Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane Transfer Aplikasi Android 4.4, KitKat

Carane Transfer Aplikasi Android 4.4, KitKat

Android 4.4 wis dirancang supaya telpon lan tablet Android roto luwih cepet lan permukaané. Yen sampeyan dituku Google Nexus 5, telpon Android page karo Android 4.4, utawa nganyari Nexus Panjenengan 4/7, sampeyan bisa uga pengin kanggo muter apps kelangan ing wong rauh. Kanggo nggawe iku, pisanan kabeh, sampeyan kudu nransfer lan nginstal app ing wong-wong mau. Ing artikel iki, aku arep nuduhake cara kanggo nransfer app saka piranti Android lawas utawa komputer menyang piranti Android karo Android 4.4, KitKat rincian.

Cara 1: Nyalin app saka Android piranti kanggo liyane mlaku Android KitKat

Wis imaged sampeyan bisa nransfer kabeh apps ing piranti Android lawas kanggo siji sing nganggo Android 4.4 1 klik? Iku misale jek gumun, nanging sampeyan bisa nindakake tanpa alangan. Ing Wondershare MobileTrans (Windows) utawa Wondershare MobileTrans kanggo Mac apa sing kudu nggawa sampeyan liwat alangan.

Download program transfer telpon ing komputer lan mriksa metu langkah-langkah dening-tutorial. Ing sisih ngisor, ngijini 'njupuk versi Windows minangka nyoba.

Download Win VersionDownload mac version

Karya Preparatory: ing Wondeshare MobileTrans, piranti loro Android, loro kabel USB, komputer Windows

Langkah 1. Connect loro piranti Android kanggo komputer Windows

Sawise ngundhuh lan nginstall Wondershare MobileTrans ing komputer Windows, miwiti lan sampeyan bakal njaluk jendhela utami program sing supaya sampeyan nyambungake piranti karo komputer. Nggunakake kabel USB kanggo nyambung piranti loro Android piranti menyang komputer Windows. Wondershare MobileTrans Bakal ngenali mau kanthi otomatis.

transfer apps to Android 4.4

Langkah 2. Transfer app kanggo piranti Android karo Android 4.4, KitKat saka siji liyane

Kabeh data sing ticked. Sampeyan kudu mbusak tandha sadurunge Kontak, pesen teks lan liyane lan mung supaya Aplikasi ticked. Banjur, pindhah lan klik Mulai Copy .

Data cetha sadurunge salinan digunakake kanggo mbusak kabeh app sing disimpen ing panyimpenan telpon lan kertu SD ing piranti target Android sadurunge transfer app. Empu, obah iku nalika sampeyan pancene ora arep supaya apps apa liyane.

transfer apps to android 4.4, kitkat

Download Win VersionDownload mac version


Cara 2: Transfer app saka komputer menyang piranti Android karo Android 4.4

Apa yen sampeyan mung duwe siji piranti Android, kaya Nexus 5, lan arep nransfer app kanggo iku? Ing kasus iki, desktop Wondershare MobileGo for Android iku salah siji nengen kanggo sampeyan. Iku kaya manager app Android pinter, kang ora mung mbantu sampeyan nransfer lan nginstal aplikasi saka komputer kanggo telpon Android piranti Android 4.4, nanging uga tumindak becik ing ngundhuh app kanggo telpon Android piranti mlaku Android 4.4.

Ngundhuh lan nginstal versi nyoba gratis Wondershare MobileGo for Android ing komputer. Banjur, tindakake langkah-langkah prasaja ing ngisor iki.

Download Win Version

Langkah 1. Sambungake telpon Android piranti sing nganggo Android 4.4 kanggo komputer

2 Cara kasedhiya kanggo nggawe sambungan: liwat kabel USB utawa WiFi. Sambungan WiFi, iku penting kanggo priksa manawa sampeyan wis diinstal app MobileGo ing telpon Android piranti . Yen ora, nginstal saiki. Yen luwih seneng nggunakake kabel USB, app Mobile Go bakal kanthi otomatis diinstal ing telpon Android piranti.

android 4.4 kitkat app transfer

Langkah 2. Pindhah app saka komputer menyang piranti Android karo Android 4.4

Kabeh file ing telpon Android piranti ditampilake ing kolom kiwa. Klik Aplikasi kanggo ngetik jendhela app Manajemen. Kanthi ngeklik Instal , sampeyan njaluk jendhela browser file, navigasi menyang folder endi sing nyimpen app. Klik Open kanggo nginstal mau.

file sharing

Sangisore Resource Online , ana Google Play Aplikasi . Klik lan sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal app langsung kanggo telpon Android piranti Android 4.4. Yen sampeyan arep kanggo download app saka sawetara situs web liyane, kaya AppBrain, sampeyan bisa klik salib kanggo nambah situs ing Resource Online .

copy apps to android 4.4, kitkat

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top