Kabeh TOPICS

+

Carane Convert MPG kanggo WMV (Windows Media Video) ing Windows 8

" Carane aku Ngonversi file ing MPG kanggo wmv? Saben wektu aku upload .mpg file video menyang Edo Movie, padha nuduhake munggah file minangka audio. Wong dianjurake aku Ngonversi menyang .wmv file, nanging aku ora duwe idea carane kanggo pindhah babagan sing ! HELP !. " Uga tak kuwi jenis masalah? Bener iku gampang kanggo ngatasi. Kabeh sing perlu mung MPG profesional WMV rate.

Part 1: Njaluk Best & Professional MPG kanggo WMVConverter

Wondershare Video Converter Ultimate

  • Broad Format Dhukungan - Ndhukung sawetara saka sudhut input lan output format video kalebu WMV, AVI, MKV, MOV, MP4, FLV, etc.
  • Multiple prasetel: Sampeyan bisa langsung nyetel format output minangka iPhone, iPad, telpon Android, game console, etc.
  • Lightening Nelpon Konversi: Kerjane ing 30x kacepetan cepet, luwih cepet saka saingan.
  • Kualitas Tinggi: Iku ngowahi video tanpa rusak kualitas video asli.
  • Fitur liyane: Iku uga ngijini sampeyan ngowahi video, download video (YouTube klebu), lan ngobong video kanggo DVD kualitas dhuwur.

Download Win Version Download Mac Version

Kene sing ngenalaken MPG kanggo WMV Windows konversi langkah dening langkah. Yen sampeyan bab Ngonversi MPG kanggo WMV ing Mac mlaku Mac OS X Snow Leopard, Lion etc, sampeyan bisa pindhah menyang Guide pangguna Video Converter kanggo Mac .

Carane kanggo ngowahi video YouTube Kanthi Wondershare Video Converter

1. Tambah file MPG menyang MPG kanggo WMV rate

Kanggo nambah file, sampeyan bisa langsung seret video saka folder file menyang dhaptar ing jendhela operasi; utawa klik "Tambah File" tombol kanggo milih MPG ngajukake sing arep ngowahi. Konversi kumpulan wis didhukung.

Download win version Download mac version

convert mpg to wmv, mpg to wmv converter

2. Set format output minangka WMV

Klik "Output Format" tombol gambar ing sisih tengen, kang ndadékaké menyang "Output Format" jendhela. Pilih WMV saka "Format"> "Video" minangka format output Panjenengan. Yen sampeyan kepenginan Ngonversi MPG kanggo WMV kanggo muter file WMV ing BlackBerry utawa liyane WMV didhukung piranti, sampeyan bisa milih setelan defaulted kanggo piranti ditawakake rate ing.

mpg to wmv mac, convert mpg to wmv mac

3. Mulai Ngonversi MPG kanggo WMV

Klik tombol "Convert" kanggo miwiti konversi. Nalika iku wis rampung, klik tombol "Open Folder" "kanggo mangerteni sampeyan nyimpen file output.

Tips:

Yen sampeyan ora arep ngowahi kabèh video, sadurunge konversi, klik "Sunting" tombol gambar, banjur sampeyan bisa nggunakake "Motong" dienggo njaluk sisih sing kokkarepaké. MPG iki kanggo WMV Kombertidor menehi fungsi editing kuat, kalebu nambah watermark, subtitle, etc. Sampeyan bisa pindhah menyang Guide pangguna Video Converter kanggo informasi luwih lengkap babagan fungsi sunting.

Download win version Download mac version

youtube to flv

Part 2: Free MPG kanggo WMV rate &

# 1. MPG Free kanggo WMV Converter: Wondershare Video Converter Free

Iki MPG free kanggo WMV rate ora mung bisa ngowahi video nanging uga ngijini sampeyan nambah video karo video fungsi editing kuat kaya trimming, nugel, nambah efek, lan liyane. Loro saka, sampeyan uga bisa ngundhuh video online ing kacepetan cepet karo.

Yen sampeyan are looking for a 100% MPG FREE kanggo WMV rate. iku bakal dadi pilihan paling. Menehi video diowahi tanpa watermark. Nanging, yen sampeyan ana tartamtu babagan kualitas video output lan kacepetan konversi, sampeyan kudu njaluk Video Converter Ultimate.

Download win version Download mac version


free video converter

Part 3: MPG Online kanggo WMV rate

Sampeyan bisa nggunakake online rate video free ngisor iki. Iku ngowahi video kanggo format meh wae.

Top