Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert QuickTime MOV kanggo SWF ing Mac / Win (Windows 10 klebu)

Carane Convert QuickTime MOV kanggo SWF ing Mac / Win (Windows 10 klebu)

SWF nuduhake animasi digawé karo Adobe Flash. Iku bisa uga ana teks uga loro vektor lan raster grafis, lan uga kalebu tumindak interaktif ditulis ing ActionScript. Muter ing Web browser sing duwe Flash plug-in diinstal. Yen sampeyan duwe akèh QuickTime (MOV) video, sampeyan bisa ngowahi file iki ing MOV menyang berkas SWF kanggo muter maneh ing flash player utawa enggo bareng ing situs.

Ngonversi QuickTime MOV video kanggo SWF video, Video rate kanggo Windows (Windows 10 klebu) lan Video Converter kanggo Mac (Mountain Lion, Lion klebu) bakal nyimpen sing akèh karo kacepetan konversi cepet lan kinerja anteng. Artikel iki pirso sing carane Ngonversi QuickTime MOV video kanggo SWF video ing Windows nggunakake langkah Video Converter dening langkah.

Download win version Download mac version

Part 1: Carane Convert QuickTime MOV kanggo SWF ing Windows OS (Windows 8 didhukung)

Langkah 1: Tambah file MOV

Kanggo nambah file, sing mung bisa nyeret video saka folder file menyang dhaptar ing jendhela operasi saka MOV kanggo program SWF, utawa klik "Tambah File" lambang, kanggo milih MOV sing arep ngowahi. Sampeyan bisa ngimpor luwih saka siji file MOV menyang piranti lunak kanggo nindakake nalika fungsi konversi kumpulan ana.

convert mov to swf

Langkah 2: Setel format output

Klik "Output Format" tombol, kang ndadékaké menyang "Output Format" jendhela. Kene, sampeyan milih "SWF" minangka format output saka "Format"> "Web".

convert mov video to swf video

Tips: MOV iki kanggo SWF Kombertidor uga ngijini diowahi video sadurunge konversi. Sampeyan bisa milih video saka dhaftar file, klik "sunting" menu, utawa klik "Sunting video" tombol. Banjur sampeyan bisa ngoptimalake video kanthi cropping, ganti efek video, etc.

Langkah 3: Mulai Ngonversi QuickTime MOV video kanggo SWF video

Klik "Convert" kanggo miwiti nindakake video saka format QuickTime MOV kanggo format SWF. Sawise sampeyan bisa klik "Open Folder" kanggo mangerteni endi file output sing disimpen.

Uga, sampeyan bisa waca tutorial video:

Tips: Bener, MOV iki kanggo SWF Video rate (Windows 8 didhukung) bisa uga Ngonversi video antarane kabeh jinis format liyane, malah kalebu format didhukung ing iPad / iPod / iPhone, etc.

Part 2: Carane Convert MOV video kanggo SWF video ing Mac OS

Yen sampeyan badhe Ngonversi klip MOV ing Mac (Mountain Lion, Lion klebu), sampeyan bisa njupuk langkah padha kabeh padha utawa menyang Guide pangguna Video Converter kanggo Mac kanggo rincian informasi:

  1. Miwiti video Mac MOV kanggo SWF rate video kanggo Mac;
  2. File Impor MOV menyang app Mac dening langsung nyeret lan ngeculake menyang rate ing;
  3. Klik "Convert" Ngonversi file MOV file SWF. Sampeyan bener ora kudu nindakake liyane nanging mung klik tombol wiwitan kanggo liyane saka tugas Mac bakal rampung kanthi otomatis dening MOV pinter SWF Video Converter kanggo Mac (Mountain singa didhukung).

mov video to swf converter for mac

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top