Kabeh TOPICS

+

2 cara kanggo ngirim file saka PC kanggo iPhone

Uga, ing gesang kita kabeh duwe pengalaman nransfer file saka PC kita iPhone lan kosok balene. Kakehan, kita perlu kanggo nindakake file penting kita saka iPhone lan ing skenario kuwi, nransfer file saka PC kanggo iPhone nerangake nggunakake. Ana macem-macem cara kanggo nransfer file saka PC kanggo iPhone. Kita bisa nganggo proses transfer file saka PC kanggo iPhone liwat Wi-Fi, utawa liwat iTunes utawa malah liwat google drive. Kabeh telung cara iki transfer file sing efektif kanggo transfer sing tepat file.

Cara kanggo nransfer file saka PC kanggo iPhone nggunakake iTunes

iTunes salah siji sing paling apik tenan lan kudu-kudu app kanggo piranti iOS. Sampeyan bisa nggunakake iTunes kanggo tujuan transfer file saka PC kanggo iPhone. Langkah-langkah kanggo transfer file saka pc iPhone nggunakake iTunes sing diwenehi ing ngisor iki:

  • • Sambungake iPod tutul, iPhone, iPad utawa menyang komputer lan pilih piranti kanggo digunakake.
  • • Banjur Klik Aplikasi
  • • Saiki mung katon Ngisor Sharing File, Pilih app saka dhaftar lan klik Tambah
  • • Ing jendhela sing katon, pilih file sing arep nransfer, lan klik Mbukak

Kene wis rampung!

Gampang nransfer file saka PC kanggo iPhone tanpa iTunes

Introduksi saka Wondershare TunesGo Retro

Wondershare TunesGo Retro salah siji saka piranti lunak sing paling apik tenan kanggo tujuan transfer songs, video saka piranti kanggo PC lan kosok balene. App apik, kang nganggo loro windows lan Mac, kanthi kompatibel karo iTunes 12,1, iOS 9, lan ndhukung iPhone 6s lan iPhone 6s Plus.

Ing kauntungan saka Wondershare TunesGo Retro kanggo Mac sing:

  • • Quality Original
  • •, ora jaringan maya Aman
  • • transfer Batch, irit wektu
  • • koleksi Share & Ngatur Music tanpa Watesan iTunes
  • • Sacara otomatis Ndandani lan Fcaility saka Optimization Informasi Song
  • • Manajemen lan Transfer Photos, Pesen, Kontak & File

4.088.454 wong wis diundhuh

Langkah-langkah kanggo ngirim file saka pc iPhone karo wondershare TunesGo Retro

Transfer file saka pc iPhone karo wondershare TunesGo Retro bisa mèlu ing cara ing ngisor iki:

  1. klik ing Media ing kolom sisih kiwa
  2. Banjur klik ing music, video, etc kaya sing dipengini
  3. Klik Triangle kang katon ing sangisore Tambah Button
  4. Banjur klik ing Tambah Gambar utawa nambah folder
  5. Saiki sampeyan bisa milih file kanggo ngimpor saka PC kanggo piranti.

alternatif iTunes

Ana luwih alternatif iTunes ing wangun Musicbee, Fidelia, Ecoute, MediaMonkey lan Foobar 2000. Sawetara wong sing minangka nderek:

Musicbee

Musicbee iku salah siji saka alternatif sampurna kanggo iTunes. App wis rampung free lan dianggo ing Windows.

Fitur utama app:

  • • Sacara otomatis katon munggah lan nuduhake lyrics lan nyimpen kanggo lagu
  • • CDs Rip lan music sink kanggo iPod, iPhone, iPad, lan akeh piranti liyane
  • • Ing fasilitas saka Ngimpor Pustaka saka iTunes Library lan Windows Media Player
  • • Ndhukung format music populer lan konversi antarane macem-macem format
  • • pangaturan dhewe saka Auto DJ aturan supaya populate saiki Now Playing
  • • Nggawe dhaptar lagu pinter lan radio-gaya karo sawetara aturan lan opsi

Dipercoyo

Fidelia dianggo ing Mac OS X 10.7 utawa mengko. A alternatif gedhe kanggo iTunes, nanging karo alangan sing app ora teka free lan biaya watara $ 19.99.

Fitur utama minangka nderek:

  • • Facility musik Impor saka iTunes Library Panjenengan
  • • swara Offer dhuwur-kasetyan kanggo penyayang music canggih
  • • Dhukungan sawetara saka sudhut format audio, kaya FLAC lan akeh wong
  • • Tampilan trek tags, kriya, tingkat stereo, lan waveforms audio
  • • Ngonversi file audio kanggo format disenengi nalika ngimpor kanggo perpustakaan

Listen

Kanggo Mac OS X 10.6 utawa mengko, Ecoute iku salah siji saka app paling becike. Ecoute iki app free, kang wis akeh keuntungan.

Fitur utama minangka nderek:

  • • Nambahake utawa nganyarke kriya lan tags cumawis
  • • Manajemen musik lan video Pustaka tanpa bogging mudhun
  • • Sync karo iTunes kanggo nganyari metadata otomatis
  • • widget Customizable ngijini sampeyan njupuk kontrol music gampang
  • • music Import, film, lan Podcast saka iTunes Library
  • • Facility Sambungake karo Last.fm, Twitter, lan Facebook kanggo njaluk liyane songs

MediaMonkey

MediaMonkey rawuh minangka sumber minangka alternatif kanggo iTunes lan rawuh free.

Fitur utama MediaMonkey sing:

  • • Ngatur perpustakaan film, musik saka 100 100,000 audio lan video file lan dhaptar lagu
  • • Sacara otomatis ngenali film lan trek sing ilang informasi, kang tags ora diselarasake, utawa sing Samarinda liya
  • • Sacara otomatis bisa nindakake ngatur lan ngganti musik utawa video file ing hard drive menyang hirarki logis
  • • Facility saka Nggawe Dhaptar lagu karo ease.
  • • Facility mung nyeret lan nyelehake lagu kanggo nyampur mp3s lan video saka Library, nggawe Auto Dhaptar lagu adhedhasar kriteria panelusuran prasaja
  • • Gunakake Ingots Gambar kanthi otomatis nganyari perpustakaan musik utawa kumpulan video kanggo nggambarake owah-owahan ing hard drive utawa jaringan

Foobar 2000

Foobar 2000 punika platform windows ndhukung apps, kang nerangake free biaya.

Fitur utama Foobar 2000 yaiku:

  • • Allow kedhaftar kanggo nambah utawa upgrade kriya lan tags liyane
  • • Work karo komponen pihak katelu kanggo ngluwihi Kapabilitas
  • • file Support audio ing meh saben format, kaya MP3, WMA, etc
  • • Offer customizable trabasan kunci lan tata antarmuka pengguna
  • • Rip CD lan ngowahi format audio karo komponèn Convert

A gedhe ing alternatif iTunes iki bisa ditemokaké ing http://www.wondershare.com/itunes/free-alternatives-to-itunes.html . Artikel iki jelas kabeh fitur penting saka macem-macem alternatif iTunes. Wondershare, Banget, nawakake macem-macem alternatif kanggo sawetara cara. Wondershare Nawakake apps 'Wondershare TunesGo Retro' supaya kanggo nyedhiyani fasilitas kanggo sawetara kedhaftar kabeh ndonya. Layanan kaya Transfer file saka iPhone kanggo PC lan saka siji piranti liyane, mung salah siji saka sawetara fitur saka app liwat wondershare.

Wondershare TunesGo Retro kasedhiya ing loro Windows lan Mac. Karo sawetara fitur saka Wondershare TunesGo Retro, iki serves minangka Kajaba iku apik kanggo wong, looking for siji mandeg solusi kanggo maneka warna layanan related kanggo iPhone lan liya-liyane. Iku manager becik Apple Devices, sing ngijini sampeyan kanggo mindhah iDevices 'dhaptar lagu, songs, videos, iTunes U, Podcast kanggo iTunes / PC, lan kosok balene

Top