Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Transfer Tèks Pesen kanggo Android

Carane Transfer Tèks Pesen kanggo Android

Hi all. Aku kudu bantuan / saran kanggo ngirim pesen teks saka topi sandi lawas wildfire anyar Samsung Galaxy II utawa kanggo PC. Aku wis disimpen kontak nyang krtu nanging ora bisa ndeleng tab kanggo nindakake iki karo teks. Aku nyoba kanggo log dhateng pasar Android nanging aku njaluk pesen ing ngisor iki "ora bisa netepake sambungan data dipercaya kanggo server" sanajan aku wis disambungake menyang WiFi ing ngarep. Aku pancene kudu tetep pesen iki supaya sembarang bantuan / saran wis ngormati nemen. Cheers. John.

Mikir hard kanggo ngirim pesen teks kanggo telpon Android anyar? Boten kados musik sing bisa sampeyan nransfer menyang telpon Android karo kabel USB siji, sampeyan kudu takon bantuan saka alat pihak katelu profesional. Kebeneran, punika lunak pinter transfer telpon dijenengi Wondershare MobileTrans utawa Wondershare MobileTrans kanggo Mac . Iku tenan trabasan, sahingga sampeyan kasempatan kanggo nransfer kabeh pesen teks saka telpon Android lawas, iDevices lan Nokia telpon kanggo telpon Android anyar karo siji klik.

Versi Mac ora ngijini sampeyan kanggo nransfer file menyang / saka Nokia (Symbian) telpon kanggo wektu kang. Kene njupuk versi Windows minangka nyoba.

Langkah Gampang kanggo nransfer SMS kanggo telpon Android anyar

Download siji-klik lunak transfer telpon ing komputer.

Download Win VersionDownload mac version

Wigati: Wondershare MobileTrans uga dianggo ing Nyalin SMS antarane telpon Android, kaya Samsung, Samsung, Sony. Punika dhaptar telpon Android liyane didhukung .

Langkah 1. Instal piranti lunak transfer telpon siji-klik

Kaping kabeh, nginstal software transfer telpon ing komputer. Miwiti. Ing jendhela utami, pindhah menyang Mulai .

transfer text messages to new android

Langkah 2. Sambungake telpon loro menyang komputer

Banjur, nyambung loro saka telpon Android anyar lan piranti sing lawas mlaku iOS, Symbian utawa Android menyang komputer nganggo kabel USB. Siji-klik lunak transfer telpon bakal kanthi otomatis ndeteksi lan nuduhake telpon loro ing jendhela utami. Antarane telpon loro iku "loncat karo muter awak" tombol. Klik iku, lan panggonan telpon loro bakal diganti.

Nalika sampeyan ndeleng, punika "Langit data sadurunge salinan". Obah mati yen ngene kaya kanggo mbusak kabeh SMS ing telpon Android anyar kanggo nyimpen gedhe saka telpon Android lawas. Yen ora, supaya ora dicenthang.

transfer sms to new android

Langkah 3. pesen Pindhah teks kanggo telpon Android anyar

Minangka nuduhake, sampeyan bisa mindhah file sing beda kanggo telpon Android anyar ing siji klik.

  • Android kanggo telpon Android anyar: SMS, tanggalan, kontak, telpon log, apps, musik, video lan foto bisa dipindhah.
  • iDevice kanggo telpon Android: SMS, kontak, tanggalan, musik, video lan foto bisa ditransfer.
  • Nokia anyar Android telpon: SMS, foto, video, kontak lan musik sing bisa dipindhah menyang telpon Android anyar. (Mung versi Windows ora)
  • Mbusak tandha sadurunge file liyane kajaba pesen teks. Banjur, klik Mulai Copy . Priksa manawa loro telpon disambungake kabeh wektu. Nalika proses transfer ends, sampeyan bisa klik OK rampung.

    move text messages to new phone android

    Download MobileTrans kanggo nyoba nransfer pesen teks kanggo telpon Android anyar.

    Download Win VersionDownload mac version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top