Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Join / Pemanen / Gabung MOV (QuickTime) File karo MOV Joiner

Carane Join / Pemanen / Gabung MOV (QuickTime) File karo MOV Joiner

Kadhangkala sing uga duwe sawetara MOV ros (QuickTime) file, kang uga saka film padha utawa dijupuk saka kamera digital etc ngono, sampeyan mbokmenawa pengin nggabung file MOV iki dadi siji kanggo muter maneh ing komputer utawa piranti liyane kang luwih gampang lan luwih irit.

Kanggo nggabungake MOV (QuickTime) file, sampeyan kudu MOV Joiner pinter. Ana mung sawetara Joiners file MOV sing bisa nangani format MOV lan mbantu mutusake masalah masalah incompatibility MOV kang. Amarga MOV iku sawijining format Apple, iku wis diwatesi kanggo digunakake ing persil saka app lan piranti etc. Begjanipun, Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)  ( Filmroa kanggo Mac (Originally Wondershare Video Editor for Mac) ) bisa nangani kabeh masalah. Iku ngijini sampeyan kanggo gampang gabungke file MOV menyang siji lan muter nggawe video lancar ing seluler piranti beda. Maca ing kanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan MOV panggabungan menika, lan banjur tindakake pandhuan ing ngisor iki langkah dening langkah.

Gampang kanggo nggunakake MOV Joiner: Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor)

wondershare video editor
  • Gampang nggabungake MOV video bebarengan karo ora mundhut kualitas.
  • Menehi 48 transisi efek supaya nambah antarane scenes / klip.
  • Gampang nggawe video Picture-in-Picture (cara liya kanggo nggabungake file MOV). Mangerteni liyane >>
  • Langsung upload video menyang YouTube utawa Facebook utawa diobong koleksi DVD.
  • OS didhukung: Windows (Windows 10 klebu) & Mac OS X (ndhuwur 10.6).

1. Impor MOV file (QuickTime) kanggo MOV Joiner iki

Kanggo ngimpor kabeh file MOV sing arep kanggo nggabungake bebarengan, klik mung "Impor" menu kanggo nelusur lan pilih file MOV saka komputer menyang album Anggota kang file MOV iki Joiner. Utawa yen file MOV lokal ing Handy, sampeyan langsung bisa nyeret menyang album app iki.

Download Win VersionDownload Mac Version

join mov

2. Join file MOV

Ing langkah iki, kita kudu nyeret iki file MOV ditambahaké (QuickTime) saka album menyang Timeline of MOV panggabungan menika. Lan sampeyan kudu tindakake loro iku penting ing ngisor iki:

  • 1. Sampeyan ngene luwih seret file MOV siji supaya file MOV iki disusun miturut urutan muter.
  • 2. Aja seret siji berkas menyang berkas liyane, utawa sampeyan bakal pamisah terakhir.

Sawise kabeh file MOV Wanted wis disusun ing urutan sing bener ing Timeline, sampeyan bisa ndeleng efek ing wektu nyata kanthi mencet tombol Play ing jendhela pratayang.

join mov video

3. Tambah arepe (opsional)

Klip Video gabung bebarengan uga koyone kikuk tanpa arepe perlu. Kanggo ngatasi masalah iki, iki combiner video nimbang menehi efek transisi free sugih sing Pick munggah. Klik "transisi" tab kanggo milih efek favorit, banjur seret antarane saben rong klip utawa klik tengen "Aplikasi Kabeh". Klik kaping pindho transisi kanggo luwih ngatur dadi wektu yen perlu.

join mov files

4. Ekspor a, MOV anyar (QuickTime) file amba

Nalika kabeh wis rampung, klik "Gawe" tombol mung kanggo milih "MOV" format ing "Format" tab. Kanthi cara iki, sampeyan bisa njaluk file MOV amba ing folder output. Yen sampeyan milih format tinimbang, iku tegese sampeyan Ngonversi nggawe video anyar kanggo format kapilih. Mesti wae, nek sing arep kanggo nyimpen utawa nuduhake nggawe video ing cara kaya YouTube, DVD, Piranti etc, mung pilih apa sing arep kene.

Download Win VersionDownload Mac Version

how to join mov

Top