Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Transfer Photos iPhone

Carane Transfer Photos iPhone

"Sembarang alat transfer foto iPhone kanggo menehi saran? Aku nggunakake iPhone minangka kamera kanggo njupuk gambar ing ngendi wae ing sembarang wektu. Aku pancene kudu app transfer foto iPhone profesional kanggo kula mindhah foto antarane iPhone lan komputer. Saran wae? Thanks!"

Kanggo pangguna iPhone sing perlu kanggo mindhah foto iPhone saka wektu kanggo wektu, iku banget perlu duwe transfer foto iPhone profesional, amarga iTunes ora bisa nransfer foto saka iPhone menyang komputer. iPhone dhewe ora kaya hard disk dipindhah lan sampeyan bisa ora langsung nransfer foto iPhone utawa saka iku. Ing kasus iki, sampeyan kudu katon kanggo iPhone alat transfer foto saka internet. Irit wektu, kene aku ngene seneng menehi saran sing Wondershare TunesGo Retro , alat profesional dirancang kanggo iPhone.

Coba paling iPhone Photo Transfer sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Dipisahake TunesGo Retro (Windows) & TunesGo Retro (Mac) kasedhiya. Sampeyan bisa nyoba mau bebas ing PC Windows utawa Mac.

Apa bisa Wondershare TunesGo Retro apa?

Wondershare TunesGo Retro (Windows) lan Wondershare TunesGo Retro (Mac) supaya sampeyan nransfer foto iPhone, loro ing Photo Library lan Roll kamera, kanggo komputer kanggo serep. Lan Yen sampeyan perlu, sampeyan uga bisa ngimpor foto saka komputer menyang iPhone cepet. Tambahan, iku empowers sampeyan kanggo mbusak potret tanpa kasengaja ing iPhone.

Carane nggunakake iPhone Photo Transfer kanggo nransfer foto iPhone

Ing tutorial iki, kita njupuk carane nggunakake Wondershare TunesGo Retro (Windows) minangka conto kanggo nransfer foto iPhone. Yen sampeyan pangguna Mac, cobanen versi Mac. Langkah sing meh padha.

Langkah 1. Connect iPhone karo PC

Nggunakake kabel USB iPhone kanggo nyambung iPhone karo PC. Miwiti Transfer iPhone Photo lan bakal kenal iPhone lan nuduhake ing jendhela utami. Alat iPhone iki kebak kompatibel karo Windows 8, Windows 7, Windows XP, Windows Vista lan. Ngisor iki gambar asli seko kanggo iPhone Photo jendhela Transfer utami.

iPhone photo transfer

Langkah 2. Transfer iPhone Photos

Klik "Photos" ing sisih kiwa saka jendhela utami, sampeyan bisa ndeleng iPhone Roll kamera, Photo Library lan Photo album didhaptar ing kene. Sampeyan bisa klik saben item kanggo ndeleng foto lan ngekspor menyang komputer utawa klik Photo Library utawa album Photo kanggo ngimpor foto saka komputer.

 iphone photo transfer app

Coba iPhone Photo Transfer sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version


Watch Video kanggo mangerteni carane kanggo Transfer Photos iPhone

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top