Kabeh TOPICS

+

Carane Waras Deleted Photo & Video saka Nokia Lumia

1 Bisa nemokake dibusak gambar saka Nokia Lumia 800?

Hello,
Aku dibusak sawetara gambar lan film saka Nokia Lumia 800 
accedentially  . Aku wis ora ketemu wae "Trash" utawa kaya sing ing Lumia sandi 800. Bisa sapa bantuan kula waras mau? 

Ana ora Trash padha ing komputer, ing ngendi file dibusak bakal disimpen ing kawitan. Biasane, file media kalebu foto, musik lan video sing disimpen ing kertu memori nang telpon Lumia Panjenengan. Nalika sampeyan dibusak sing file, padha bakal ditandhani minangka guna lan dadi siro. Nanging, iku ora ateges sing lagi ical ing salawas-lawase. Ing tembung liyane, mung panggonan sing padha dikuwasani wis ditandhani minangka kothong lan kasedhiya kanggo file anyar. Sampeyan isih duwe kasempatan apik kanggo waras foto dibusak, video saka Nokia Lumia telpon sadurunge padha wis ditindhes dening file anyar.

Mulane, iku penting banget kanggo nglindhungi telpon utawa kertu memori saka kang bakal ditumpuk, utawa Recovery Nokia Lumia bakal angel.

2 Langkah saka mbalek dibusak foto & video saka Nokia Lumia

Kaping kabeh, nemokake Nokia Lumia alat Recovery foto trustable. Yen sampeyan ora duwe idea, Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac  (kasedhiya kanggo Mavericks) bisa dadi pilihan becik. Loro-lorone padha duwe apik support foto, video lan Recovery audio saka Nokia Lumia, ora prakara sampeyan nggunakake Lumia 910, 900, 800, 710, lan sapiturute Lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau kabeh foto sadurunge sampeyan waras.

Nyoba versi nyoba gratis lunak Recovery Nokia Lumia iki saiki. Kabèh soution mung njupuk 3 langkah.

Download win version Download mac version

Wigati: Elinga nyimpen asil scan yen sampeyan lagi arep waras kabeh cacahé ono mengko, kanggo nyegah mundhut data.

Langkah 1 Sambungake Nokia Lumia komputer

Sadurunge miwiti, nyambungake telpon menyang komputer. Utawa sampeyan bisa milih kanggo nyambung kertu memori kanthi maca kertu. Ora ketompo cara sing milih, nggawe manawa bakal katon minangka huruf drive ing "My Computer". Banjur miwiti program lan klik "Mulai" ing antarmuka utama minangka Kaca.

nokia lumia recovery

Langkah 2 Cepet Nokia Lumia kanggo foto dibusak, video

Nalika teka kanggo langkah 2, sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka Kaca. Telpon sing biasane katon minangka huruf drive aku utawa H. Pilih lan klik "Scan" kanggo nelusuri foto dibusak, video lan musik. Yen sampeyan mung arep foto-foto, sampeyan bisa nyaring asil scan kanthi nggunakake "Filter Pilihan".

recover deleted photos from nokia lumia

Langkah 3 Preview lan waras foto & video saka Nokia Lumia

Saiki, sampeyan bisa mriksa foto, video lan file audio siji ing langkah iki. Dipriksa sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer karo siji klik.

retrieve deleted photos from nokia lumia

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing Nokia Lumia utawa kertu memori maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Video tutorial saka Nokia Lumia foto Recovery


Download win version Download mac version

Top