Kabeh TOPICS

+
0

Carane kanggo ngirim kontak saka Nokia Samsung

Ical sing dina nalika telpon Nokia digunakake kanggo dadi ponsel anjog ing pasar. Wis cepet diganti dening Smartphone diwenehi fitur banget tambahan lan uga ukuran sing. Kasunyatan uga sing Nokia wis bubar diuripake sistem operasi kanggo Windows wis tambah ndamel mati manut pelanggan sawijining. Karo telpon Samsung in kontak nransfer Handy manual saka Nokia, dhaptar kontak mbuktikake dadi siluman lan ndhuwur kabeh wektu akeh. Bab apik ana saperangan pribadi ahli dirancang kanggo nggawe proses prasaja karo kasalahan tithik kang digawe.

1. Gunakake Nokia Ovi Suite kanggo ngirim kontak saka Nokia Samsung

Kanggo mindhah sing kontak saka telpon Nokia Samsung, sampeyan bisa milih kanggo cara free. Samsung Company wis menehi Samsung Ngalih app kang bisa mbantu kanggo nransfer lan serep foto, kontak, pesen karo ease. Proses iki mung bisa yen telpon Nokia wis Nokia Ovi Suite. Loro apps bisa diundhuh saka Internet. Punika proses:

Langkah 1: Ngundhuh Suite Nokia Ovi

Menyang Dhukungan jeneng Nokia lan katon kanggo link download saka Nokia Ovi Suite. Pilih pilihan download lan nginstal app.

Langkah 2 : Milih Apa Transfer

Miwiti app lan katon kanggo part ditulis "Tools". Sawise ngeklik iku, pindhah menyang "Pilihan" part lan milih "Kontak."

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Sabanjure, pindhah menyang "Microsoft Outlook Express" kanggo nyinkronake kontak lan klik OK.

Langkah 3 : Ngirim kontak liwat Microsoft Outlook Express Samsung Ngalih App

Sawise nyelarasake data kanggo Microsoft Outlook Express, mbukak Samsung Ngalih App kanggo njaluk kontak saka Outlook sarana. Sambungake piranti Samsung menyang komputer kanggo ngrampungake proses transfer.

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Nanging, iki cara free transfer katon dadi Komplek dicokot, diwenehi Kasunyatan sing uga isih kudu nggawe akun Microsoft Outlook Express lan mbukak liwat kabeh pangolahan verifikasi. Given sing kudu ngundhuh loro apps banjur instal mau banjur tindakake sawetara guide cocog kanggo ngirim kontak, persil saka larang regane wektu kudu nandur modhal ing apa bisa digunakake dadi proses prasaja. Punika sababipun dene profesional wis teka munggah karo piranti lunak sing luwih apik lan pangguna-loropaken kanggo nyimpen kahanan.

2. Transfer kontak ing siji-klik karo Wondershare MobileTrans

Kanthi kamajuan teknologi, individu nglampahi dhuwit ing Smartphone anyar kanthi pangarep-arep nemokake siji karo fitur sing paling apik. Bebener iku ana siji ing tangan bisa ngawula sampeyan apik yen sampeyan bisa nggedhekake sawijining potensial. Kanggo transfer cepet, aman lan efisiensin saka fungsi kontak, Wondershare MobileTrans nawakake apa-apa kurang saka kualitas layanan.

MobileTrans Ngijini sampeyan kanggo mindhah ora mung kontak nanging uga pesen, dokumen, foto, app, music, tanggalan lan video saka ponsel lawas kanggo pemula. Karo kontak karo informasi tambahan kayata jeneng perusahaan, job title, lan alamat email, pribadi iki bakal kanthi otomatis nyalin paste.

Aplikasi piranti lunak iki ndhukung nomer akeh jinis ponsel preduli saka jinis jaringan. Karo Wondershare MobileTrans ing tangan, sampeyan ora perlu kuwatir babagan carane nransfer kontak kanthi manual lan wektu dijupuk ing mengkono.

box

Wondershare MobileTrans - 1-Klik telpon kanggo Transfer telpon



Carane nransfer Symbian isi telpon kanggo Samsung nggunakake MobileTrans

Step1 . Mbukak MobileTrans ing PC

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Sepisanan ngundhuh lan nginstal Wondershare Mobiletrans ing komputer. Ing jendhela page sing mbukak, milih telpon kanggo Transfer telpon mode.

Step2 . Sambungake Phones

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Sabanjure, njaluk loro telpon disambungake menyang PC liwat kabel USB. Perlu sawetara detik kanggo telpon bisa dikenali. Sawise telpon wis disambung, sampeyan bisa klik tombol Flip ing ndhuwur kanggo ngalih piranti sumber lan piranti target.

STEP3 . Pilih Kontak lan klik "Mulai Copy"

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Kabeh jinis file sing bisa ditransfer bakal ditampilake ing layar. Pilih kontak lan klik ing " Mulai Copy "lan proses transfer wiwit langsung. Item lagi ditransfer bakal katampil ing layar. Sing kang wis ditransfer kanthi bakal ditandhani minangka Sukses . Elinga yen, yen sampeyan medhot salah siji saka telpon nalika proses transfer Lagi, proses wis diselani lan sampeyan bisa uga ora bisa kanggo njaluk bali kabeh data. Sawise proses lengkap, klik ing OK tombol kanggo mungkasi proses.

Carane nransfer isi saka Nokia Windows telpon kanggo Samsung piranti karo MobileTrans

Kanggo ngirim kontak saka Nokia Window telpon kanggo Samsung nggunakake MobileTrans ora prosedur langsung amarga MobileTrans ora bisa maca kontak telpon Windows langsung. Pisanan Sampeyan bakal dibutuhake kanggo serep kontak One Drive. Akhire, mulihake menyang telpon Samsung Panjenengan. Punika guide langkah dening kanggo ngidini telpon kanggo transfer telpon kontak

Langkah 1 : Gawe serep One Drive

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Tutul Logo Windows lan menyang "Wong" ing telpon.

Langkah 2: Menyang Setelan

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Tutul ing "liyane" tombol kanggo mbukak setelan banjur tunyuk ing "Setelan."

Langkah 3 : Klik "Tambah Kontak"

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Klik ing sisih ditulis "Tambah Kontak". Iki njupuk sampeyan bagean cap "Tambah akun", jejere "Njaluk app." Sabanjure, milih "Microsoft akun" lan klik ing "Sign In"

Langkah 4 : Pilih Back-Up

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Iki rampung proses lan kontak sing saiki nyelarasake munggah ing OneDrive.

Langkah 2 . Mulihake saka siji Drive kanggo Samsung piranti

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Nalika proses serep wis rampung, sampeyan saiki bisa mulihake kontak menyang piranti Samsung. Iki mung rampung kanthi milih Mulihake serep saka pilihan banjur OneDrvie saka layar pop-up. Mlebu menyang akun Drive Salah lan Kontak bakal dipilih dening default saka dhaftar. Klik ing Mulai Transfer .

How to transfer contacts from Nokia to Samsung

Kabèh proses gampang lan iku mung prakara menit sadurunge duwe kabeh kontak lan data ditransfer menyang telpon liya. Ora njupuk auto long kanggo nyalin kontak kanggo Android mung amarga sing nggunakake telpon Windows.

Top