Kabeh TOPICS

+

10 Aplikasi Free Video Best kanggo Instagram

Instagram wis akeh ing popularitas ing kaping anyar lan wis samesthine iku bakal luwih saka kabutuhan tinimbang pilihan kanggo wong lan bisnis ing nggoleki kanggo gambar iklan. Nggunakake video kreatif with instagram bisa dadi salah siji sing alat sing gedhe iklan kang ndadekke pitakonan kang paling free app video kanggo nggunakake Instagram?

1. Instagram app

instagram app

Dhiskusi saka instagram lan padha duwe app editing video dhewe sing stands ana ing antarane sing paling apik. App ora mung ngijini sampeyan kanggo nggawe limalas video kapindho minangka uga ngijini sampeyan kanggo nggawe montase a salawasé kang bisa kanggo aplikasi sawetara efek video. Iku app free kasedhiya kanggo loro kedhaftar Android lan iOS. Sampeyan bisa ndownload saka Google muter Store kanggo Android utawa mbentuk Apple nyimpen kanggo iOS.

2. YouTube Capture

youtube capture

Iki app punika cara YouTube kang nyunting video ing smartphone lan bareng liwat Instagram utawa sosial media platform liyane. Wis fitur-fitur gawan kanggo gambar stabil, soundtrack lan kemampuan kanggo muter video sing film. Iki app free liyane kasedhiya ing iOS mangkono sampeyan bisa ngundhuh saka Apple Store.


3rd Vyclone

vyclone

Yen sampeyan wis looking for app sing bakal ngowahi klip saka macem-macem karo jurusan nggumunake saka efficiency? Sampeyan mung ketemu siji! Karo Vyclone sampeyan ora mung nduweni kemampuan kanggo campuran ngarepke videos nanging uga menehi wewenang kanggo retouch Motong dhewe. Iku kasedhiya ing telpon pinter iOS lan Android.

4. Cute Motong

cute cut

Iki app sing nduweni saka editors umum nanging ora tanpa gaya. Pribadi Pelabuhan rahasia gegaman ing nambah gaya video. Mikir apa jurang pemisah lan transisi pribadi bisa nindakake sing. Aku uga sebutno sing bisa langsung tarik karo app iki? Iku kasedhiya ing iOS for free.

5. Instalasi

montaj

App iki menehi pangguna iOS karo platform kanggo nggawe Papan crita video. Sampeyan mung kudu njupuk video saka iPhone ngowahi mau karo app, nambah lagu mbokmenawa lan ana sing duwe crita prasaja.

6. HighlightCam

highlightcam

Kedhaftar Iphone sing wis nampa app iki mesthi ora getun wae. Iki app sing bakal nggawe akun Instagram ngadeg metu minangka saringan sawijining wis wis dirancang kanggo cocog masyarakat. Iku uga bebas ing Apple Store.

7. kelewatan Iku

lapse it

Iki app sing uga dikenal kanggo njupuk wektu kelewatan gegandhengan dening kemampuan kanggo mungkasi klip gerakan karo kacepetan lan akurasi. Iku bisa nyambung jaringan kanggo format ing wangun FLV, MOV lan MP4 karo kualitas Gambar dhuwur. Sampeyan bisa nggunakake app kanggo motong video, nambah soundtrack lan loncat karo muter awak klip kanggo sembarang arah. Download wangun sange app free Google Play lan Apple Store

8. Magisto

magisto

Kaya Montaj, app iki bisa splice multimedia milih siji Piece gedhe. Kabeh perlu dilakoni iku milih tema, musik lan efek lan app iki bakal Piece mau bebarengan kanggo sampeyan ing cara sange. Kaya paling saka app editing video kasebut, app iki gratis kanggo loro telpon pinter Android lan iOS sing ngirim Pick munggah saka Google Play lan Apple Store mungguh.

9. Viddy

viddy

Senajan app iki watesan kedhaftar kanggo maksimum 30 sec ing dunyo rekaman, iku isih alat massive sing rawuh tenan Handy ing mau editing cepet. Sampeyan bisa gampang nggawe saringan adat karo tetep dibutuhake ing atine sing uga bisa nambah musik tanpa akeh fuss a. Sakbenere, karo viddy sampeyan ora perlu kanggo nduweni skills sembarang editing video kabeh karya iki rampung kanggo sampeyan. Iku luwih kaya sing kang sendok panganan!

10. Game Video Panjenengan

game your videos

Iki minangka salah siji app Aku akèh kanggo kemampuan sawijining karo efek gerakan. App uga dikenal kanggo nggawe transformasi audio uga ditetepake ora nyebutke ing kasunyatan sing ngidini kedhaftar kanggo muter macem-macem video. Iku uga ngijini layar pamisah. App punika mbiyantu sing arep gabung, motong utawa malah malik video. Download app iki kanggo Iphone saka Apple Store.

Top