Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert KABIYESI kanggo MPEG ing Mac / Win (Windows 8)

Carane Convert KABIYESI kanggo MPEG ing Mac / Win (Windows 8)

Kaya kang kita mangerteni, KABIYESI, uga dikenal minangka file Obyek DVD Video, punika format inti file ing DVD cd Video lan ngemot data film nyata, nalika format MPEG iku sing paling populer kanggo streaming video high quality ing internet. Sing utamané amarga MPEG iku platform lan non-komersial standar salib, lan didhukung dening kabeh web browser populer. Kauntungan wujud liyane MPEG liwat format sing kualitas video tetep padha karo ukuran cilik, amarga Techniques komprèsi banget canggih sawijining. Mulane kadang kita Ngonversi KABIYESI kanggo MPEG , seneng lan enggo bareng video kita liyane sing digunakake.

Kanggo Ngonversi file KABIYESI file MPEG , kita bisa nggunakake Wondershare Video Converter  (Windows 8 didhukung), sing mbisakake kanggo entuk konversi ing mung 3 langkah. Kajaba iku, KABIYESI profesional iki kanggo MPEG rate menehi kacepetan konversi ultrafast kang nemen cendhak wektu tugas nggowo beyo, lan malah mbisakake supaya kualitas video sawise proyek. Miturut cara, yen sampeyan arep kanggo Ngonversi file digital ing KABIYESI file MPEG ing Mac mlaku Mac OS X Snow Leopard, Mac OS X Lion etc, sampeyan bisa nggunakake Video Converter kanggo Mac kanggo bantuan.

Download win version Download mac version

Langkah 1: Tambah file KABIYESI kanggo KABIYESI kanggo MPEG rate

Kanggo nambah file, sing mung bisa nyeret KABIYESI saka folder file menyang dhaptar ing jendhela operasi; utawa klik "Tambah File" lambang, kanggo milih file sing arep ngowahi.

VOB file to mpeg converter

Langkah 2: Setel format output minangka MPEG

Klik "Output Format" lambang image, kang ndadékaké menyang jendhela format output, ngendi sampeyan bisa milih MPEG saka "Format"> "Video" catogery minangka format output Panjenengan.

convert vob format to mpeg format

Langkah 3: Mulai Ngonversi KABIYESI kanggo MPEG

Klik "Convert" kanggo miwiti nindakake video saka format KABIYESI kanggo format MPEG. Sawise sampeyan bisa klik "Open Folder" kanggo mangerteni endi file output sing disimpen.



KABIYESI kanggo MPEG Tip: KABIYESI iki kanggo MPEG Video Converter  (Windows 8 didhukung) uga ngijini diowahi video sadurunge konversi. Pilih video saka dhaftar file, lan klik "Sunting" tombol. Banjur sampeyan bisa ngoptimalake video kanthi nugel, ganti efek video, nambah watermark utawa subtitle, etc.

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top