Kabeh TOPICS

+

10 Best Instagram Photo Aplikasi Sampeyan Apa Coba

Panjenengan perusahaan utawa pribadine bank akèh ing gambar sing relays liwat instagram? Aku ngira sing ora lan sing mbokmenawa bisa mikir nambahi ngarsane ing media sosial liwat platform photo sharing iki digunakake populer. Kene kita njupuk dipikir ing 10 sing paling apps foto sing mesthi bakal tarik manungsa waé! Aku sebutno kabeh sing kita bakal looking ana ing free?

Page Skitch

skitchy

Iki minangka salah siji app seni gedhe kasedhiya ing loro iOS lan app sing manawa bakal mbantu nggawe mesthi bakal nggawe foto katon gedhe minangka sket. Menapa malih, sampeyan mung bisa Pick Gambar saka sing dikirim dening masyarakat sketchy lan nggawe sket metu saka wong-wong mau. Pengalaman Social gedhe pasti!

2. Framestatic

framestatic

Siji sabanjure Bunch punika framestatic. Wong karo iPhone lan iPads bakal tresna app iki. Iku ngijini sampeyan kanggo ngowahi gambar karo saringan werna mesthio kanthi resolusi Ultra dhuwur. Ing versi paling anyar wis support layar lan manawa luwih wis samesthine ing versi teka. Download app iki ing toko apple gratis.


3. FxCamera

fxcamera

Iki minangka salah siji app free liyane sing rangking antarane paling metu ana. App, dikembangaké déning Bitcellar mbukak ing kabeh platform-sing mobile loro Android lan iOS. Fitur paling menarik karo app pembunuh iki sing ngidini caption swara foto. Iki kanggo wong sing bisa ngrekam dhewe sing njupuk foto Panjenengan. Iki cukup apik tenan kanggo app free sing bisa diundhuh saka fxcamera.com, Google muter utawa ing Apple Store.

4. kamera 360

camera-360

Dhiskusi app karo ora app iklan utawa foto sing apik, Kapabilitas retouching lan sampeyan mikir kamera app 360.This bakal mbantu cepet ngowahi potret surem utawa piye wae peteng tanpa akeh fuss a. Kabeh sing bakal duwe klik ing pilihan penambahan lan pilih wengi kanggo entuk asil seng di pengeni. Sampeyan bisa uga mbuktekaken siluman ing kaping nanging pilihan apik kanggo instagram Panjenengan. Sampeyan bisa njaluk app iki saka Google play, Play Store utawa sumber dipercaya online.

5. PhotoWonder

photowonder

Iki app ing dhaftar karo antarmuka grafis atraktif banget kanggo nggunakake. PhotoWonder-dikembangaké déning Gigantic Chinese Baidu Netcom Company bruwang panglimané fitur kolase sing bakal nangekake katresnan kanggo foto.

6. Vintage Deco

vintage deco

Kedhaftar Iphone sing wis nampa app iki mesthi ora getun wae. Iki app sing bakal nggawe akun Instagram ngadeg metu minangka saringan sawijining wis wis dirancang kanggo cocog masyarakat. Iku uga bebas ing Apple Store.

7.Magic Jam Lite

magic hour lite

Iki app foto sing apik, sing pancen gratis kanggo kedhaftar Android sanajan iku uga kasedhiya kanggo iPhone. App wis tak gawan saringan halus gegandhengan dening fungsi shift ngiringake mangkono Nerjemahake isoh sampeyan kanggo gawé efek foto banget. App punika bebas ing Google play Store.

Kamera 8. LINE

line camera

Ora app free liyane wis typography paling saka app iki. App wis dibangun kanggo ngowahi foto karo kombinasi wewatesan, prangko lan lambang ora kanggo sebutno Uploaded saka sudhut opsi font kasedhiya kanggo sampeyan nambah tèks ing foto. Iku uga gampang banget kanggo nggunakake. Download app iki ing nyimpen play Google.

9.Tadaa

tadaa

Iki app kanggo pangguna sing tresna nyetel foto karo efek subtle minangka ngijini sampeyan kanggo nyetel saringan sawijining. Karo Tadaa sampeyan bakal duwe pilihan saka nyunting foto yen sampeyan mlebu menyang akun instagram utawa malah luwih apik tanpa ngangkut barang menyang instagram utawa sosial media liyane. Tindakake link iki www.tadaa.net kanggo ngundhuh app iki apik banget. Sampeyan uga bisa nelusuri ing Play nyimpen utawa Apple Store. Sawise kabeh sawijining free lan apik tenan!

10. Rakuga Cute

rakuga-cute

Iki app Japanese sing akeh kathah nglirwakake ora ngerti daya iku kagungan. Sampeyan bisa mikir aku exaggerating kantos sampeyan njupuk Ndeleng ing sawetara PROWESS editing sawijining. Rakuga Cute bakal ngijini sampeyan kanggo pixelate bagean wae foto sing nyunting independen. Sampeyan mbokmenawa bisa arep nyoba amarga obah metu bagian saka foto sing ora arep katon lan apa liyane free app iPhone kanggo nindakake iki saka Rakuga Cute!

Top