Kabeh TOPICS

+

Sembarang Way Waras Pictures Deleted saka Cell Phone BlackBerry?

Photos bisa ilang saka BlackBerry amarga:

• sengaja mbusak kabeh foto tinimbang sawetara gedhe-gedhe ora supaya becik, lan ora bisa nemokake wong apa liyane ing telpon BlackBerry.
• Nalika sampeyan nyambungake BlackBerry komputer, salah dibusak foto penting, malah disuntak saka Daur-ulang Bin utawa Trash.
• Ing BlackBerry kertu memori / kelet bakal rusak, lan foto dadi ora bisa diliwati.
• Sajrone transfer foto saka BlackBerry kanggo PC, sawetara foto sing ora dikirim lan foto sing ora bisa ketemu salah siji ing telpon BlackBerry utawa komputer.

Carane waras foto dibusak saka ponsel BlackBerry

Ana akeh kasus ranyono sing bisa nggawa sampeyan mundhut foto saka sel telpon BlackBerry, kayata pambusakan lan format kertu. Yen mengkono, sampeyan bisa wonder yen ana apa kasempatan kanggo waras foto dibusak saka BlackBerry, utawa Recovery foto BlackBerry sing bisa mbiyantu?

Cara paling efektif lan efisien kanggo waras foto ilang saka ponsel BlackBerry nggunakake piranti lunak pihak katelu Recovery photo: Wondershare Photo Recovery utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac , yaiku program Recovery gampang kanggo nggunakake lan efektif. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo waras foto dibusak, video lan file audio rampung saka sel telpon BlackBerry. Iku uga ngijini sampeyan waras data saka komputer, hard drive, piranti panyimpenan njaba kayata kertu memori, kamera digital, USB drive, iPod, lan sapiturute Sampeyan bisa duwe nyoba karo versi nyoba page. Versi nyoba iki yen free lan menehi sampeyan karo pratayang.

Njaluk versi tengen kanggo ngundhuh lan nginstal ing komputer.

Download win version Download mac version

3 langkah-langkah kanggo waras dibusak foto saka BlackBerry

Langkah 1 Mbukak program lan nyambungake telpon BlackBerry

Sambungake telpon BlackBerry utawa mung kertu memori komputer, lan banjur mbukak program. Nalika telpon lagi dideteksi, sampeyan bakal weruh jendhela minangka nderek. Milih siji saka telpon lan klik ing "Scan" tombol kanggo golek data dibusak ing.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo mung golek foto, sampeyan bisa nyaring scan kanthi nggunakake "Filter Pilihan". Klik ing lan milih "Image". Banjur program bakal nemokake kabeh foto ilang ing telpon BlackBerry kanthi mindhai iku.

recover deleted photos from blackberry

Langkah 2 Preview lan waras foto dibusak saka telpon BlackBerry

Sawise pindai, sampeyan bisa pratinjau foto kadhaptar ing asil mindhai dipriksa apa pengaji gambar wis ketemu. Yen sampeyan nemokake siji, obah iku.

blackberry photo recovery

Langkah 3 Waras foto BlackBerry ing komputer

Yen wis ketemu lan ticked kabeh item sing arep ing asil scan, sampeyan bisa nyimpen ing komputer kanthi ngeklik ing "Waras" tombol. Padha ngelingi ora kanggo nyimpen ing telpon Blackberry Panjenengan. Mung njaluk ing komputer utawa media liyane panyimpenan, kanggo nyegah data ing BlackBerry saka kang diganti.

recover pictures from blackberry

Tips: Supaya ningkatake kemungkinan kanggo waras foto dibusak saka kertu memori telpon BlackBerry, iku banget dianjurake ora kanggo nyimpen file liyane nalika sampeyan sok dong mirsani foto sing dibusak.

Video tutorial sel telpon Blackberry Recovery foto

Apa foto dibusak ing BlackBerry bisa mbalekake

Minangka prakara saka kasunyatan, kertu memori utawa kelet ing BlackBerry kaya hard disk drive. Foto disimpen ing kaleresan tak dibusak, padha wan't menyang Daur-ulang Bin utawa Trash. Nanging sing ora ateges sing foto sing dibusak ing salawas-lawase. Ora ketompo foto sing dibusak saka BlackBerry kertu telpon utawa komputer Recycle Bin utawa Trash, kabeh potret bisa mbalekake kasedhiya yen lagi ora sacara kebak dijamin utawa dikuwasani. Foto mbusak isih utuh metu ana ing BlackBerry kertu telpon sel utawa hard disk komputer yen ditransfer. Sistem mung tandha sing foto minangka dibusak nanging data nyata sing aman mung bisa diakses. Akibaté, yen sampeyan nemokake foto sing dibusak saka BlackBerry kertu memori telpon, mungkasi panggolekan file liyane menyang kertu ASAP.

Download win version Download mac version

Tips: Yen sampeyan uga pengin waras dokumen luwih saka video, foto lan file audio, kayata dokumen Kantor, PDF, Archives, Email, lan sapiturute saka komputer utawa piranti liyane, sampeyan bisa milih versi sing luwih dhuwur saka iku: Wondershare Data Recovery utawa Wondershare Data Recovery for Mac , kang ora luwih saka Photo Recovery ing.

Top