Kabeh TOPICS

+

5 cara babagan carane nransfer foto saka iPhone kanggo mac


VLC menehi cara gedhe kanggo ngowahi video karo pribadi prasaja. Iku bisa uga ora dadi alat premium-editing nanging ora proyek paling dhasar saka nglereni / trimming video. Sampeyan uga bisa nggabung wong-wong mau kanggo nggawe fun video.

Part1: Apa kanggo mindhah foto saka iPhone kanggo Mac?

Supaya data aman lan ngamanake kabeh kaping soko kang tansah katahan ing prioritas dhuwur. Data ngekspor saka iPhone kanggo Mac soko sing bisa dianggep minangka padha iku ora mung nglindhungi data nanging uga ndadekake iku bisa kanggo kedhaftar kanggo ngakses saka perspektif sing beda minangka Mac tansah nduweni sawetara fitur kang iPhone ora duwe . Kalebu snaps ing video lan priksa manawa gelaran sing diputer lancar uga sawetara fitur sing tresna dening penggunane sing nransfer foto kanggo Mac. Ing tutorial iki paling laku sing siji bisa nganggo kanggo nggawe manawa foto sing ditransfer kanggo Mac saka iPhone sing rembugan kanggo nggawe manawa proses tetep ing baris karo syarat penggunane lan uga tetep Gamelan. Ngisor iki sawetara kaluwihan sing magepokan karo transfer foto saka iPhone kanggo Mac:

Keluwesan

Iku banget fleksibel kanggo serep data karo Mac minangka macem-macem mranata bisa digawé ing wektu sing padha. Iku uga kanggo nyatet sing mranata bisa diowahi minangka saben perlu lan kepinginan pangguna.

DR utawa Recovery bilai

Iku kanggo nyatet yen iPhone utawa piranti liyane Apple bisa gagal kapan teknologi tau konsisten. Mulane kang menehi saran kanggo nggawe manawa transfer digawe kanggo Mac supaya yen Jeksa Agung bisa ngetokake saka jenis kuwi ngadhepi banjur serep ana kanggo nggawe manawa data wis tau ilang lan mbalekake ing wektu.

Wondershare TunesGo Retro

Mung aplikasi sing menehi pengguna ingatase hak bebas kebak kanggo nggawe manawa bisa kasil paling diwenehi nalika lagi mindhah data saka iPhone kanggo Mac ing Wondershare TunesGo Retro kang wis dijupuk pasar sasampunipun Bukak amarga presentation apik tenan uga panggunaan gampang. Ora Mac nanging merek Apple Inc. uga didhukung uga nggawe manawa data tetep metu tekan intruders minangka ora mekanisme maya ana. Kualitas uga faktor pengawetan saka foto tetep padha kabeh kaping. Ora mung foto sing ditransfer nanging uga digunakake kanggo media saka sembarang Urut ngalih.

Nyalin music, dhaptar lagu, video saka iPod, iPhone & iPad kanggo iTunes Library, lan kanggo PC kanggo serep. Ngatur & Transfer Photos, Pesen, Kontak & File antarane iPhone, iPad & PC.

4.088.454 wong wis diundhuh

Carane nggunakake

i. Sawise ngundhuh aplikasi saka http://www.wondershare.com/mac-ios-manager pengguna perlu nginstal aplikasi lan mbukak supaya antarmuka ing ngisor iki katon minangka kapacak ing ngisor iki:

tunesgo

ii. Piranti lunak bakal kanthi otomatis ndeteksi iPhone sing wis disambungake menyang Mac lan bakal nggawe manawa foto sing njupuk minangka kapacak ing ngisor iki:

tunesgo

iii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa foto sing kanggo dièkspor menyang Mac sing dipilih lan banjur tombol kaca ing ndhuwur dipencet kanggo ngrampungake proses:

tunesgo

Part2: Nggunakake Email

Cara sing paling gampang bisa digunakake sepi gampang kanggo ngekspor snaps:

i. Pengguna perlu kanggo nggawe manawa kepinginan foto ing foto wis diklik minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

ii. Pengguna banjur perlu klik sunting minangka ditampilake ing gambar ngisor iki:

tunesgo

iii. Sawise iku wis rampung ing menu ngisor iki bakal katon minangka ditampilake:

tunesgo

iv. Ing layar sabanjuré pengguna perlu ngetik ing alamat email kanggo ngirim foto minangka lampiran minangka kapacak ing ngisor iki:

tunesgo

Part3: Nggunakake iPhoto

Langkah-langkah kanggo ngrampungake waé minangka nderek ing gati:

i. Pengguna perlu nyambungake iPhone karo Mac nggunakake kabel data minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

ii. Sawise iku wis rampung iPhoto bakal mbukak kanthi otomatis bisa katon ing ngisor iki:

tunesgo

iii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa "Impor Kanggo" pilihan wis diklik ing ngisor jendhela lunak minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki. Kene pengguna bisa pilih folder tujuan:

tunesgo

Part4: Nggunakake Image Capture

i. Pengguna perlu kanggo nggawe manawa nyekel gambar dibukak sanalika iPhone disambungake kanggo Mac minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

ii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa piranti sing dipilih saka panel tengen lunak minangka katon ing gambar ngisor iki:

tunesgo

iii. Sawise iku wis rampung pengguna banjur perlu pilih foto sing kanggo diimpor lan klik tombol sing relevan. Yen wong kepengin apa needful banjur kang perlu kanggo milih ngimpor kabeh minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki kanggo rampung proses:

tunesgo

Part5: Nggunakake Photo Stream

i. Pengguna perlu kanggo nggawe manawa Setelan> Photos & kamera kanggo nggawe manawa stream foto wis aktif minangka kapacak ing ngisor iki:

tunesgo

ii. Ing Mac pengguna perlu kanggo nggawe manawa stream foto wis dicenthang ing icloud minangka bisa katon ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

iii. Stream foto uga bakal dicenthang ing iPhoto minangka ditampilake ing ngisor iki:

tunesgo

iv. Yen proses wis rampung ing lengkap banjur saben wektu iPhone disambungake kanggo Mac ing stream foto bakal kanthi otomatis ndeteksi foto ing telpon kanggo nggawe manawa transfer wiwit.

Part6: Comparison Chart

Telpon Photos IPhoto Preview Gambar Capture Wondershare TunesGo Retro
Kamera Roll Photos

Ya

Ya

Ya

Ya

foto iPhone dijupuk - - - -
Foto Stream - - - Ya
Sambungan saka piranti liyane - - - -
Photos Photo Library - - - Ya
Foto nyelarasake saka komputer menyang telpon - - - -
Photo Album - - - Ya
Nggawe lan ngirim album foto saka iPhone kanggo Mac - - - -
Top