Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert MPG kanggo MOV ing Mac / Windows (Windows 10 klebu)

Carane Convert MPG kanggo MOV ing Mac / Windows (Windows 10 klebu)

MOV iki format video populer nggunakake algoritma komprèsi tertutup lan kompatibel karo loro Macintosh lan Windows platform. Ngonversi MPG kanggo format MOV bisa mbantu muter MPG video karo Apple QuickTime (MOV) kanggo luwih rasa seneng. Mulane artikel iki nuduhake sampeyan carane Ngonversi MPG kanggo MOV ing Mac lan Windows (Windows 10 klebu) langkah dening langkah:

Part 1: Carane ngowahi MPG kanggo MOV ing Mac

Ngonversi MPG kanggo MOV ing Mac OS kalebu Mountain Lion lan Lion, sampeyan bisa nggunakake Video Converter kanggo Mac dadi asisten Panjenengan. App Mac iki khusus dikembangaké kanggo ngewangi kedhaftar kanggo ngowahi video lan audio sembarang format populer ing Mac cepet lan gampang aturan kanthi cepet kacepetan konversi. Kene kita menyang guide langkah MPG konversi MOV Mac ​​dening:

Download mac version

  1. Ngimpor file MPG menyang rate Mac: langsung seret lan selehake file kanggo MPG kanggo MOV rate kanggo Mac utawa menyang "Gambar" menu ing ndhuwur layar Mac lan banjur milih "Muat Media Files".
  2. Mbukak dhaptar format banjur milih MOV metu saka kategori Video. Yen sampeyan bab kanggo muter file ing iPhone, iPod, iPad utawa ngowahi mau ing iMovie, Final Cut Pro, sampeyan bisa milih prasetel diwenehake dening MPG profesional MOV Mac rate (Mountain Lion, Lion didhukung).
  3. Klik Convert Ngonversi MPG kanggo MOV ing Mac OS.

convert mov to swf

Ngisor iki video tutorial rinci:

Part 2: Pripun Caranipun Ngonversi MPG kanggo MOV ing Windows

Kanggo bagean iki, Video rate kene kanggo bantuan, karo kinerja padha versi Mac saka MPG kanggo MOV rate:

Download win version

  1. Mbukak file: Sampeyan bisa mbukak file kanthi nyeret video kanggo dhaptar file, utawa kanthi nggunakake "Tambah File" menu.
  2. Setel format output: Klik gambar Format ing sisih tengen lan nyetel format output minangka "MOV" saka jendhela format output. Yen sampeyan klik lambang pindah ngisor iki, sampeyan uga bisa nyetel ngodhe Panjenengan video, Résolusi, pigura tingkat, lan saluran audio.
  3. Miwiti Ngonversi MPG kanggo MOV: Klik "Convert", banjur neruske proses konversi. Sawise sampeyan bisa klik "Open Folder" kanggo golek file diowahi Panjenengan.

convert mov to swf converter for mac

Tip: Iki MPG kanggo MOV Kombertidor uga menehi fungsi editing video. Yen sampeyan arep kanggo nggawe video liyane pribadi, klik "Sunting" tombol. Sampeyan bisa nambah watermark utawa subtitle, lan potong, Cut, muter video, lan sapiturute

Download mac versionDownload win version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top