Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Transfer Music saka iPhone LG G2

Carane Transfer Music saka iPhone LG G2

LG G2, LG Android smartphone kelangan, kang nempatno volume lan tombol daya sing ana ing mburi sawijining ngisor lensa kamera. Iku ndadekake luwih trep kanggo sampeyan kanggo nyetel volume kapan nglangen musik. Iku ngirim kualitas audio lan puter maneh Monggo lan FLAC, kang ngijini sampeyan nemu lagu cara lagi dimaksudaké kanggo ditransklusi krungu. Iku apik tenan, tengen? Yen sampeyan ngalih ing iPhone lawas kanggo LG G2, Aku nang sing arep nransfer kabeh songs ing iPhone iku, supaya sampeyan bisa seneng karo swara resolusi dhuwur.

Cara 1. Copy dituku lan songs non-dituku saka iPhone LG G2

Kanggo songs non dituku saka iTunes store, sampeyan ora duwe idea kanggo pindhah menyang iTunes Library banjur LG G2 Panjenengan. Ing kasus iki, sampeyan kudu nggunakake alat pihak katelu profesional. Desktop Wondershare MobileTrans utawa Wondershare MobileTrans kanggo Mac Highly disaranake kene kanggo ngewangi sampeyan nransfer musik saka iPhone LG G2. Nalika ndeteksi file musik ora bisa diputer ing LG G2, iku bakal ngowahi menyang format sing cocog. Saiki, mriksa metu langkah-langkah dening-panuntun dhumateng ing ngisor iki kanggo njaluk dhewe mangertos.

Download MobileTrans kanggo nyalin music iPhone LG G2.

Download Win VersionDownload mac version

Langkah 1. Run alat

Ing komputer, nginstal lan mbukak Wondershare MobileTrans kanggo mesthekake alat iki bisa nransfer musik saka iPhone G2. Klik Mulai kanggo ngowahi munggah jendela transfer telpon.

transfer music from iphone to lg g2

Langkah 2. Sambungake iPhone lan LG G2 kanggo komputer

Plug menyang kabel USB menyang komputer kanggo nyambung loro iPhone lan LG G2. Wondershare MobileTrans Bakal ndeteksi wong rauh. Banjur, sampeyan bakal weruh wong-wong mau katampil ing jendhela utami.

Mriksa data Clear sadurunge salinan tab, lan kabeh songs ing LG G2 bakal mbusak sadurunge transfer musik. Tansah songs by unchecking tab.

transfer music from iphone to g2

Langkah 3. Transfer iPhone music LG G2

Mung supaya music dicenthang. Banjur, miwiti transfer music kanthi ngeklik Mulai Copy . Pop-up dialog bewara sing kemajuan transfer karo garis program. Nalika transfer music wis rampung, klik OK . Banjur, kabeh songs ing iPhone bakal dipindhah ing LG G2 anyar.

transfer iphone music to lg g2


Tips:

Sawise transfer musik, sampeyan bisa nggunakake saka Wondershare MobileGo for Android , manager Android kabeh-in-1. Karo, sampeyan bisa njaluk music iTunes ing LG G2, ngatur musik, apps, kontak, SMS lan video ing LG G2 saka komputer lan apa liyane iku.

Download Win Version


Cara 2: transfer iPhone dituku music LG G2

Langkah 1. Sambungake iPhone lawas menyang komputer liwat kabel USB lan mbukak iTunes

Langkah 2. Klik tengen utawa ngontrol klik jeneng iPhone ing bagean piranti kanggo ngowahi nganti menu narik-mudhun.

Langkah 3. Klik Transfer Tumbas kanggo nransfer kabeh iku dituku kalebu songs Pustaka iTunes.

Langkah 4. Golek folder iTunes ing komputer.

Langkah 5. Connect LG G2 ing komputer. Nalika driver disk sawijining katon, mbukak lan golek folder music sawijining.

Langkah 6. music Copy saka folder iTunes menyang folder music LG G2

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top