Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > Transfer Videos saka iPad online Komputer karo Ease

Transfer Videos saka iPad online Komputer karo Ease

Duwe akeh video account iPad online anyar, nanging saiki sing arep ngekspor menyang mbebasake panyimpenan utawa nonton mau ing komputer? Sayange, iTunes uga dianggo ing panyelarasan video kanggo iPad udhara, nanging iku ora nduweni daya kanggo nransfer video saka iPad online menyang komputer, kajaba gedhe-gedhe dituku. Sing artine sampeyan kudu golek mergo bantuan, nalika video ing udhara iPad sing nyekel saka sumber liya.

Kanggo nindakake transfer video online iPad karo cara aman lan cepet, aku Highly Rekomendasi alat transfer iPad - ing Wondershare TunesGo utawa Wondershare TunesGo (Mac) . Bisa mbantu effortlessly nransfer kabeh video, ngomong, film, iTunes U, podcast, nuduhake TV, video musik lan dijupuk video karo iPad online menyang komputer lan iTunes.

Ngisor iki panuntun dhumateng rinci bab transfer video karo versi Windows. Pangguna Mac bisa tindakake panuntun dhumateng banget. Saiki, download Windows utawa Mac Version ing komputer. Banjur, cepet pituduh.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 1. Run lunak lan nyambung online iPad

Nyambung iPad Air menyang komputer liwat kabel USB. Cepet nginstal lan mbukak lunak ing komputer. Banjur, sampeyan bakal weruh info iPad Air Panjenengan nuduhake ing jendhela utami piranti lunak.

Wigati: Kejabi iPad online, lunak iki uga ndhukung model liyane iPad. Lagi mini iPad karo retina tampilan, mini iPad, iPad 2, iPad karo retina tampilan, New iPad lan iPad.

transfer videos from ipad air to computer

Langkah 2. Transfer video iPad menyang komputer

Minangka iku ditampilake ing kolom kiwa jendhela utami, kabeh file ing iPad Air sing kategorinipun menyang folder beda, kayata Media , Dhaptar lagu , Photos , Kontak> lan SMS . Cukup menyang Media . Ing jendhela ditampilake ing sisih tengen, sampeyan bisa ndeleng video sing disimpen ing macem-macem kategori.

Klik siji kategori, kaya Film . Ing jendhela movie, obah film sing ngene kaya kanggo ngekspor. Banjur, klik Ekspor menyang nransfer film saka iPad online menyang komputer. Yen sampeyan arep kanggo mindhah film kanggo iTunes, sampeyan bisa salah siji klik Smart Ekspor menyang iTunes utawa klik triangle sethithik sangisoré Ekspor menyang lan milih Ekspor menyang iTunes Library saka dhaftar narik-mudhun.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngirim film, podcast, music videos, iTunes U lan nuduhake TV saka iPad online menyang komputer karo ease.

transfer movies from ipad air to computer

Cukup gampang, iku ora? Lunak tenan ora proyek apik Nyalin video saka iPad online kanggo Windows PC lan Mac. Kejabi video, sampeyan saged ngekspor music, photos, kontak ing iPad menyang komputer banget.

Download Win Version Download Mac Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top