Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Transfer File kanggo Samsung

Carane Transfer File kanggo Samsung

Mung tuku telpon Samsung, kaya HTC One X? Sampeyan bisa uga pengin ngirim file saka komputer utawa telpon lawas menyang. Kene, artikel iki arep kanggo pirembagan bab carane apa karo solusi gampang

Kaping kabeh, sampeyan kudu duwe loro pribadi migunani. Siji Wondershare MobileGo for Android (Windows) utawa Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac) . Iku manager Android profesional, kang ngijini sampeyan kanggo nransfer musik, video, foto, kontak, app saka komputer menyang telpon Samsung gampang. Kejabi, iku uga ngijini sampeyan langsung ngundhuh lan nransfer apps, musik lan video saka internet kanggo telpon.

Alat liyane Wondershare MobileTrans , alat transfer telpon siji-klik. Karo, sampeyan bisa nransfer file saka Nokia, iDevices lan telpon Android kanggo iku.

Part 1: Transfer file saka komputer menyang Samsung

Ing Part siji, aku ate nuduhake sampeyan carane nggunakake MobileGo for Android (kanggo Windows kedhaftar) kanggo nransfer file disimpen ing komputer kanggo telpon Samsung Panjenengan. Saiki, ngundhuh piranti lunak ing ngisor iki kanggo duwe cobi.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Klik kene kanggo mriksa luwih info about piranti Samsung didhukung, didhukung OS Android lan liya-liyane.

Langkah 1. Instal lan mbukak MobileGo for Android

Ing awal banget, nginstal lan miwiti MobileGo for Android ing komputer. Banjur, ing jendhela Sambungan njedhul munggah.

transferring files to htc

Langkah 2. Sambungake telpon Samsung komputer

Versi Windows ngijini sampeyan kanggo nyambung Samsung menyang komputer liwat kabel USB utawa Wi-Fi. Pilih siji kanggo nggawe sambungan. Sawise disambungake, MobileGo for Android bakal ndeteksi, lan nuduhake ing jendhela utami.

how to copy files to htc

Langkah 3. Transfer file kanggo telpon Samsung

Saiki, teka menyang sidebar kiwa. Yen sampeyan arep kanggo apps, musik lan video saka situs web favorit kanggo telpon Samsung, sampeyan bisa klik salib. Ing jendhela sembul, imput jeneng situs web favorit 'lan URL. Banjur, ing situs bakal katon ing sidebar kiwa. Browse situs web wae lan apps, video lan musik. Kanthi ngeklik "Downloads" ing pojok ngisor kiwa, sampeyan bisa mriksa proses downloading.

how to move files to htc

Ing Samsung wit direktori telpon, sampeyan bisa ndeleng akeh lambang. Klik saben lambang nuduhake jendhela sing cocog. Banjur, klik "Tambah" utawa "Impor / Ekspor" kanggo nambah musik, apps, video, foto lan kontak menyang telpon Samsung Panjenengan.

Wigati: MobileGo for Android ngijini sampeyan ngimpor SMS sing dièkspor menyang komputer karo MobileGo for Android. Yen sampeyan tau digunakake cara utawa piranti liyane kanggo ngekspor SMS telpon menyang komputer, sampeyan ora diijini kanggo ngimpor kontak mau menyang telpon Samsung Panjenengan.

how to transfer files to htc

Saiki, download MobileGo for Android kanggo nyalin file kanggo telpon Samsung.

Download Win VersionDownload Mac Version

Part 2: Nyalin file saka Nokia / Andorid / iDevice kanggo Samsung

Wondershare MobileTrans menehi kasempatan kanggo nransfer file ing Nokia (Symbian) telpon, iPhone, iPad, iPod utawa telpon Android kanggo telpon Samsung karo siji klik. Download MobileTrans banjur ngirim file menyang Samsung minangka tutorial nuntun sampeyan.

Download Win Version

Wigati: Ing gambar ing ngisor iki bab transfer file saka iPhone kanggo Samsung. Wong bisa ing cara sing padha. Tambahan, sampeyan bisa mriksa rincian bab didhukung Nokia (Symbian), iDevice lan telpon Android.

Langkah 1. Instal MobileTrans lan miwiti

Kanggo miwiti karo, nginstal alat transfer telpon ing komputer lan miwiti. Banjur, ing jendhela utami nuduhake munggah.

transfer files to htc

Wigati: Kanggo ngatur kanggo nransfer file saka iPhone kanggo Samsung, sampeyan kudu nginstal iTunes ing komputer. Yen sampeyan wis ora kagungan iku, nginstal sadurunge transfer.

Langkah 2. Njaluk Nokia / Android / iDevice lan Samsung disambungake

Banjur, nyambung loro Samsung lan telpon aktif Symbian, Android utawa iOS menyang komputer nganggo kabel USB. Yen lagi disambungake, MobileTrans bakal ndeteksi mau langsung. Lan telpon bakal katampil ing panggonan "Sumber" lan "tujuan" ing jendhela utami sing ndeleng ing ngisor iki:

move files to htc

Sampeyan uga bisa mbusak data ing Samsung kanggo nyimpen gedhe-gedhe saka telpon sumber dening ticking mati "data Clear sadurunge salinan".

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo nransfer file saka Samsung kanggo iPhone, sampeyan mung kudu klik "loncat karo muter awak".

Langkah 3. Pindhah file kanggo Samsung saka Android / Nokia / iDevice

  • Nokia (Symbian) kanggo Samsung transfer telpon: kontak, pesen teks, music, video lan foto bisa dipindhah.
  • Android kanggo Samsung transfer telpon: sampeyan bisa nransfer apps, pesen teks, kontak, telpon log, video, music, photos.
  • iDevice kanggo Samsung transfer telpon: Sampeyan bisa nyalin music, video, kontak, pesen teks lan foto kanggo telpon Samsung Panjenengan.

Yen sampeyan mung arep nransfer siji utawa loro file, sampeyan kudu mbusak centhang sing ora arep nransfer. Sawisé iku, klik "Mulai Copy" kanggo miwiti transfer file. Sak suwene proses transfer, sampeyan kudu nggawe manawa loro telpon disambungake kabeh wektu. Nalika iku rampung, sampeyan kudu klik "OK" rampung.

copy files to htc

Coba MobileTrans kanggo nransfer file menyang telpon Samsung Panjenengan!

Download Win Version Download win version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top