Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer data saka Lumia kanggo Piranti iOS

Yen sampeyan kagungan bangga Smartphone mlaku ing loro sistem operasi beda kayata Windows lan iOS, sampeyan bisa ngadhepi tantangan saka tugas nransfer data saka telpon Windows kanggo iPhone. Mindhah data antarane piranti loro mlaku OS platform beda ora gampang kaya nalika sampeyan duwe piranti karo platform umum. Artikel iki yakuwi kanggo nuntun sampeyan loro rute prasaja sing bisa tindakake kanggo mindhah data sing disimpen ing telpon Windows kayata Nokia Lumia menyang iOS piranti, contone iPhone.

  • Sampeyan kudu gumantung ing sembarang program pihak katelu / layanan online / website kayata Outlook, format file CSV, Google Kontak, etc
  • Sampeyan bisa nemu masalah nalika nransfer data saka telpon Samsung kanggo BlackBerry liwat Bluetooth.

Part1: Transfer data Nirkabel liwat Microsoft ID

Windows telpon kayata Nokia Lumia gumantung ing ID Microsoft kanggo gawe serep data penting kayata kontak, pesen teks, tanggalan, lan pilihan piranti. Yen sampeyan wis diatur data ing smartphone Nokia Lumia, sampeyan bisa nambah padha alamat email Microsoft kanggo iPhone banjur nyelarasake data kanggo iku. Diwenehi ngisor iki sing langkah-langkah dening-langkah babagan carane nransfer data liwat ID Microsoft:

Langkah 01:

Nggawe akun ing Outlook.com.

1. Bukak www.outlook.com ing web browser ing smartphone utawa PC.

2. Sawise redirected menyang situs web, tutul Mlebu munggah pilihan saka ndhuwur-tengen

3. Ketik informasi sing dijaluk ing lapangan kasedhiya kanggo nggawe akun.

Langkah 02:

Nyelarasake data ing Nokia Lumia kanggo akun Outlook.com Microsoft kang.

1. Ngalih ing smartphone Nokia Lumia Panjenengan.

2. Gulung liwat layar Ngarep kanggo nemokake Setelan pilihan.

3. Sawise dumunung, tutul Setelan pilihan kanggo mbukak.

4. Ing Setelan jendhela, nemokake lan tutul email + akun pilihan kanggo mbukak.

5. Saka jendhela dibukak, tutul nambah akun pilihan.

6. Sawise ADD AN ACOOUNT jendhela mbukak, tutul Outlook.com saka pilihan sing kasedhiya.

7. Tutul tombol connect saka sudhut ngisor-kiwa jendhela OUTLOOK.COM.

8. Sawise sampeyan redirected menyang website outlook.com, ing lapangan kasedhiya, ketik Diverifikasi akun Microsoft sing digawe sadurungé.

9. Tutul Mlebu tombol nalika rampung.

10. Enteni nganti data ing Nokia Lumia otomatis bakal diselarasake karo akun Outlook.

Langkah 03:

Ngimpor data saka akun Outlook kanggo iPhone.

1. Ngalih ing iPhone lan nggulung ing sadawane layar Ngarep kanggo nemokake Setelan pilihan.

Wigati: Priksa manawa piranti wis disambungake menyang Internet.

2. Sawise dumunung, tutul kanggo miwiti Setelan app.

3. Ing kabuka Setelan jendhela, tutul Kirim, Kontak, Tanggalan pilihan.

4. Sawise Mail, Kontak, Tanggalan jendhela mbukak, tutul Tambah akun Tambah pilihan akun wonten ing akun bagean.

5. Saka pilihan sing kasedhiya, tunyuk Langkah loro Outlook.com.

6. Sawise Outlook jendhela mbukak, ketik Diverifikasi akun Outlook, banjur tunyuk Sabanjure saka ndhuwur-tengen.

7. Ngenteni nganti piranti verifies akun.

8. Sawise rincian akun sing dilapurake lan dhaftar panjarwa transferrable Tipe data ditampilake ing layar, tutul geser ngalih ing sisih tengen kanggo data sing arep diimpor.

Wigati: Sawise sampeyan geser ngalih kanggo ngirim Kontak, iPhone menehi sampeyan karo pilihan supaya kontak sing wis disimpen ing piranti utawa mbusak mau kabeh sadurunge ngimpor anyar gedhe-gedhe saka akun Outlook. Sampeyan bisa milih pilihan wae minangka saben Panjenengan requirement.

9. Sawise sampeyan wis milih data sing arep diimpor, tutul Simpen tombol saka ndhuwur-tengen.

10. Enteni nganti data bakal diimpor kanggo iPhone.

Pros:

  • Sampeyan bisa mindhah data for free nggunakake metode iki lan mung Requirement panyambungan Internet.
  • Sing disimpen saka ngundhuh aplikasi pihak katelu kanggo ngirim data Panjenengan.
  • Sampeyan bisa gampang ngirim data nirkabel tanpa perlu kanggo nggawe PC minangka Go antarane

Cons:

  • Proses akeh wektu-.
  • Sampeyan ora bisa nransfer foto lan file media dening ngisor iki cara iki.

Part2: Transfer data Nggunakake PhoneCopy

Karo PhoneCopy sampeyan bisa kanthi gampang ngekspor data saka Nokia Lumia kanggo server PhoneCopy, lan banjur ngimpor data saka server PhoneCopy kanggo piranti iOS anyar.

Link: http://mobilego.wondershare.com/

Supaya nglakoni, sampeyan kudu:

  • A akun PhoneCopy kedhaftar.
  • 1. On komputer, mbukak browser web Sampéyan menyang https://www.phonecopy.com/en/.

    Wigati: Priksa manawa piranti wis disambungake menyang Internet.

    2. Saka bagean tengen kaca web dibukak, klik register SAIKI.

    3. Ing REGISTRATION first, populate lapangan kasedhiya karo angka bener lan klik terus saka ngisor.

    4. Tindakake pandhuan ing layar sesampunipun kanggo ngrampungake proses nggawe akun.

    Wigati: Sampeyan perlu kanggo ngaktifake akun nggunakake mail konfirmasi sing bakal nampa nalika ngrampungke proses nggawe akun.

  • Ing PhoneCopy app ing telpon Windows.
  • 1. Power ing smartphone Nokia Lumia Panjenengan.

    Wigati: Priksa manawa telpon disambungake menyang Internet.

    2. Saka Layar Ngarep, nemokake lan tutul lambang Simpen kanggo mbukak Windows App Store.

    Wigati: Sampeyan kudu nggunakake akun Microsoft kanggo mlebu ing kanggo Windows Store sadurunge telpon ngijini sampeyan kanggo ngundhuh aplikasi.

    3. Sawise sampeyan ana ing nyimpen antarmuka, golèk lan tutul PhoneCopy app

    4. Ing jendhela sabanjuré sing katon, tutul Instal Pato nginstal PhoneCopy ing telpon Windows.

Sawise sampeyan wis kasil diinstal PhoneCopy ing Nokia Lumia, iku saiki wektu kanggo ngekspor kabeh kontak menyang server PhoneCopy. Sampeyan bisa nglakoni dening Dipuntedahaken langkah diwenehi ngisor iki:

Langkah 01: data Ekspor menyang server PhoneCopy.

1. Ing telpon Windows, nemokake banjur tutul kanggo miwiti PhoneCopy app.

2. Ing antarmuka katampil, ing lapangan kasedhiya nyedhiyani Diverifikasi Panjenengan PhoneCopy akun (jeneng pangguna lan sandhi) sing dipigunakaké kanggo nggawé PhoneCopy akun sadurungé.

3. Sawise rampung, tutul Ekspor menyang phonecopy.com tombol lan ngenteni nganti kabeh kontak sing dièkspor menyang server PhoneCopy.

Langkah 02: data Impor kanggo iPhone saka server PhoneCopy.

1. Power ing iPhone.

Wigati: Priksa manawa telpon disambungake menyang Internet.

2. Saka Layar Ngarep, nemokake lan tutul lambang Apple App Store.

Wigati: Njamin sing mlebu ing kanggo App Store nggunakake ID Apple.

3. Cari, nemokake, download, lan nginstal PhoneCopy app ing iPhone

4. Sawise diinstal, tutul PhoneCopy lambang ing iOS piranti kanggo miwiti program.

5. Nalika dijaluk kanggo, nyedhiyani Diverifikasi PhoneCopy padha sing digunakake kanggo ngekspor data saka telpon Nokia Lumia ing langkah sadurunge.

6. Sawise sampeyan mlebu ing akun PhoneCopy ing iPhone, klik Nyinkronake tombol kanggo ngimpor kabeh data saka server PhoneCopy kanggo iPhone anyar.

Senajan PhoneCopy ora proyek gedhe nalika nerangake nransfer data antarane telpon saka platform beda, app nerangake karo sawetara Pros lan cons kang kalebu:

Pros:

Ndhaptar lan nggunakake PhoneCopy gratis.

PhoneCopy bisa gawe serep acara tanggalan, SMS, tugas lan cathetan lan bisa mbantu ngimpor kontak mau ing telpon beda (biasane ing iPhone).

Cons:

Mung nganti 500 kontak, SMS, tugas lan cathetan bisa synched nalika nggunakake versi Basic (akun free) saka PhoneCopy. Kanggo mbusak watesan iki, sampeyan kudu tuku versi Premium sing PhoneCopy biaya $ 25 tahunan.

Data arsip wis otomatis dibusak saka server PhoneCopy sawise siji sasi nalika nggunakake versi Basic, lan sawise 1 taun nalika nggunakake versi Premium.

Kesimpulan

Preduli saka kasunyatan sing akeh solusi free ana sing bisa mbantu sampeyan nransfer data saka Nokia Lumia kanggo iPhone, layanan mbayar tansah duwe tangan ndhuwur nalika nerangake nyediakake migration musuhan-free antarane piranti salib-platform.

Top