Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > 2 Cara kanggo Transfer Music saka iPad udhara Komputer

2 Cara kanggo Transfer Music saka iPad udhara Komputer

Diimpor akèh music ing udhara iPad, nanging saiki memori online iPad wis meh digunakake munggah? Mungkin sampeyan pengin transfer menyang komputer sadurunge pambusakan, supaya sampeyan bisa instal app, main game, nonton video lan luwih lancar ing udhara iPad, lan enggo bareng musik diekspor antarane kulawargané lan kanca-kanca ing komputer. Iku gampang kanggo nransfer musik dituku saka iPad online komputer. Nanging, nalika nerangake music nyekel saka toko music utawa nyuwek saka CD, iku dadi angel ditangani. Aja padha sumelang. Artikel iki nawakake 3 cara kanggo ngewangi sampeyan nransfer dituku lan non dituku music menyang komputer.

Cara 1. Transfer dituku musik saka iPad udhara iTunes

Iku ora bisa dadi luwih gampang kanggo ngirim music dituku ing iPad udhara iTunes Library. Sampeyan ora perlu wae alat 3rd partai. Nanging, sampeyan mung kudu kuoso komputer lan apa transfer. Ing ngisor iki sing langkah lengkap.

Langkah 1. Bukak iTunes ing komputer.

Langkah 2. Klik Store lan milih kuoso Komputer iki ... saka menu gulung-mudhun sawijining.

Langkah 3. Ketik ID Apple lan sandhi sing wis digunakake kanggo tuku musik.

Langkah 4. Sambungake online iPad komputer.

Langkah 5. Menyang piranti lan klik-tengen online iPad. Ing menu gulung-mudhun, klik Transfer Tumbas .

Langkah 6. Enteni nganti transfer lengkap.

transfer music from iPad air to computer    transfer music from iPad air to computer

Yen sampeyan dituku music karo macem-macem ID Apple, sampeyan kudu kuoso komputer kanggo kabeh mau. Nanging, sampeyan lagi diijini kuoso nganti 5 komputer karo siji ID Apple. Sing artine sampeyan kudu katon cara liyane nalika sampeyan wis sah 5 komputer.

Cara 2. Copy dituku lan non-dituku musik saka iPad online menyang komputer

Minangka iku kasebut ing ndhuwur, music nyuwek saka CD utawa diundhuh saka toko music (iTunes tilar) ora bisa disalin menyang iTunes Library kanthi ngeklik Transfer Tumbas. Mangkono, aku Highly Rekomendasi alat 3rd partai kanggo sampeyan. Iku Wondershare TunesGo (Win) utawa Wondershare TunesGo (Mac) . Iku ngijini sampeyan kanggo mindhah non-dituku music uga sing gedhe-gedhe sing dituku menyang komputer Windows lan Mac (Mavericks, Mac OS X 10.9) ing breeze.

Download Mac Version Download Win Version

Ing sisih ngisor artikel iki, Aku bakal nuduhake sampeyan tutorial kanggo ngewangi sampeyan nransfer musik saka iPad online menyang komputer karo versi Windows - ing Wondershare Mobile Go kanggo iOS. Pangguna Mac bisa njupuk tutorial uga. Mung maca ing.

Langkah 1. Sambungake online iPad menyang komputer lan mbukak alat

Sambungake online iPad menyang komputer nganggo kabel USB Apple. Mbukak alat lan sampeyan bakal weruh info iPad Air Panjenengan ditampilake ing jendhela utami.

transfer music from iPad air to computer

Langkah 2. Transfer music iPad online menyang komputer

Cara paling gampang kanggo ngirim song iPad udhara PC ngeklik Copy iDevice kanggo iTunes lan Ekspor Music menyang folder , tombol dumunung ing ngisor baris.

transfer ipad air music to computer

Menyang kolom kiwa ngendi isi online iPad sing kategorinipun lan klik Media . Ing panel tengen, klik Music ngetik jendhela music. Dipriksa lagu sing lagi arep kanggo nyalin.

Music 1.Copy saka iPad online menyang komputer lan disimpen ing folder: Klik Ekspor menyang lan golek folder ing komputer kanggo nyimpen.

2. Transfer songs saka iPad udhara iTunes Library: Klik segi telu ing Ekspor menyang lan milih Ekspor menyang iTunes Library saka dhaptar gulung-mudhun. Utawa klik Smart Ekspor menyang iTunes mung ngirim songs sing ora iTunes Library, kang frees saka transfer songs padha bola-bali.

copy music from ipad air to computer

Kanthi versi Windows, sing malah duwe daya kanggo langsung nyalin dhaptar lagu kanggo folder utawa iTunes Library. Menyang Playlist kanggo ngetik lagu Window. Klik Ekspor menyang kanggo mindhah dhaptar lagu milih komputer utawa klik triangle sethithik sangisoré Ekspor menyang banjur pilih Ekspor menyang iTunes Library kanggo mindhah dhaptar lagu.

transfer songs from ipad air to pc

Download Mac Version Download Win Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top