Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer Videos Saka iPhone Komputer For Free

Iku karo ora sangsi sing sampeyan bakal nemokake pengguna iPhone nggoleki kabeh liwat Internet carane nransfer item menyang komputer. Kanggo mindhah item kaya video menyang komputer kudu gampang utamané nalika nggunakake Wondershare Tune Go Retro.  

Part1: Transfer Videos Saka iPhone Komputer karo TunesGo Rerro Gampang lan Fast

Karo app iki ing tangan sampeyan bakal bisa kanggo mindhah kumpulan file ing kaping cendhak. Iki kanggo wong iku ngirit wektu. Nggelarake on iku file sing sampeyan nransfer saka piranti menyang komputer bakal aman lan kualitas asli wis maintained. Aku sebutno sing ora perlu jaringan maya? Ora mung sing Wondershare Tune Go Retro uga bakal ngaktifake sampeyan ngatur dhaptar lagu. Iki kudu duwe piranti lunak sing ngirim download. Saiki, ayo kula nuduhake sampeyan carane nransfer video larang regane saka iPhone menyang komputer bebas. Iki app becik sing wis versi windows lan versi Mac.

4.088.454 wong wis diundhuh

Langkah 1 Download Wondershare TunesGo Retro

Dolan maring http://www.wondershare.com/ lan download Wondershare TunesGo Retro lan nginstal ing komputer. Sampeyan bisa ketegangan kanthong lan tuku utawa nggunakake versi nyoba gratis. Kanggo kula aku nggunakake nyoba gratis kanggo Mac.

Langkah 2 nyambung iPhone menyang komputer

Sampeyan kudu nyambungake iPhone menyang komputer nggunakake kabel USB. Banjur mbukak aplikasi ing komputer. 

Langkah 3 Transfer video kanggo PC

Ing jendhela utama Wondershare TunesGo Retro sampeyan bakal weruh iPhone ing ndhuwur kiwa karo dhaptar folder apa ngandhut. Gulung antarane folder nganti Film tab. Klik ing lan dhaftar panjarwa video disimpen bakal katon ing layar. Pilih film sing arep nransfer lan klik Ekspor ing ndhuwur. Elingi kanggo ngenali lokasi kanggo nransfer item ing komputer.

Sing carane cepet sampeyan bisa nransfer video menyang komputer karo apik Wondershare app TunesGo Retro. Menapa malih ana cara free liyane kanggo ngirim musik saka iPhone menyang komputer kayata nggunakake kabel, nggunakake Dropbox uga iTunes. Ayo kita saiki katon ing saben cara ing ndhuwur

Part2: Nggunakake kabel Transfer Videos Saka iPhone Komputer

Sampeyan uga bisa ngirim video saka iPhone menyang komputer tanpa aplikasi. Apa sing perlu punika komputer, kabel USB lan iPhone. Banjur tindakake iki langkah cepet

Langkah 1 Sambungake iPhone Kanggo Komputer

Nggunakake kabel USB kanggo nyambungake piranti loro mau luwih siji sing tuku karo iPhone.

Langkah 2 Run iPhone ing komputer

Ing komputer iPhone bakal katon ing ngisor kiwa minangka panyimpenan external.

Langkah 3 Pilih video kanggo nransfer

Ing komputer klik ing iPhone kanggo nampilake item iku ngandhut. Menyang video utawa film lan pilih film kanggo nransfer .  Menyang Impor lan klik Edit.  Kanggo nyalin klik ing Copy kabeh video sing dipilih.

Langkah 4 Transfer kabeh video

Saiki pindhah menyang komputer sawise mesthi lokasi lan klik Tempel.  Sampeyan uga bisa nyeret item saka iPhone menyang komputer. Cara iki dicokot alon wiwit sampeyan kudu ngenteni file kanggo disalin ing komputer.

Part3: Nggunakake Dropbox kanggo Transfer Videos Saka iPhone Komputer

A Dropbox iki Haring file sing ngijini sampeyan kanggo ngirim lan file nyimpen. Kanthi aplikasi iki, sampeyan isih bisa enggo bareng video.

Langkah 1 Ngundhuh lan nginstal Dropbox ing piranti.

Pisanan Sampeyan perlu kanggo ngundhuh Dropbox ing komputer lan ing iPhone. Banjur nginstal lan mbukak.

Langkah 2 milih video kanggo nransfer ing iPhone

Saiki ngalih menyang iPhone lan mbukak app Klik ing Uploads. Sampeyan bakal weruh + lambang, klik. Iki pungkasanipun bakal nampilake item ing iPhone. Pilih video kanggo nransfer. Netepake tujuan kanggo nransfer item lan klik ing Upload ing ngisor app.

Langkah 3 Download Videos On komputer

Ing jendhela Dropbox ing komputer sampeyan bakal weruh video milih saka iPhone sing mbutuhake kanggo diundhuh. Klik ing folder lan ngundhuh. Iki carane bakal njaluk file ditransfer menyang komputer karo Dropbox a.

Part 4: Nggunakake icloud kanggo Transfer Videos Saka iPhone Komputer

Gadhah iPhone lan komputer sampeyan isih bisa nransfer video bebas.

  1. Aktifake fungsi enggo bareng potret icloud ing iPhone. Pindhah menyang tab iPhone lan klik ing Setelan banjur pilih icloud
  2. Saiki klik ing jendhela panyimpenan Serep lan ngaktifake Serep kanggo icloud kanggo ngunggah video ing iPhone kanggo icloud klik ing Back Up Saiki
  3. Saiki bisa nguripake menyang komputer. Ing mac klik ing Apple Menu, banjur Gawe sistem lan pilih icloud
  4. Ketik nggunakake padha Apple Id menyang Photos . Banjur klik ing Photo Stream lan ngekspor video menyang komputer.

Karo icloud sampeyan kudu disambungake menyang Internet supaya nindakake ngleksanani iki kasil

Part 5: Nggunakake iTunes kanggo Transfer Videos Saka iPhone Komputer

ITunes uga fitur ing piranti apel sing ngijini sampeyan nransfer file bebas. Sampeyan bisa mindhah video, foto lan perpustakaan musik lan liya-liyane

Langkah 1 Sambungake iPhone piranti menyang komputer nggunakake kabel USB .

Banjur pindhah menyang iTunes ing komputer.

Langkah 2 Pilih piranti ing iTunes.

Menyang iPhone ing iTunes lan pilih item sing arep dikirim menyang komputer. Banjur nggawe folder lan seret kabeh item sing dipilih kanggo Desktop. Iku bakal njupuk wektu kanggo nyalin.

Senajan cara ing ndhuwur bisa digunakake kanggo ngirim video ing iOS menyang komputer, ana opsi luwih kaya Wondershare TunesGo. Iki app ngijini sampeyan nransfer file saka piranti media apa wae kanthi luwih cepet liwat telung puluh format. Kanggo nambah ing, ora mung ora ndhukung windows nanging uga Mac. Iki app nganakake perpustakaan lan ngindari duplikat saka berkas sing wis ana ing iTunes.

Kanggo Windows pengguna sampeyan uga bisa nggunakake nyalin manager trans. Iku bakal ngaktifake sampeyan ngatur file ing gadget iOS Panjenengan. SyniOS uga alternatif liya iTunes sing mbisakake windows kanggo nyinkronake Gadgets iOS sing.

Ana app transfer disebut Wireless Transfer App sing bisa ngundhuh lan enggo bareng video .wis prasaja

Langkah 1

Download Transfer Wireless App lan mbukak ing loro iPhone lan komputer. Nyambungake piranti loro mau liwat jaringan sing padha

Langkah 2

Ing mac, pindhah menyang program lan nyambungake karo iPhone

Langkah 3

Nalika sampeyan klik ing iPhone sampeyan bakal weruh media. Klik ing video lan milih. Akhire ngundhuh menyang mac Panjenengan.

Top