Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Transfer Aplikasi Android

Carane Transfer Aplikasi Android

Hi all, Aku mung nyuwil metu kertu kredit perusahaan lan dhawuh aku lan kepinginan Samsung. Pitakonan Kula carane nransfer apps aku dituku kanggo pahlawan kanggo Galaxy ing? Aku manawa aku weruh nang endi wae sing mengkono kanthi otomatis nanging ora bisa nemokake info wae Cheers, Ken.

Dina iki, liyane lan liyane wong ing Langsung bunder kita Android kapal. Kanthi mangkono akeh telpon Android lan tablet watara, kita asring njaluk bebarengan lan nuduhake app ing Android piranti. Kanggo akèh kita, muter apps ndadekke persil fun, utamané nalika kita sepi. Nanging, carane nyalin app saka telpon Android kanca kita siji kita dhewe? Carane kowe aran saben wektu nalika sampeyan nemokake sawetara app favorit ing Internet lan arep nginstal telpon Android, nanging sampeyan kudu ngundhuh app kanggo PC lan banjur pindhah menyang telpon anyar?

Bener, Iku ora bab angel kanggo nransfer app Android saka app Android utawa ndownload liyane saka website langsung Android, anggere sampeyan duwe manager app Android - Wondershare MobileGo for Android (Windows) utawa Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac) . Apa sing arep download app saka situs web kanggo telpon Android utawa tablet utawa transfer app saka telpon siji menyang telpon Android piranti liyane, iku bisa ketemu karo kabutuhan.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: tutorial ing ngisor iki bab carane nransfer app kanggo telpon Android lan tablet karo Wondershare MobileGo for Android (kanggo Windows kedhaftar). Pangguna Mac bisa nguripake kanggo versi Mac kanggo bantuan. Kejabi, versi Mac ora ndhukung ngundhuh app kanggo telpon Android utawa tablet.

Part 1. Ngundhuh lan nginstal app Android

Karo Wondershare MobileGo for Android (Windows) kanggo gendakan, sampeyan bisa ngundhuh aplikasi favorit langsung lan ngalih menyang telpon Android piranti. Kejabi, sampeyan bisa nambah sawetara musik lan video situs populer saka sing diijini kanggo download musik lan video.

Langkah 1. Instal lan miwiti MobileGo

Sawise nginstall lan ngetokake MobileGo, nyambungake telpon Android piranti kanggo iku. Sawise telpon disambungake, MobileGo bakal ndeteksi telpon kanthi otomatis. Banjur, ing Resource Online ing kolom kiwa, klik "+" kanggo nambah situs web app favorit, kaya AppBrain, kanggo MobileGo.

transfer apps to android

Langkah 2. Ngundhuh lan nginstal aplikasi

Banjur, nelusuri nyimpen Play Google utawa situs app liyane. Pilih app favorit lan ngundhuh. Sak suwene proses downloading, sampeyan bisa klik Download ing sudhut ngisor-kiwa dipriksa proses downloading.

Nalika iku liwat, app bakal loro disimpen ing komputer lan diinstal ing telpon Android piranti ing wektu sing padha, anggere telpon disambungake menyang MobileGo.

move apps to android

Part 2. Pindhah app kanggo piranti Android saka liyane

Kanthi bantuan saka MobileGo, sampeyan uga bisa nyalin app Android. Kejabi, iku ora apa-apa mbebayani kanggo data, mangkono, sampeyan bisa nindakake iku aman.

Step1. Nginstal lan miwiti MobileGo

Kanggo njaluk wiwitan, sampeyan kudu nginstal lan Bukak MobileGo for Android. Banjur, ing jendhela utami bakal pop munggah. Banjur, ing jendhela utami MobileGo, nyambung telpon loro Android utawa tablet kanggo salah siji liwat kabel USB utawa liwat Wi-Fi. Sawise piranti loro mau disambung, MobileGo bakal ndeteksi wong. Banjur, sampeyan bakal weruh piranti loro katampil ing utami

copy apps to android

Langkah 2. Copy app Android saka Android

Sabanjure, ing piranti Android sumber, klik "Aplikasi" kanggo nuduhake jendhela app. Pilih app sing arep nransfer. Klik "Ekspor menyang". Ing dhaptar gulung-mudhun, milih panggonan sing arep dituju device.Then, transfer app wiwit.

converte apps to android

Saiki, app telpon Android piranti. Tutorial punika prasaja lan gampang. Download piranti lunak lan duwe cobi!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top