Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Transfer Podcast saka iPhone kanggo Komputer

Carane Transfer Podcast saka iPhone kanggo Komputer

"Aku wis diundhuh sawetara wektu Podcast winates kanggo iPhone. Awit aku wis tuku komputer anyar, saiki aku kudu nransfer Podcast iki saka iPhone kanggo komputer anyar kanggo serep. Wae cara sing luwih gampang kanggo nindakake iki? Mangga menehi kula sawetara saran? Thanks in advance. "

Kaya kanggo nggunakake ndhuwur, wis diklumpukake sawetara Podcast larang regane ing iPhone lan saiki kudu nransfer menyang komputer kanggo serep? Jujur, sampeyan ora bisa gumantung iTunes apa tugas. Iku mung syncs Podcast saka komputer menyang iPhone, ora kanggo cara maneh. Kanggo mindhah Podcast saka iPhone menyang komputer, sampeyan bisa nyoba Wondershare TunesGo, aplikasi iPhone profesional nransfer Podcast saka iPhone menyang komputer. Maca langkah ing ngisor iki kanggo mangerteni carane nyalin Podcast saka iPhone menyang komputer karo TunesGo Wondershare .

Download Podcast iPhone software transfer komputer saiki!

Download Win VersionDownload Mac Version

Wondershare TunesGo (Windows) & Wondershare TunesGo (Mac) versi nyoba bisa diundhuh kene. Ing ngisor iki, kita fokus bab carane nyalin Podcast saka iPhone kanggo PC. Kanggo pangguna Mac, wacanen  guide  kanggo ndeleng carane nggunakake TunesGo (Mac) aplikasi.

Langkah 1. Tampilan iPhone Podcast ing alat

Pancing munggah iPhone karo komputer liwat kabel USB iPhone lan miwiti TunesGo Wondershare. A sawetara detik mengko, sampeyan mesthi kanggo ndeleng sing iPhone wis nuduhake ing jendhela miwiti. TunesGo kebak ndhukung meh kabeh iPhone. Klik kene kanggo ndeleng kabeh iPhone iki.

transfer podcast from iphone to computer

Langkah 2. Transfer iPhone Podcast menyang komputer

Ing jendhela, klik Media . Banjur ing jendela anyar, sampeyan bisa ndeleng Podcast ing ndhuwur. Klik kanggo ndeleng kabeh Podcast ing iPhone. Pilih wanted Podcast, lan klik triangle kuwalik ing "Ekspor menyang". Pilih "Ekspor menyang My Computer" lan nyimpen Podcast diekspor. Lan sampeyan bakal ndeleng kemajuan bar kanggo nransfer Podcast saka iPhone menyang komputer.

 copy podcast from iphone to computer

Bingo! Mekaten! Sawisé iku, sampeyan bisa ndeleng Podcast sing ditransfer saka iPhone menyang komputer. Sawise nransfer iPhone Podcast menyang komputer, sampeyan bisa nggunakake TunesGo kanggo mbusak Podcast iki ing iPhone kanggo mbebasake spasi file liyane.

Coba Wondershare TunesGo versi nyoba gratis ing komputer sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top