Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Priksa MOV (QuickTime) Cilik

Carane Priksa MOV (QuickTime) Cilik

Kadhangkala sing bisa nemokake video QuickTime MOV njupuk munggah kakehan papan ing hard drive utawa piranti seluler, utawa sampeyan ora pengin nglampahi dangu ngirim file gedhe kanggo wong, sampeyan kudu nggawe MOV cilik. Kanggo mbantu gampang entuk sing, Wondershare Video Converter bisa dadi pilihan apik. Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe QuickTime MOV cilik kanthi ngatur setelan video miturut kepinginan. Kanggo penak, kanthi otomatis ngurangi ukuran video program uga kasedhiya. Saiki mriksa metu ing ngisor iki langkah-langkah dening-guide kanggo mangerteni carane nggawe MOV cilik nggunakake alat kuat.

Download Win Version Download Mac Version

1 Tambah target file QuickTime MOV

Download lan mbukak program iki. Banjur klik "Tambah File" tombol kanggo nelusur folder file lan pilih file MOV sing arep nyuda ukuran. Sampeyan uga bisa nyeret mau langsung menyang jendhela utami. Nalika kabeh file sing ditambahake kanggo program, sampeyan bisa ngganti jeneng file utawa klik kaping pindho iku kanggo pratinjau wong.

2 Mulai ngurangi ukuran file QuickTime MOV

Banjur klik "Setelan" tombol ing sudhut tengen ngisor saka program. Ing pop up window, sampeyan bisa kanthi manual murah setelan kaya résolusi, tingkat dicokot, pigura tingkat, ngodhe file target MOV kanggo nggawe wong cilik. Sok dong mirsani sing, murah paramèter uga bakal gawé kualitas video ngisor, dadi sampeyan kudu serangan imbangan antarane kualitas lan ukuran. Sampeyan uga bisa ngalih menyang "Cilik Ukuran" tab lan supaya program kanthi otomatis nggawe file MOV cilik. Sawisé iku, klik "OK" kanggo konfirmasi setelan.

make mov files smaller

Saiki sampeyan bakal bali menyang jendhela utami program. Kene sampeyan bakal nemokake sing ukuran berkas kira-kira saka kaca output dadi cilik dibandhingake karo siji asli. Sampeyan bisa klik lambang Play kanggo pratinjau efek video output.

make mov smaller

3 Simpen file anyar

Yen sampeyan lagi wareg karo asil, mung nyimpen file anyar. Kanthi gawan, kabeh file diowahi disimpen menyang Wondershare Video Converter Ultimate perpustakaan ing drive C Panjenengan. Yen sampeyan arep kanggo nemtokake folder liyane, klik tombol Telusuri saka Output Folder (iku ing ngisor program). Banjur nggawe folder anyar utawa milih siji sing ana, lan klik OK.

Banjur mejet "Convert" kanggo miwiti proses konversi. Nalika iku lengkap, klik "Open Folder" kanggo njaluk file anyar. Saiki sampeyan salah siji bisa ngunggah menyang YouTube utawa klebu ing email kanggo enggo bareng karo kanca-kanca.

Punika video tutorial Brief.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top