Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Mbusak instal Aplikasi Android saka PC

Carane instal Aplikasi Android saka PC

Kesel uninstalling app Android siji ing layar Android cilik kanthi manual? Saiki, sampeyan ora duwe apa apa liyane. Kene, aku Highly Rekomendasi sing manager Android - Wondershare MobileGo for Android (Windows) utawa Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac) . Manager Android iki menehi daya kanggo instal app diundhuh ing telpon Android utawa meja saka PC, lan app diinstal ing telpon Android bosok utawa tablet.

Download program iki supaya Android Busak instal app.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Wondershare MobileGo for Android empowers sampeyan instal app ing piranti Android, Samsung Galaxy Note 2, Nexus 7, lan Samsung Galaxy S4. Mangga dipriksa piranti Android liyane didhukung .

Carane instal app Android saka PC

Loro versi program ngijini sampeyan instal app ing Android piranti saka PC gampang. Kene, kita bakal fokus ing versi Windows.

Saiki, miwiti program iki ing PC sawise masang iku.

uninstall android apps

Langkah 1. Sambungake piranti Android kanggo PC

Windows versi program iki ngijini sampeyan kanggo nyambungake piranti Android kanggo PC salah siji liwat kabel USB utawa liwat Wi-Fi. Program iki bakal ndeteksi piranti Android ing wektu ora. Sawisé iku, telpon Android piranti katon ing jendhela utami.

Ing versi Mac saka program iki ora ndhukung nyambung telpon Android piranti kanggo PC liwat Wi-Fi

uninstall apps on android

Langkah 2. apps Busak instal ing Android

Ing wit direktori kiwa, klik "Aplikasi". Banjur, sampeyan bisa pratinjau kabeh apps (sistem apps lan app sing diundhuh) ing sisih tengen. Temokake banjur dipriksa app sing padha ora seneng tetep wae luwih. Banjur, klik "Busak instal"> "Ya". Ing detik, app bakal dihapus. Sak suwene proses, ora pedhot telpon Android piranti.

Wigati: Yen piranti Android wis bosok, sampeyan malah bisa instal app diinstal ing.

android uninstall app

Kelangan! Sampeyan wis ngatur kanggo instal app Android saka PC. Iku luwih gampang lan luwih trep saka apa iku ing layar Android cilik, iku ora? Saiki, sampeyan bisa ngimpor data liyane, kaya musik, video lan kontak, kanggo telpon Android piranti.

Nonton tutorial video bab uninstalling app Android saka komputer

Fitur liyane ing MobileGo for Android

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top