Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Transfer > Carane Transfer Kontak Nexus 4

Carane Transfer Kontak kanggo Nexus 4

Mung tak Nexus anyar 4 wingi aku saiki ing proses configuring dhewe. Siji bab Aku arep apa rauh kanggo pertukaran kabeh kontak liwat. Nanging aku padha duwe wong sing disimpen ing kertu expansion ing Ace sandi. Minangka Nexus ora duwe salah siji carane kowe nransfer tengen?

Iku ora menehi hasil amba kanggo ngirim kontak menyang nexus 4. Ora ketompo apa sing arep kanggo ngirim kontak saka telpon lawas utawa file vCard, Outlook, Gmail utawa liyane, sampeyan bisa nggawe iku. Sisih ngisor ngandhani rong cara kanggo ngewangi sampeyan nransfer kontak menyang Nexus 4 effortlessly.

Cara 1: Transfer kontak saka telpon kanggo Nexus 4

Mung ngalih saka telpon lawas Nexus 4? Kanggo ngirim kontak antarane wong-wong mau, sing ora duwe kanggo ngekspor kontak saka telpon lawas banjur golek cara kanggo mratelakake kanggo Nexus 4. Nanging, sampeyan bisa nggawe gampang kaya ngengingi tombol mung siji wektu, nalika nggunakake Wondershare MobileTrans . Piranti lunak becik ahli dirancang kanggo sing kanggo ngirim kontak saka telpon Nokia, telpon Android utawa malah iPhone, iPad, iPod Nexus 4 ing 1 klik.

Download versi nyoba gratis ing komputer lan miwiti kanggo ngirim kontak menyang Nexus 4.

Download Win Version Download Win Version

Langkah 1. Connect Nexus 4 lan telpon liyane kanggo komputer

Mbukak software lan nggunakake kabel USB kanggo nyambung Nexus 4 lan telpon liyane kanggo komputer. Sawise sambungan sukses, software bakal kanthi otomatis ndeteksi lan banjur nuduhake wong ing jendhela utami.

Nginstal iTunes ing komputer nalika sampeyan arep kanggo ngirim kontak saka iPhone Nexus 4 .

transfer contacts to nexus 4

Langkah 2. Pindhah kontak kanggo Nexus 4 saka telpon

Mung supaya kontak dicenthang lan klik Mulai Copy . Wondershare MobileTrans Wiwit ngirim kontak kanggo Nexus 4. Elinga ora medhot salah siji telpon sadurunge transfer kontak wis rampung.

import contacts to nexus 4


Cara 2: Copy kontak saka file vCard, Gmail, Outlook, iCloud Nexus 4

Carane sampeyan bisa ngimpor kontak kanggo Nexus 4 yen mung Nexus 4 ing tangan? Ing kasus iki, sampeyan bisa nyoba Wondershare MobileGo for Android . Iku manager Android, ngewangi sampeyan nransfer kontak saka Outlook, iCloud, Gmail, Windows Address Book, Windows Live Mail lan file vCard kanggo Nexus 4 gampang.

Download Wondershare MobileGo for Android lan mriksa metu langkah sing gampang.

Download Win Version Download Win Version

Langkah 1. Sambungake Nexus 4 menyang komputer kanthi nirkabel utawa liwat kabel USB

Kanggo nggawe sambungan liwat WiFi kanggo pisanan, sampeyan kudu nginstal MobileGo apk file ing Neuxs 4 . Yen luwih seneng nyambung Nexus 4 karo kabel USB, file MobileGo apk bakal kanthi otomatis diinstal ing Nexus 4.

Nalika disambungake, Nexus 4 katon ing jendhela utami, karo file sawijining kategorinipun ing kolom sisih kiwa.

nexus 4 import contacts

Langkah 2. Copy kontak kanggo Nexus 4

Sawise ngeklik Kontak ing kolom kiwa, kabeh kontak, kalebu sing gedhe-gedhe sing disimpen ing Gmail, Facebook, Twitter lan liyane, nuduhake munggah ing panel tengen. Klik Impor / Ekspor . A dhaptar gulung-mudhun njedhul-up, pilih Ngimpor kontak saka komputer . Banjur, sampeyan duwe limang opsi: saka file vCard , saka Outlook Express , saka Outlook 2003/2007/2010/2013 , saka Windows Address Book lan saka Windows Live Mail . Pilih siji lan ngimpor kontak.

Kanggo ngirim kontak iCloud Nexus 4, sampeyan bisa ngekspor kontak menyang kertu iCloud VCF lan nggunakake Wondershare MobileGo for Android kanggo ngimpor kanggo Necus Panjenengan 4. info liyane babagan nransfer kontak saka iCloud Nexus 4 .

transferring contacts to nexus 4

Wigati: Yen sampeyan mlebu ing akun Gmail kaya, Facebook, Twitter ing Nexus 4, kontak bakal ditampilake ing ing jendhela kontak banget. Banjur, sampeyan bisa ngalih menyang kertu memori telpon utawa kertu SIM.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top