Kabeh TOPICS

+

Top Ten Best Converters 8mm Tutul / Super 8 Video Converters

Yen sampeyan duwe file video digitized, ana loro iku sing umum perlu kanggo bakal rampung, nyunting, lan nindakake menyang format cocok. Looking ing konversi file kita nemokake nomer utawa program ageng kasedhiya, sawetara sering klebu fungsi editing sing perlu uga, lan sawetara saka paket profesional larang lan komplèks liwat rampung free, bêsik banget prasaja lunak sing mung nindakake siji proyek. Nemokake paket nengen kanggo sampeyan punika proses angel karo supaya akeh pilihan, supaya kita bakal katon ing nemokake sing paling apik ing convertors metu ana.

1. Adobe Premiere

Hugely larang, senadyan rental saben wulan anyar ora nyuda impact sing sethitik, Adobe Ranaut lengkap ing paket video profesional, mesthi ora for everyone, nanging wong-wong looking kanggo gawé isi kanggo konsumsi komersial iki alat. Iku bisa ngimpor media langsung saka piranti Jupuk yen sampeyan perlu, nyunting lan output ing cantik akeh wae format sing arep, nambah efek tingkat profesional, judhul lan ing sing lunga uga.

A kurva learning relatif tajem, nanging boten liya nerangake cedhak fungsi paket iki menehi sampeyan nggawa gagasan Creative kanggo urip.

export codec

2. Xilisoft Video Converter

A paket akeh prasaja, nanging aside saka kabisan konversi, kang ekstensif, ing Arta Video uga kalebu kabisan ngowahi dhasar, kalebu clip, dados setunggal lan file pamisah, nambah subtitles lan watermarks uga soundtrack tambahan. Apa-apa kaya paket Adobe alamiah, iku retails watara 5% saka rega perdana sawise kabeh, nanging cukup kanggo nutupi kabutuhan sebagéyan gedhé saka kedhaftar. Gamblang uga entuk manfaat ing landing, software suta mangertos lan ngasilaké asil gedhe saka.

xilisoftvv

3. ImToo Video Converter

Siji iki Bears a resemblance striking kanggo kurban Xilisoft, kalebu kompatibilitas karo liwat 150 format file, gampang etos konversi lan fitur editing dhasar kalebu pamisah lan gabungno, uga nambah gambar menyang isih video lan menyuling gambar saka video, migunani kanggo cilik lan so on. Setelan spesifik kanggo nindakake video kanggo digunakake ing iPads, iPhone, PS3, piranti Android, Xbox lan Nintendo game mesin, nindakake dawane menyang soko iso digunakke ing piranti dikarepake gamblang dhewe.

imtooee

4. Sembarang Video Converter

Siji iki ngidini sampeyan kanggo nangkep, ngowahi lan Ngonversi ing salah siji aplikasi, nggawe etos kanggo dawane 8mm Panjenengan arang banget prasaja. Nanging, iku wis sawetara tambahan tenan becik sing babagan ngluwihi proses sing, ngijini sampeyan kanggo malah ngobong dawane kanggo DVD sing bakal muter ing pamuter wae uga, maneh saka ing app padha. A paket banget lengkap sing ngijini sampeyan kanggo cepet njupuk dawane 8mm Panjenengan, ingest iku, nyunting lan output ing sembarang format sing bisa arep.

any video converterrr

5. Movavi Video Converter

A fitur becik nyetel kene, nanging ngadeg metu kacepetan, iku claims Ngonversi video nganti pitung puluh sangang kaping luwih cepet saka tindakan liya. Aku ora yakin bab nomer, nanging iku noticeably luwih cepet ing nindakake saka bendhelan kene, supaya yen kacepetan penting kanggo sampeyan, iki pilihan apik.

Liyane saka iku, kita duwe menowo 150 format plus file, fasilitas editing dhasar lan prasetel kanggo macem-macem piranti seluler kanggo nggawe milih format sing bener luwih gampang.

movavi

6. Leawo Total Media Kombertidor Ultimate

Ultimate versi Bintang lengkap saka piranti lunak iki, ananging dèrèng wonten rada Cut mudhun versi kakurangan ing kobong DVD lan sawetara opsi output kanggo rega suda, supaya sampeyan bisa Ngatur outlay kanggo kabutuhan kene. Siji iki janjinipun luwih saka 180 format file didhukung karo prasetel kanggo telpon individu, kaya Galaxy S lan iPhone, kanggo nggawe nggunakake paling layar sing.

Kene sampeyan uga bisa langsung menyang output DVD karo DVD burner inbuilt lengkap karo Menus, malah dianggo ing njaba Blu-ray uga.

A lengkap, paket yen rada larang, karo, kanggo produk tingkat konsumen paling, sawetara palng format konversi, lan antarmuka resik becik kanggo pindhah karo gampang mangertos etos sing ndadekake kabèh proses gamblang dhewe.

leawoss

7. NCH Software prisma Video Converter

Siji iki Luwih mboten umum ing iku cantik akeh mung rate lan boten liya. Nanging, iku uga bebas nggunakake (versi Anugrah komersial sing karo liyane format kanggo sah Panjenengan). Nalika kuwi, iku ora katon sethitik kakurangan ing fitur kene, nanging yen sampeyan pengin ngowahi file video menyang salah siji saka liyane umum digunakake, iki ora gampang lan luwih irit karo sethitik fuss lan ora biaya.

Minangka kuwi nggantosi pilihan migunani kanggo wong akeh, sing ora perlu utawa arep macem-macem opsi presented dening wong liya.

prism

8. AVS Video Converter

Siji iki wis menangaké numerous Anugrah, lan iku gampang kanggo ndeleng apa, karo gedhe, gampang mangertos antarmuka lan sawetara sing godhongé amba saka fitur nawakake kabeh sampeyan bisa uga pengin lunak konversi.

Karo nomer ageng format kasedhiya kalebu prasetel kanggo output kanggo macem-macem piranti tartamtu kaya iPhone, Sedulur lan supaya ing, kemampuan kanggo ngobong file diowahi langsung menyang DVD utawa Blu-ray lan fungsi editing inbuilt, AVS nawakake paling fitur sing bisa arep Ngonversi film 8mm Panjenengan.

avssss

9. Total Video Converter

Liyane paket kebak Bintang ngijini sampeyan kanggo ingest dawane saka piranti Jupuk cocok, nyunting, Ngonversi menyang format wae sing arep lan output minangka file utawa malah DVD utawa Blu-ray.

Salawasé iku cocog liyane fitur, iku ora mbok menawa lack sethitik ing departemen estetis, lan senajan iki ora cara detracts saka kinerja, iku worth nyebutke minangka antarmuka uga penting kanggo sawetara. A sawetara sing godhongé amba saka format kompatibilitas lan efektif etos konversi nggawe software gampang lan efisiensin nggunakake sanadyan, supaya iku worth dipikir.

total video converter

10. Pavtube Video Converter Ultimate

Ing kontras kanggo kang pungkasan, Pavtube wis apik banget, antarmuka Looking modern, lan luwih saka iku mburi munggah karo fitur pesawat full, aturan macem-macem ageng saka format kompatibilitas, pribadi editing dhasar lan kemampuan kanggo output ing DVD lan format Blu-ray (nanging kados liyane, ora diobong kanggo media).

Senajan ilang saperangan saka fitur saka sawetara kene, iku isih paket gedhe lan worth dipikir.

pavtube

Kita waca, ana akeh pribadi metu ana kanggo ngowahi video yen sampeyan duwe digitized, saka paket profesional (lan digandhengake price tag) saka Ranaut kanggo bebas nggunakake prisma, lan mung bab nang endi wae ing antarane. Yen kabutuhan konversi kanggo format file nyedhaki umum kanggo nggunakake ing dina piranti saben, kabeh kene bisa entuk kanggo sing, kang siji wekasanipun sampeyan milih bakal mudhun kanggo syarat ekstra lan rasa pribadi.

Top