Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer audio saka komputer kanggo iPhone tanpa iTunes

"Kula iPhone wis nyinkronake karo iMac kawula. Saiki aku duwe trip karo MacBook Pro. Aku mung tuku audio saka Internet. Bisa nransfer audio kanggo iPhone tanpa iTunes. Sampeyan ngerti, yen nggunakake iTunes, iku bakal mbusak musik lan video ing iPhone. Apa ana solusi wae? Mangga bantuan kula njaluk liwat this.Thanks! "

Yen seneng pengguna ndhuwur, perlu kanggo nransfer lan audio kanggo iPhone tanpa nggunakake Library iTunes, banjur sampeyan lagi mestine kanggo nggunakake Wondershare TunesGo Retro. Iku alat dirancang kanggo kedhaftar iPhone kanggo nransfer buku-buku audio saka komputer menyang iPhone. Waca langkah ing ngisor iki kanggo ngirim buku-buku audio kanggo iPhone karo TunesGo Retro .

Download versi nyoba kanggo Wondershare TunesGo Retro kanggo nransfer audio kanggo iPhone!

Download Win VersionDownload Mac Version

Ing artikel iki, aku wis kasedhiya ing loro versi nyoba TunesGo Retro (Windows) lan  TunesGo Retro (Mac) . Milih tengen miturut sistem operasi komputer. Loro-lorone mau bisa kanggo nransfer buku-buku audio saka komputer menyang iPhone. Lan sawise sampeyan miwiti salah siji saka wong-wong mau, sampeyan bisa ndeleng carane nggunakake. Ing artikel iki, aku njupuk carane nransfer buku-buku audio menyang iPhone karo alat Windows TunesGo Retro.

Langkah 1. Nglumpukake iPhone karo komputer

Kanggo miwiti transfer, ing bab pisanan do kanggo nyambung iPhone karo komputer. Mangga ora nggunakake Wi-Fi, nanging kabel iPhone USB. Bukak alat TunesGo Retro tengen adoh sawise instalasi lengkap. Iku bakal weruh iPhone lan sijine iku ing jendela utama. 

add audiobook to iphone

Langkah 2. Tambah audio kanggo iPhone

Klik Media  ing sisih kiwa saka jendhela utama. Sawise ngeklik iku, sampeyan bisa ndeleng "Buku" tab ing ndhuwur. Klik kanggo mbukak jendhela Buku. Saka kene, klik Tambah lan pilih "Tambah Gambar" utawa "Tambah Folder". Lan banjur jlajah komputer kanggo buku-buku audio sing pengin disalin kanggo iPhone.

transfer audiobooks to iphone

Mung liya, sampeyan bakal nemokake sing buku-buku audio Wanted sing ditransfer menyang iPhone. Banjur sampeyan bisa ngrungokake wong ing Go. Waca carane gampang iku kanggo nyalin buku-buku audio kanggo iPhone. Kejabi, sampeyan uga bisa nggunakake alat TunesGo Retro kanggo gawe serep buku-buku audio saka iPhone menyang komputer.

Coba TunesGo Retro kanggo nransfer buku-buku audio kanggo iPhone saiki!

Download Win VersionDownload Mac Version


Tindakake Tutorial Video kanggo Transfer audio saka komputer kanggo iPhone

Top