Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert XviD kanggo QuickTime MOV (Yosemite klebu)

Carane Convert XviD kanggo QuickTime MOV (Yosemite klebu)

XviD jenis umum codecs video ngisor standar MPEG-4, nalika MOV iki format sing multimedia universal kanggo nyimpen multimedia isi. Mungkin sampeyan wis nyatet sing bisa duwe akèh film utawa video kebungkus karo XviD codec, kayata file AVI. Yen sampeyan arep kanggo Ngonversi file XviD-dienkode iki kanggo QuickTime  format MOV kanggo muter maneh ing QuickTime utawa editing ing iMovie lan sapiturute, bakal gampang banget anggere sampeyan duwe XviD kuat kanggo MOV rate.

Wis sethitik dikenal bab kawruh codec video lan format video? Lan gagal kanggo nemokake dados alat ingkang migunani kanggo mbantu Ngonversi XviD kanggo QuickTime  MOV? Aja padha sumelang. Kene, aku langsung ngene carane sampeyan kanggo ngrampungake proyek ing platform Windows ing tutorial iki, kang maringi pirso XviD kuat kanggo MOV rate kanggo sampeyan. Nanging, loro Windows lan Mac versi app iki kasedhiya kanthi ngeklik ing ngisor iki URL. Mac Xvid kanggo MOV rate punika kasedhiya kanggo maksud apa Mac mlaku Mac OS X Mountain Lion, Lion etc.

Download win version Download mac version

1: Import XviD file kanggo XviD iki kanggo MOV rate

Sawise nginstall lan mlaku XviD iki kanggo MOV Video Converter , sampeyan kudu ngimpor file XviD Panjenengan. Sampeyan bisa milih salah siji cara ing ngisor iki:

1) Langsung seret siji utawa luwih file XviD kanggo program iki.

2) Menyang "Convert"> "Tambah File" kanggo mbukak file xvid sing arep ditambahake.

XviD iki pinter MOV rate ngijini sampeyan kanggo ngimpor saperangan file XviD, kanggo app ndhukung konversi kumpulan.

XviD to mov converter

2: Pilih MOV H.264 ( QuickTime ) minangka format output

Mejet "Output Format" dhaptar gulung-mudhun, banjur pilih MOV ing "Format"> "Video" kategori. Banjur sampeyan kudu ngeset H.264 minangka codec video ing "Setelan" jendhela dialog.

 xvid to mov mac, convert mac

3: Mulai XviD kanggo MOV ( QuickTime ) konversi

Nalika kabeh wis rampung, sampeyan mung perlu kanggo mencet "Convert" tombol Ngonversi XviD kanggo MOV ( QuickTime ). Sawise konversi, sampeyan bisa nemokake output MOV H.264 video iki ing ngeklik "Open Folder". Sampeyan bakal kaget kanggo nggoleki sing MOV diowahi wis kebak didhukung dening produk Apple kaya iTunes, iPhone, iPad etc.

Enggo bareng kawruh:

Format MOV bisa terus trek video lan trek audio ing wektu sing padha menyang berkas siji. Lan codecs video file MOV nggunakake duwe H.264, MPEG-4, lan uga XviD etc. Nanging, kabeh ngerti, mung file MOV karo H.264 lan MPEG-4 codecs video bisa dikenali dening produk damelan Apple, kuwi minangka iTunes, iPhone, iPad, video-saged iPod lan Apple TV. Dadi kanggo sing gedhe-gedhe sing arep Ngonversi XviD kanggo Mov ing Windows utawa Mac (Mountain Lion didhukung), iku nengen kanggo milih H.264 codec nalika ngganti codecs video.

Uga, sampeyan bisa waca tutorial video:

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top