Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > 4 Cara kanggo Transfer File kanggo iPad mini karo retina tampilan

4 Cara kanggo Transfer File kanggo iPad mini karo retina tampilan

Mini iPad karo retina tampilan, dikenal minangka iPad mini 2, teka mengko ing November. Mini iPad kaping loro iki powered by chip A7 anyar karo arsitektur 64-dicokot, kang ndadekake iku mbukak luwih cepet saka generasi iPad sadurungé. Sawijining resolusi dhuwur 2048 * 1536 ndadekake saben foto luar biasa rinci lan sregep. Yen sampeyan lagi babagan tuku mini iPad nggumunke 2, sing bisa fokus ing sawetara tips babagan iPad mini 2 transfer file ing advance. Banjur, sawise njupuk mini iPad 2, sing bisa nangani iku tanpa musuhan. Bagéan ngisor dhaftar 4 cara kanggo ngirim file menyang mini iPad 2. Maca ing wong-wong mau lan milih cara sing paling apik.

Cara 1: Transfer file kanggo iPad mini karo retina tampilan karo iTunes

Karo iTunes, sampeyan bisa salah siji music sink, foto, kontak, lan liyane iPad mini karo retina tampilan utawa mbalèkaké karo file serep.

1. Mulihake mini iPad karo retina tampilan karo serep iTunes

Yen sampeyan wis tau digawe munggah lawas iPhone, iPad utawa iPod kanggo iTunes, sampeyan bisa mulihake mini iPad karo retina tampilan saiki. Mung maca ing langkah-langkah.

Langkah 1. Run iTunes ing komputer Windows utawa Mac.

Langkah 2. Sambungake mini iPad karo retina tampilan komputer.

Langkah 3. Sawise dideteksi, mini iPad karo retina tampilan nuduhake munggah ing sidebar kiwa jendhela iTunes.

Langkah 4. Ing piranti , klik mini iPad karo retina tampilan kanggo nuduhake first ringkesan.

Langkah 5. Go kanggo serep kategori lan klik Mulihake serep ... .

Langkah 6. Ing dialog pop-up, milih file serep banjur klik Pulihake.

Langkah 7. Njamin mini iPad karo retina tampilan disambungake sadurunge proses mulihake wis rampung.

move files to ipad mini with retina display

2. Sync file saka komputer menyang iPad mini karo retina tampilan

Saliyané tab Summary, sampeyan bisa ndeleng Aplikasi, Music, Film, Podcast, iTunes U, Books, Photos Info tab. Klik saben lan nyelarasake file sing cocog kanggo mini iPad karo retina tampilan.

switch files to ipad mini with retina display

Wigati: Wiwit boten wonten Info tab ing iTunes ing Mac, sampeyan bisa nggunakake iTunes kanggo nyelarasake kontak saka Google, Yahoo !, Hotmail lan liyane mini iPad karo retina tampilan.

Cara 2: Nyalin file kanggo iPad mini karo retina tampilan liwat iCloud serep

iCloud uga helper apik nalika sampeyan pengin dipulihake mini iPad karo retina tampilan. Nalika sapisanan sampeyan nggunakake iPad mini karo retina tampilan, sampeyan bakal weruh pandhuan ing layar. Tindakake mau kanggo milih basa, negara, milih ngaktifake layanan lokasi, lan nyetel jaringan Wi-Fi. Nalika layar sing ngandhani kanggo nyiyapake iPad wis ditampilake, sampeyan kudu milih Mulihake saka iCloud serep. Banjur, milih file serep. Apple ID lan sandhi sing sampeyan wis digunakake kanggo file serep ngirim ora bakal lali.

move files to ipad mini 2     switch files to ipad mini 2

Cara 3: Pindhah file saka komputer menyang iPad mini 2 karo TunesGo

Ing Wondershare TunesGo utawa Wondershare TunesGo (Mac) iku program dipercaya iPad transfer file, kang uga dianggo ing nransfer musik, film, kontak, iTunes U, Podcast, video Music, TV Nuduhake kegiatan lan audio kanggo mini iPad 2, lan liyane cara watara. Tutorial ing ngisor iki nuntun sampeyan liwat proses obah file saka komputer menyang iPad mini 2.

Aku bakal saiki gambar Windows lan langkah ing ngisor iki kanggo referensi. Operasi sing meh sami kaliyan nalika sampeyan nggunakake Mac. Ayo kang miwiti!

Download Win VersionDownload Mac Version

Langkah 1. Sambungake mini iPad 2 komputer

Nggunakake kabel USB Apple kanggo nyambung mini iPad 2 komputer. Aja manawa sambungan sukses lan miwiti program TunesGo diinstal. Program bakal kanthi otomatis ndeteksi mini iPad 2 lan nuduhake file ing kolom kiwa jendhela utami.

copy files to ipad mini with retina display

Langkah 2. Copy file kanggo iPad mini 2

Media, dhaptar lagu, foto, kontak lan pesen kategori ditampilake ing kolom sisih kiwa. Media kalebu musik, film, iTunes U, podcast, music videos, nuduhake TV lan audio. Pilih kategori lan klik ngetik jendhela manajemen. Banjur klik Tambah utawa Impor / Ekspor kanggo nyalin file Wanted kanggo mini iPad 2.

Wigati: Pesen mung bisa ekspor lan gawe serep kanggo wektu kang. Kejabi, versi Mac ngijini sampeyan kanggo ngimpor music, video lan foto, ora kalebu kontak, dhaptar lagu lan pesen.

copy files to ipad mini 2

Cara 4: Ngalih file saka iDevice / Android / Nokia telpon kanggo iPad mini 2

Aran kaya transfer file saka Nokia, Android telpon / tablet utawa malah iDevice kanggo mini iPad 2? Ing Wonderhsare MobileTrans iku kabeh sing perlu. Dirancang minangka alat transfer telpon becik, Wondershare MobileTrans mbantu sampeyan nransfer kabeh kontak, foto lan musik kanggo mini iPad 2 ing 1 klik. Sampeyan bisa seneng proses transfer cepet lan aman karo alat transfer telpon lan ngisor guide rinci. Mriksa metu.

Bab sing perlu: iPad mini 2, piranti Android / Symbian / iOS, 2 kabel USB, komputer, MobileTrans

Langkah 1. Mbukak alat transfer telpon lan nyambung rong piranti

Kanggo miwiti karo, mbukak alat transfer telpon ing komputer. Plug ing kabel USB menyang komputer kanggo nyambung mini iPad 2 lan piranti liyane menyang komputer. Sawise pangling piranti loro, alat transfer telpon bakal ngatonake kontak mau ing jendhela utami.

transfer files to ipad mini 2

1 klik kanggo nransfer file saka telpon / tablet kanggo iPad mini 2

Symbian (Nokia) kanggo mini iPad 2 transfer: video, kontak, music, photos Android piranti kanggo mini iPad 2 transfer: musik, foto, video lan kontak piranti iOS kanggo mini iPad 2 transfer: foto, kontak, video lan music

Cukup klik Copy Mulai kanggo miwiti proses transfer file. Priksa manawa piranti sanadyan wis pedhot sadurunge proses transfer wis rampung.

transfer files to ipad mini with retina display

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top