Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Transfer iPhone Komputer New

Carane Transfer iPhone Komputer New

"Aku mentas tak laptop anyar lan aku kaya kanggo nransfer isi iPhone dhateng komputer. Iki bisa? Aku gelem mengkono iki?"

Selokan komputer lawas kanggo siji anyar, mung kanggo golek sing ora bisa nransfer isi saka iPhone menyang komputer anyar? apa tega yen sampeyan ora bisa nransfer file sange, utamané songs pembunuh kang ora tuku saka iTunes Store saka iPhone menyang komputer anyar. Tansah shirts ing. Artikel iki bakal kurban sing cara sampurna kanggo nransfer musik iPhone, video, kontak, SMS, foto, lan sapiturute kanggo komputer anyar.

Part 1. Transfer Music, Videos, lan Photos from iPhone menyang komputer anyar

Download TunesGo Wondershare. Iku lunak sing kita lagi arep digunakake kanggo nransfer musik, video, lan foto saka iPhone menyang komputer anyar. Loro Wondershare TunesGo (Windows) lan Wondershare TunesGo (Mac) kasedhiya. Ing bagean, kita fokus ing babagan carane nransfer iPhone menyang komputer anyar karo TunesGo Wondershare (Windows) ing PC.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: . Saiki Wondershare TunesGo (Windows) ndhukung nransfer musik, video, foto, SMS, kontak, lan sapiturute saka iPhone menyang komputer anyar Wondershare TunesGo (Mac) mung ndhukung music, video, lan foto sapunika.

Langkah 1. Connect iPhone karo PC

Sambungake iPhone piranti karo komputer anyar karo kabel USB sing iPhone rawuh lan Bukak Wondershare TunesGo. Sawise padha disambungake kasil, MobileGo kanggo Ios bakal nampilake iPhone ing jendhela utami.

sync iphone with new computer

Langkah 2. Transfer isi iPhone menyang komputer anyar

Ing sisih kiwa saka jendhela utama, sampeyan bisa ndeleng sing media, dhaptar lagu, foto, kontak, lan SMS ditampilake. Kabeh songs, Podcast, iTunes U, film, acara TV, music videos, lan buku-buku audio ing jendela Media. Klik saben item ing sisih kiwa saka jendhela. Banjur pilih file sing cocog lan klik "Ekspor menyang" ing ndhuwur jendhela nransfer menyang komputer.
Kanthi Wondershare TunesGo (Windows), sampeyan bisa nransfer songs, videos, buku-buku audio, foto, SMS, lan kontak saka iPhone menyang komputer anyar gampang.

how to sync iphone to new computer

Part 2. Pindhah app saka iPhone menyang komputer anyar

Nalika obah isi iPhone menyang komputer anyar, liyane file media, sampeyan bisa uga pengin ngirim iPhone apps menyang komputer anyar. Sampeyan bisa nindakake iki karo iTunes ing komputer. Kuoso komputer karo ID Apple. Sambungake iPhone karo PC nganggo kabel USB lan miwiti iTunes. Klik Ndeleng> Nuduh Sidebar . Klik-tengen iPhone ing piranti. Pilih "Transfer Tumbas" saka dhaptar gulung-mudhun. Banjur sampeyan bisa ndeleng sing iPhone apps sing wis dituku saka iTunes Store sing ditransfer menyang iTunes Library.

Iki carane kanggo mindhah iPhone menyang komputer anyar, kalebu musik, video, foto, SMS, kontak, app saka iPhone menyang komputer anyar. Mugi guide iki mbiyantu.

Coba TunesGo Wondershare kanggo nransfer musik iPhone menyang komputer anyar saiki!

Download Win VersionDownload Mac Version


Watch Video kanggo mangerteni carane kanggo Transfer File saka iPhone kanggo Komputer New

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top