Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Carane Transfer File saka iPod kanggo Mac

Carane Transfer File saka iPod kanggo Mac

Duwe persil saka file kalebu musik, video lan foto ing iPod, lan arep kanggo mindhah Mac? Sayange, perusahaan Apple mung ngijini sampeyan nransfer potret lan video sing dijupuk ing iPod Roll kamera kanggo Mac sawise nyambungake iPod kanggo Mac karo kabel USB. Kanggo nransfer file liyane, musik lan video, sampeyan duwe ora dipilih, nanging nggunakake piranti lunak transfer iPod kanggo Mac, ngomong Wondershare TunesGo (Mac) . Kanthi bantuan sawijining. Enggal bisa nransfer musik, foto, video music, nuduhake TV, memo swara, podcast, iTunes U lan audio ing iPod kanggo Mac.

Yen sampeyan duwe PC Windows, sampeyan bisa nguripake kanggo Wondershare TunesGo (Windows) kanggo mindhah file saka iPod kanggo Mac. Boten kados versi Mac, iku mbantu sampeyan nransfer musik, video, foto, kontak, SMS, lan iMessages menyang PC Windows.

Download Mac VersionDownload Win Version

Wigati: TunesGo (Mac) punika sethitik beda saka TunesGo (Windows). TunesGo (Mac) ora ndhukung kontak lan SMS sapunika, nanging mengkono proyek apik nransfer musik, video, foto, buku-buku audio, memos swara antarane iPod lan Mac. Kejabi, iku uga ngijini sampeyan nransfer songs lan dhaptar lagu saka iPod nano / acak / klasik kanggo Mac.

Carane nransfer file saka iPod kanggo Mac

Pilih versi tengen TunesGo lan nginstal ing Mac utawa Windows PC. Kene, Aku bakal nuduhake sampeyan carane nransfer file iPod kanggo Mac karo versi Mac. Saiki, ayo kang mriksa metu.

transfer files from ipod to mac

Langkah 1. Sambungake iPod kanggo Mac

Kanggo miwiti karo, miwiti TunesGo (Mac) ing Mac. Njaluk iPod disambungake menyang Mac karo kabel USB. IPod kanggo Mac lunak iki bakal kanthi otomatis ndeteksi iPod banjur nuduhake ing jendhela utami.

copy files from ipod to mac

Langkah 2. Copy file saka iPod kanggo Mac

Saiki, iku wektu kanggo nuduhake cara kanggo nransfer musik, video, foto ing iPod kanggo Mac siji.

Music salinan saka iPod kanggo Mac

Cara cepet kanggo nyalin kabeh musik ing iPod kanggo Mac kanggo klik "Kanggo Mac". Ing jendhela browser file, nelusuri Mac kanggo nemokake folder kanggo nyimpen music diekspor.

how to transfer files from ipod to mac

Utawa, sampeyan bisa nindakake transfer musik ing cara iki. Ing sidebar kiwa, klik "Musik" kanggo nuduhake jendhela Manajemen music. Mriksa songs sing pengin disalin kanggo Mac. Banjur, klik "Ekspor". Navigasi menyang folder endi sing arep kanggo nyimpen songs.

how to transfer files from ipod to mac

Mindhah video saka iPod kanggo Mac

Menyang Film, TV Nuduhake kegiatan, iTunes U, lan sapiturute ing sidebar kiwa. Ing jendhela cocog ing sisih tengen, milih video lan klik "Ekspor". Browse Mac kanggo nyetel nyimpen path kanggo nyimpen video ekspor.

move files from ipod to mac

Transfer foto saka iPod kanggo Mac

Klik "Photos" ing sidebar. Iki ndadekke munggah jendhela Manajemen photo on panel tengen. Ing kolom sisih tengen, sampeyan bakal weruh Roll kamera. Foto Stream lan Photo Library. Pilih siji utawa folder album ing Photo Library. Banjur milih foto sing ate transfer Mac. Klik "Ekspor". Nalika file nelusuri jendhela njedhul munggah, pilih panggonan kanggo nyimpen foto diekspor.

move files from ipod to mac

Yen sampeyan wis dijupuk sawetara video karo iPod, sampeyan uga bisa ngekspor menyang Mac. Ing Video ing Roll kamera. Pilih wanted video dijupuk lan klik "Ekspor". Uga, golek folder kanggo nyimpen video dijupuk.

transfer ipod files to mac

Coba TunesGo (Mac) kanggo nyoba nransfer file saka iPod kanggo Mac.

Download Mac VersionDownload Win Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top