Kabeh TOPICS

+

Carane Waras Deleted Photo & Video saka Nokia Phones

HELP !! Waras dibusak foto / video saka Nokia?

Hi all, iku bisa kanggo waras saperangan video / file gambar dibusak sengaja pungkasan wengi saka memori massa saka Nokia?
telpon durung digunakake wiwit iki kedaden ... Sembarang gagasan? Iku video putra kita lan nyoba pisanan ing crawling.
- Mike

Mungkasi nggunakake telpon sawise Laka. Iku gedhe. Yen sampeyan nandheske ing nggunakake telpon kanggo njupuk video anyar lan foto, file dibusak bakal ditumpuk dening wong-wong mau, kang ndadekake Recovery luwih angel, malah mokal. Iki pangertèn umum lan bermanfaat kanggo bisa ditampa dening saben siji. Sawisé iku, sampeyan bisa kanggo waras foto lan video saka sel telpon Nokia gampang yen sampeyan teka tengen Laka mbusak.

Waras foto & video saka telpon seluler Nokia ing telung langkah

Iku gampang kanggo sampeyan waras gambar dibusak lan video saka telpon Nokia ing telung langkah. Sepisanan, sampeyan kudu aplikasi Recovery kanggo telpon Nokia. Isih ora duwe becik? Punika rawuh rujukan kanggo sing: Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac  (kasedhiya kanggo Mavericks).

Loro-lorone saka aplikasi kanthi ndhukung Recovery kabeh jinis sel telpon Nokia, kaya Nokia C3, C503, 5230, Lumia, N9, N97, lan N8 and so on. Ana prakara apa sampeyan ngowahi format utawa mbusak telpon, utawa file sing ora bisa diliwati amarga alasan liyane, program ngijini sampeyan kanggo nompo kabeh wong ing ease.

Nyoba versi nyoba gratis lunak Recovery ponsel Nokia iki saiki. Pilih versi nengen kanggo komputer.

Download win version Download mac version

Wigati: Elinga nyimpen asil scan yen sampeyan lagi arep waras kabeh cacahé ono mengko, kanggo nyegah mundhut data.

Langkah 1 Sambungake ponsel Nokia komputer

Langkah pisanan kanggo nyambung telpon sel Nokia menyang komputer nganggo kabel digital, utawa sampeyan bisa njupuk kertu memori metu saka telpon lan nyambung karo maca kertu. Salah siji cara OK. Banjur mbukak program lan Recovery ponsel "Mulai" Nokia.

nokia cell phone recovery

Langkah 2 Scan foto & video ing telpon seluler Nokia

Pilih path drive Nokia mobilephone lan klik "Scan" kanggo mangerteni foto dibusak lan video ing telpon.

recover deleted photos from nokia

Langkah 3 waras dibusak Nokia pictures & video

Ing asil scan, kabeh gambar dibusak, lan musik bakal ketemu lan katampil ing kategori. Sampeyan bisa pratinjau lan dipriksa kanggo nyimpen kabeh ing komputer karo siji klik ing tombol "Waras".

retrieve deleted photos from nokia

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing sel telpon Nokia utawa kertu memori maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Video tutorial Recovery ponsel Nokia

Download win version Download mac version

Top