Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Convert QuickTime MOV kanggo Monggo (Yosemite klebu)

Carane Convert QuickTime MOV kanggo Monggo (Yosemite klebu)

Iku bakal dadi pengalaman gedhe kanggo extract swara asli favorit QuickTime  film MOV utawa sawetara dialogs klasik utawa funning saka footages MOV direkam saka camcorders. Inggih, duwe idea Creative kanggo extract audio saka file MOV kanggo Monggo kanggo muter maneh ing piranti utawa alasan liyane? Yen mengkono iku, sampeyan perlu MOV pinter Monggo rate kanggo bantuan.

Kene, aku langsung menehi rekomendasi sing alat kuwi, kang bisa mbantu Ngonversi QuickTime  MOV kanggo Monggo tanpa kualitas audio ilang. Kanggo Windows kedhaftar, sampeyan bisa ngundhuh versi windows app iki, nalika pangguna Mac bisa milih versi Mac - Video Converter kanggo Mac , ngubah MOV kanggo Monggo ing Mac mlaku Mac OS X Mountain Lion, Lion etc.

Download win version Download mac version

Iki tutorial iki pirso carane ngrampungake MOV konversi Monggo ing platform Window mung ing sawetara klik.

Langkah 1: Import QuickTime  file MOV menyang MOV kanggo rate Mav

Nginstal lan mbukak MOV pinter iki kanggo Monggo Video Converter . Banjur sampeyan kudu telung cara kanggo ngimpor QuickTime  file MOV. Pilih  convert mov to wav ing "Convert" menu kanggo nambah file MOV menyang program iki utawa langsung seret & nyelehake siji utawa luwih file MOV kanggo iku. Utawa klik "Tambah File" tombol ing panel app iki kanggo nambah file MOV.

MOV to wav converter

Step2: Pilih Monggo minangka format output

Klik "Output Format" lambang gambar pop munggah dhaptar gulung-mudhun format, pilih "Monggo" minangka format output ing kategori "Format"> "Audio".
convert mov to wav mac

Wigati: app gedhe iki ngidini sampeyan kanggo ngowahi file sadurunge konversi. Yen audio seng di pengeni iku mung babagan tartamtu saka berkas MOV. Sampeyan bisa nggunakake fungsi editing app iki kanggo pamisah file MOV menyang sawetara perangan banjur dados setunggal perangan Panjenengan wanted menyang siji berkas siji, uga Ngonversi menyang berkas WAV.

Langkah 3: Mulai QuickTime  MOV konversi Mav

Nalika kabeh wis rampung, sampeyan bisa mencet "Convert" Ngonversi QuickTime  MOV kanggo Mav. Proses konversi bakal nggawa sampeyan nalika. Mesti wae, sampeyan bisa supaya iku mlaku ing latar mburi, banjur apa iku ing PC.

Enggo bareng kawruh:

Monggo, cendhak kanggo ombak Audio Format File, punika format standar file audio Microsoft lan IBM kanggo nyimpen isi audio ing PC. Iku aplikasi saka cara format Riff bitstream kanggo nyimpen data ing "chunks", lan kanthi mangkono uga cedhak karo format AIFF digunakake ing Amiga lan Macintosh komputer, mungguh 8SVX lan. Iku format utama digunakake ing sistem Windows kanggo audio mentahan lan biasane dibukak manèh. Ing bitstream enkoding biasanipun punika Linear Pulse Code modulasi (LPCM) format.

Uga, sampeyan bisa waca tutorial video:

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top