Kabeh TOPICS

+

5 cara kanggo ngirim foto saka mac / pc kanggo iPhone

Ngekspor foto saka Mac / PC kanggo iPhone

Ing tangi saka kamajuan èlmu lan teknologi iku banget hard kanggo njaga gedhe Jumlah saka data ing piranti genggem kayata menang palm. Iku saka kiat wigati kanggo mindhah data menyang piranti panyimpenan external supaya tetep salawas-lawasne lan tau ilang tanpa karana. Minangka dibandhingake kanggo piranti genggem iku kanggo nyatet sing piranti panyimpenan njaba kayata Mac buku lan windows laptop sing luwih dipercaya lan priksa manawa paling kasedhiya ing kabeh kaping. Tetep data wis sawetara kaluwihan sing bakal katon nalika nerangake tutorial iki:

Part 1: Nggunakake Wondershare TunesGo Retro kanggo transfer data saka PC / Mac kanggo iPhone

Iku dening adoh saka program piranti lunak sing paling apik sing bisa digunakake kanggo nggawe manawa foto saka Mac utawa PC sing ditransfer menyang iPhone karo effortlessness. Digambar ing program konsumen ora kudu dadi savvy tech kang bakal ngidini pangguna kanggo nransfer file saka komputer menyang PC mung langkah siji. Review lunak sing wis presented dening kedhaftar uga priksa manawa aplikasi worth nggunakake. Tanpa keterlibatan teknologi maya iku penting banget kanggo Wigati sing transfer 100% aman minangka lingkungan offline uga bisa digunakake. Kasel uga bisa rampung dening:

Nyalin music, dhaptar lagu, video saka iPod, iPhone & iPad kanggo iTunes Library, lan kanggo PC kanggo serep. Ngatur & Transfer Photos, Pesen, Kontak & File antarane iPhone, iPad & PC.

4.088.454 wong wis diundhuh

i. Pengguna perlu kanggo ngundhuh lan nginstal software liwat URL http://www.wondershare.com/mac-ios-manager http://www.wondershare.com/mac-ios-manager lan mbukak kanggo nggawe manawa antarmuka ngisor iki diakses:

tunesgo

ii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa telpon disambungake menyang komputer minangka ditampilake ing gambar ngisor iki:

tunesgo

iii. Piranti lunak bakal kanthi otomatis ndeteksi foto uga data sing ana gandhengane ing Mac minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

iv. Pengguna banjur perlu klik nambah ing ndhuwur jendhela lunak minangka bisa katon ing sumelang pasted hereunder. Iki perlu rampung kanggo mesthekake yen file saka Mac utawa PC dipilih sing ditransfer menyang iPhone.

tunesgo

v. Sawise file wis dipilih saka antarmuka pengguna banjur perlu klik mbukak kanggo nransfer menyang iPhone kanggo nggawe manawa proses rampung.

Part2: Gunakake iTunes

Kanggo ngowahi bab asil unsurpassed needful iku bakal rampung:

i. Pengguna perlu kanggo nggawe manawa iPhone disambungake kanggo PC minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

ii. Sawise iku wis rampung pengguna banjur perlu kanggo miwiti iTunes lan pilih isi sing bakal ditambahake kanggo piranti minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

iii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa piranti dumunung kanthi mencet lambang telpon sing wis disorot:

tunesgo

iv. Ing menu sabanjuré pengguna perlu dipriksa "manual ngatur musik lan video" minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

v. pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa ing layar sabanjuré aplikasi tombol kenek kanggo ngrampungake proses.

Part3: Gunakake email

Iku dening adoh cara gampang sing bisa digunakake kanggo ngirim data saka panggonan siji menyang liyane IE iPhone. Kanggo needful rampung gampang proses:

i. Pengguna perlu kanggo nggawe manawa mail pengarang anyar dibuka lan bisa rampung kanthi mencet Command - N ing Mac minangka ditampilake ing gambar ngisor iki:

tunesgo

ii. Pengguna banjur perlu ngetik alamat email sing dipengini banjur pencet lambang pin kanggo nemokake Gambar sing ditempelake minangka kapacak ing ngisor iki:

tunesgo

iii. Sawise email wis dumadi lan gambar wis ditempelake ing pengguna bisa menet tombol send kanggo ngrampungake proses bisa katon ing ngisor iki:

tunesgo

iv. Pengguna bisa ngakses alamat email sing padha ing telpon target kanggo nggawe manawa email ora mung viewed nanging lampiran uga diundhuh.

Part4: Gunakake icloud Drive

Sadurunge nglamar proses pengguna perlu kanggo nggawe manawa icloud drive aktif ing iPhone uga Mac kanggo Processing Gamelan karya kang rampung. Kanggo njaluk needed asil gampang kang menehi saran kanggo njaluk iku tengen ing gati:

i. Pengguna perlu kanggo nggawe manawa iPhone disambungake kanggo Mac lan pilihan sing diakses minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

ii. Pengguna banjur perlu klik icloud minangka bisa katon ing gambar asli seko ngisor iki:

tunesgo

iii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa icloud drive wis dicenthang bisa ndeleng ing ngisor iki:

tunesgo

iv. Sawise iku wis rampung pengguna perlu kanggo nggawe manawa piranti anyar disambungake kanggo Mac lan sistem wis diwiwiti kanggo nyelarasake file karo telpon panggonan kanggo ngrampungake proses.

Part5: Gunakake Online Cloud Panyimpenan kayata Dropbox

Kanggo njaluk kasel ing proses sing paling apik ngisor iki bakal rampung ing gati kanggo nggawe manawa asil paling apik sing diduweni ing sabisa wektu minimal lan satinut ring pakarsan lan kepinginan pangguna:

i. Pengguna perlu kanggo nggawe manawa aplikasi Dropbox wis tapped dhateng Layar ngarep telpon minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo

ii. Ing layar sabanjuré pengguna bakal bisa ndeleng kabeh file lan foto lan kuwi sing wis disimpen kanggo Dropbox kaya sing digambaraké ing gambar ing ngisor iki;

tunesgo

iii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa file sing dipengini wis dibukak kanthi ngeklik iku supaya antarmuka ing ngisor iki katon. Antarmuka bakal beda-beda miturut jinis file sing wis diakses:

tunesgo

iv. Pengguna banjur perlu klik panah ing pojok tengen ngisor berkas iki bisa katon ing ngisor iki:

tunesgo

. v pengguna bisa nyimpen foto minangka menu sabanjuré katon minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki kanggo rampung prosedur karo ease lan kepuasan:

tunesgo

Top