Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Transfer > Solutions kanggo Transfer Kontak kanggo iOS 7

Solusi kanggo Transfer Kontak kanggo iOS 7

Sawise nganyarke kanggo iOS 7 utawa njupuk iPhone 5S utawa 5C iPhone mlaku ing iOS 7, sampeyan bisa uga kudu kanggo ngirim kontak saka komputer, akun email, utawa piranti Apple malah lawas iOS 7 iPhone. Iku misale jek iku cantik gampang kanggo nindakake iki. Nanging, nalika sijine tangan ing, sampeyan bisa ora njaluk bingung. Ing ngisor iki aku bakal ngenalaken cara kanggo ngirim kontak sing wis disimpen ing panggonan sing beda kanggo iOS 7. Maca kanggo mangerteni sing luwih lengkap:


Part 1. Kontak Sync Digawe ing iCloud iOS 7

Yen sampeyan wis digunakake iCould kanggo kontak serep sadurunge nganyarke kanggo iOS 7, mesthi banjur sampeyan bisa nggunakake serep iCould kanggo mulihake kontak menyang iOS account-anyar 7 piranti dilengkapi. Yen sampeyan lagi Apple piranti anyar iOS 7 pengguna, aja padha sumelang! Yen sampeyan wis nggawe serep karo piranti liyane Apple, kene sampeyan bisa nggunakake iCould kanggo nyelarasake kontak menyang piranti anyar iOS uga. Iku banget prasaja.

Nalika ngatur wiwitan piranti iOS, jendhela bakal pop munggah, aturan pilihan Mulihake saka iCloud Gawe serep. Tutul lan eloni njedul. A sawetara menit mengko, kontak bakal nyelarasake kanggo iOS 7.

transfer contacts to iOS 7

Note: Mulihake saka iCould Serep mung kasedhiya yen sampeyan lagi nyetel anyar iOS 7 piranti utawa nalika sampeyan lagi ngreset kabeh setelan ing piranti iOS 7.


Part 2. Transfer Kontak ing Akun Email kanggo iOS 7

Yen sampeyan pengin transfer kontak saka akun email kanggo iOS 7, sampeyan bisa gumantung iTunes, akun email dhewe, utawa alat pihak katelu, kaya Wondershare TunesGo. iTunes ngijini sampeyan kanggo ngirim kontak saka klien email kanggo iOS 7 sawetara akun email nawakake pilihan sink uga. Contone, Gmail Sync mbantu kedhaftar kanggo ngirim kontak saka Gmail kanggo iOS 7 piranti. Yen sampeyan ora arep nyawisaken wekdal ing iTunes utawa akun email, sampeyan mesthi kudu TunesGo Wondershare. Ngijini sampeyan nyalin kontak saka klien email, kaya Outlook lan Windows Live Mail, lan sapiturute kanggo iOS piranti. Yen perlu, sampeyan uga bisa ngimpor file vCard kanggo iOS 7 karo TunesGo Wondershare .

Download versi nyoba gratis Wondershare TunesGo!

Download Win Version


Part 3. Copy Kontak ing vCard File saka komputer kanggo iOS 7

Yen sampeyan wis nyimpen kontak-kontak ing vCard ing komputer, kanggo nransfer kontak menyang iOS 7 piranti, sampeyan kudu nyoba iCloud ing komputer (Mac wis iCloud ing Gawe System. Windows kedhaftar perlu kanggo ngundhuh iCloud kanggo Windows PC kanthi manual) utawa alat pihak katelu (Wondershare TunesGo) kanggo ngimpor kontak saka vCard file page.


Part 4. Transfer Kontak saka piranti minangkabau iOS kanggo iOS 7

Yen sampeyan wis diuripake kanggo anyar iOS 7 piranti lan arep kanggo ngirim kontak saka piranti iOS lawas anyar, ana sawetara cara sing bisa gumantung ing:

  • Kontak serep kanggo iCloud lan sink karo iOS anyar 7 piranti mengko;
  • Kontak serep kanggo email akun lan mengko nyelarasake menyang iOS 7 piranti;
  • Gunakake TunesGo Wondershare kanggo nyalin kontak menyang iOS 7 piranti saka siji lawas;

Part 5. Transfer Kontak saka telpon Android kanggo iOS 7

Yen sampeyan mung anyar kanggo iOS 7 piranti lan arep kanggo nyalin kontak saka Android, please maca carane kanggo ngirim kontak saka telpon Android kanggo iPhone 5S utawa 5C iPhone .


Watch Video kanggo Transfer Kontak kanggo iOS 7 Piranti

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top