Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Hard Drive > Transfer Music saka Hard Drive njaba kanggo iPod

Transfer Music saka Hard Drive njaba kanggo iPod

Iku bisa kanggo nyalin music saka hard disk drive dhateng iPod? Aku duwe drive external karo akèh music aku wis dibusak mati laptop kanggo mbebasake spasi lan saiki aku arep kanggo nyelehake iku dhateng iPod anyar. Ana ora cukup ing hard drive laptop kanggo sijine music bali menyang laptop supaya ana cara kanggo mindhah saka hard drive kanggo iPod? Matur nuwun.

Jawaban iki YES. Sampeyan ora kudu nyelarasake iPod karo iTunes, kang ngijini sampeyan ilang kabeh songs lawas ing iPod. Nanging, sampeyan bisa nransfer musik saka hard disk drive kanggo iPod ing kumpulan lan tetep songs lawas ing ing wektu sing padha. Éling iku, sampeyan kudu njaluk alat pihak katelu kanggo bantuan. Wondershare TunesGo (Windows) utawa Wondershare TunesGo (Mac) pilihan apik. Ing artikel iki, Aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe iku.

Download program iki ing PC. Pilih versi tengen.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Versi Mac dijenengi Wondershare TunesGo (Mac) ndhukung iPod 4 lan iPod 5 iOS mlaku 5, iOS 6, iOS 7, iOS 8 lan iOS 9. Kanthi versi Windows, sampeyan bisa nyalin musik saka hard disk drive kanggo liyane model iPod, ngomong, iPod acak, iPod nano, iPod klasik lan iPod. Punika rawuh Info liyane babagan model iPod didhukung .

Carane nransfer musik saka hard disk drive kanggo iPod

Loro Windows lan Mac versi bisa uga. Ing artikel iki, aku arep fokus ing versi Windows. Pangguna Mac bisa tindakake langkah padha njaluk iku rampung.

transfer music from external hard drive to ipod

Langkah 1. Sambungake iPod lan disk drive hard kanggo PC

Kanggo miwiti karo, mbukak TunesGo sawise masang ing PC. Sambungake iPod lan disk drive hard kanggo PC karo kabel USB digital. Nalika iPod kadeteksi, program iki bakal nggawa serep jendhela utama kang iPod dituduhake.

transfer music from hard drive to ipod

Langkah 2. Transfer musik saka hard drive kanggo iPod

Ing sisih kiwa punika iPod wit direktori. Klik "Media" kanggo nuduhake jendhela music. Klik "Musik" nalika jendhela music ora ditampilake. Ing sisih kiwa punika iPod wit direktori. Klik "Media" kanggo nuduhake jendhela music. Klik "Musik" nalika jendhela music ora ditampilake.

Nalika program iki ndeteksi musik ora iPod format optimized, iku bakal mbantu Ngonversi.

how to transfer music from external hard drive to ipod

Mesti wae, sampeyan uga bisa mindhah dhaptar lagu saka iPod kanggo hard drive external. Teka bali menyang kolom kiwa lan klik "Lagu". Pilih dhaptar lagu sing dipengini. Klik "Ekspor menyang". Navigasi menyang hard disk drive lan mindhah dhaptar lagu kanggo iku.

Wigati: Ing wayahe, versi Mac ora ndhukung obah dhaptar lagu saka hard disk drive kanggo iPod minangka versi Windows ora.

copy music from external hard drive to ipod

Download TunesGo kanggo nyalin musik saka hard disk drive kanggo iPod.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top