Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > MPEG Converter: Carane Convert MPEG utawa Saka Sembarang Format Words

MPEG Converter: Carane Convert MPEG utawa Saka Sembarang Format Words

Wondershare MPEG Converter - Video Converter iki rate video kuat kang nemen mbantu sampeyan kanggo ngowahi video wae ing MPEG ngajukake ing AVI, WMV, MP4, MOV, FLV utawa populer format liyane; uga Ngonversi video sing format panas kaya AVI, WMV kanggo MPEG tetep kualitas video. Malah ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file MPEG langsung menyang piranti kaya iPhone, iPad, iPod, Samsung, BlackBerry, PSP, PS3 lan liyane kanggo muter maneh, app kaya iMovie, Final Cut Pro etc. kanggé panyuntingan.

Download Win Version Download Mac Version

1 Impor video kanggo rate MPEG iki

Kanggo ngimpor video kanggo program iki kanggo konversi, sampeyan bisa langsung nyeret lan nyelehake video search kanggo panel kiwa app iki utawa klik "Tambah File" ing sudhut kiwa ndhuwur ing antarmuka kanggo nindakaken.

 convert MPEG files

2 Pilih format output sing arep

Ing langkah iki, sampeyan perlu kanggo mbukak jendhela format output sawijining page. Cara paling gampang kanggo langsung klik gambar format ing "Output Format" panel. Banjur pilih format sing arep kene.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo ngowahi video kanggo MPEG, ing-MPEG 1 utawa MPEG-2 ing "Format"> "Video" Kategori pilihan.

 converting MPEG

3 konversi Mulai MPEG

Mencet "Convert" tombol ing ngisor tengen ndhuwur tangan iki MPEG Video Converter antarmuka 's Ngonversi MPEG utawa saka format video liyane.

  MPEG conversion

Kanthi cepet nemokake file output sawise konversi video, mung kenek "Open Folder" pilihan ing ngisor antarmuka MPEG rate iki kanggo nindakake proyek iki.

Fitur tombol MPEG Kombertidor

  • Ngonversi MPEG kanggo macem-macem format video, kayata WMV, MP4, AVI, MKV, MOV, FLV, m4v, 3GP / 3G2, Amandeep singh Mani singh lan liyane;
  • Uga ngowahi format video kanggo MPEG karo kacepetan konversi cepet, IE sampeyan bisa ngowahi AVI kanggo MPEG, FLV kanggo MPEG etc. karo ease;
  • Extract audios saka file MPEG lan nyimpen ing format audio populer kalebu MP3, WMA, Monggo, AAC, AC3, FLAC, OGG lan ing;
  • Ndhukung piranti sing godhongé amba - sampeyan bisa ngowahi MPEG file straightly kanggo piranti iOS kaya iPhone / iPad / iPod, piranti Android kalebu Samsung, Motorola, nyenengake game kaya Sony PSP / PS3, lan fitur telpon ...
  • Nambah video dening editing - sampeyan bisa ngowahi video MPEG, dados setunggal file MPEG, malah nambah watermarks / subtitles / efek kanggo file ing cara sing gampang ridiculous.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top