Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Transfer Photos from iPad iPhone

Carane Transfer Photos from iPad iPhone

Ketemu sing iTunes ora bisa supaya sampeyan nyalin foto saka iPad iPhone? Uga, sampeyan bisa aran mudhun nalika sampeyan ora bisa ngenteni kanggo nransfer foto kanggo iPhone kelangan. Ora gupuh. Punika kuat iPad iPhone transfer - Wondershare TunesGo Retro . Kanthi bantuan, sampeyan bisa nyalin foto sing disimpen ing perpustakaan foto lan kamera muter lan liyane ing iPad kanggo iPhone gampang lan seamlessly.

Bagean ngisor fokus babagan carane nransfer foto saka iPad kanggo iPhone. Saiki, download iki iPad iPhone transfer ing komputer. Banjur pindhah liwat langkah sing gampang ngisor.

Download Win Version

Langkah 1. Nggawe iPhone lan iPad

Kanggo miwiti karo, nginstal lan miwiti iPhone iki kanggo transfer iPad ing komputer. Karo antarmuka padha iTunes, program iki perlu sampeyan kanggo nginstal iTunes ing komputer. Yen sampeyan wis ora rampung, sampeyan bisa tindakake jendhela instalasi kanggo nginstal iTunes.

Nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPhone iPad lan karo komputer. Sawise piranti loro sing disambungake, program iki bakal ndeteksi wong enggal. Banjur, isi ing iPhone lan iPad bakal nuduhake munggah ing jendhela utami.

photos from ipad to iphone

Wigati: Wondershare TunesGo Retro kebak ndhukung akeh iPhone lan iPads sing mbukak iOS 9/8/5/6/7, kaya iPhone 6s (Plus), iPad udara, lan liyane. Punika daftar lengkap iPhone didhukung lan iPads .

Langkah 2. Copy gambar saka iPad iPhone

Saiki, navigasi menyang kolom kiwa. Ing direktori iPhone, klik "Photos" tab. Kabeh album ing iPhone bakal nuduhake munggah ing panel tengen. Yen sampeyan arep kanggo ngekspor album, sampeyan bisa milih album wanted banjur klik "Ekspor menyang". Yen luwih seneng kanggo ngekspor sawetara gambar, bukak album banjur milih gambar sing dipengini.

Sawisé iku, klik "Ekspor menyang". Ing dhaftar narik-mudhun, milih kanggo nransfer gambar menyang iPhone. Priksa manawa loro saka iPhone iPad lan disambungake karo komputer sak foto nransfer.

pictures from ipad to iphone

Bener, foto diekspor lan album bakal disimpen ing perpustakaan foto ing iPhone. Mangkono, yen sampeyan arep mriksa wong, sampeyan mung kudu klik "Photos" ing direktori iPhone lan perpustakaan foto mbukak.

Mekaten! Obah foto saka iPad kanggo iPone supaya gampang lan effortlessly, iku ora?

Pancen, Kejabi nransfer gambar saka iPad kanggo iPhone, iki Wondershare TunesGo Retro ngijini sampeyan kanggo nyalin foto saka iPhone iPhone , foto serep ing iPhone , lan mbusak perpustakaan foto ing iPhone .

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top