Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Transfer Verizon Kontak kanggo iPhone

Carane Transfer Verizon Kontak kanggo iPhone

Aku wis padha telpon Samsung daya Android karo Verizon, kanggo bab 16 sasi. Kanggo sawetara alasan aku ora perlu kanggo njaluk menyang, Aku mutusaké iku wektu kanggo nggawe loro ngalih utawa, lan aku mutusaké kanggo tuku iPhone karo AT & T. Nanging apa aku ora ngerti iku mung carane banget winates sandi opsi bakal ing area nransfer liwat kontak saka telpon Verizon kanggo telpon AT & T. Supaya ora sopo wae ngerti samubarang cara prasaja utawa apa app sing aku bisa nggunakake mung mindhah kontak saka telpon Verizon kanggo sandi AT anyar & T iPhone? Thanks.

Scratching sirah nalika sampeyan tuku iPhone, kaya iPhone 6s, kontak isih ing telpon Verizon lawas? Ing kasus kaya iki, sampeyan kudu nransfer Verizon kontak kanggo iPhone sadurunge nglaras urip iPhone. Pitakonan apa sampeyan bisa nindakake kanggo ngrampungake transfer kontak Verizon? Aja padha sumelang. Artikel iki pirso sing 2 cara kanggo entuk goal.

Cara 1. kontak Ekspor Verizon minangka CSV lan sink kanggo iPhone

Yen telpon Verizon lawas iku smartphone, sampeyan bisa tindakake cara iki. Mlebu ing akun Verizon duwe akses kanggo Asisten Back. Pilih kontak. Ing dhaftar narik-mudhun, pilih Simpen minangka Koleksi, lan milih kanggo nyimpen kontak minangka file CSV.

Banjur, mlebu menyang akun Google, upload file CSV. Banjur, mbukak iTunes lan nyambung iPhone menyang komputer liwat kabel USB. Klik iPhone Piranti kanggo nuduhake dialog ing sisih tengen. Klik Info ing baris ndhuwur. Obah Sync Kontak lan milih Google Kontak. Klik Apply. Ngenteni detik. Banjur, kontak Verizon bakal ing iPhone.

Cara 2. Transfer kontak saka telpon Verizon kanggo iPhone

Yen kontak isih ing Verizon telpon, sampeyan uga bisa nggunakake alat transfer telpon kanggo menehi tangan. Ing Wondershare MobleTrans utawa Wondershare MobileTrans kanggo Mac , alat transfer telpon siji-klik, punika pinunjul ing Jeksa Agung bisa ngetokake transfer telpon. Iku ngijini sampeyan kanggo nransfer kabeh kontak ing telpon Verizon mlaku Android, iOS utawa Symbian kanggo iPhone karo AT & T, T-mobile, Verizon, etc karo 1 klik.

Download Wondershare MobileTrans lan tindakake panuntun dhumateng ing ngisor iki bab carane nransfer kontak saka Verizon kanggo iPhone karo versi Windows.

Download Win VersionDownload mac version

Versi Mac ora ndhukung obah wae file saka Nokia (Symbian) telpon kanggo iPhone. Kajaba iku, loro versi kebak ndhukung iPhone 6s (Plus) 6 (Plus), iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C sing mbukak iOS 9/8/7/6/5.

Langkah 1. Bukak alat

Kaping kabeh, miwiti Wondershare MobileTrans sawise pagawean instalasi. Priksa manawa sampeyan wis diinstal iTunes ing komputer. Yen ora, nginstal saiki. Banjur, klik telpon kanggo Transfer telpon kanggo nuduhake jendela transfer telpon.

verizon transfer contacts to iphone

Langkah 2. Sambungake telpon Verizon lan iPhone

Nggunakake kabel USB kanggo nyambung loro telpon Verizon lawas lan iPhone menyang komputer. Alat iki bakal mindai wong rauh, banjur, sampeyan bakal weruh telpon loro ing jendela transfer telpon. Yen sampeyan duwe kontak ing iPhone, sampeyan bisa mbusak kabeh mau mung nyimpen kontak saka telpon Verizon dening ticking data Clear sadurunge salinan . Priksa manawa kontak sing ora ana guna.

transfer verizon contacts to iphone

Langkah 3. kontak Copy Verizon kanggo iPhone

Mung supaya Kontak dicenthang. Banjur, miwiti transfer kontak kanthi ngeklik Mulai Copy . sak kabèh mesthi, mesthekake telpon sanadyan punika pedhot.

how to transfer contacts from verizon to iphone

Download Win VersionDownload mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top