Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Aplikasi > Top 5 SnapPea Alternatif

Top 5 SnapPea Alternatif

Liwat sawetara taun kepungkur, management software Android wis digawe iku gampang banget kanggo ngatur kabeh isi ing piranti Android liwat PC. Snappea wis ing dhaftar saka piranti lunak. Nanging, akeh anyar gedhe-gedhe wis nyiptaaké kanggo nerjemahake pangguna karo sawetara alternatif Snappea efektif. Punika dhaptar sawetara ing badhan iki.

1. AirDroid

AirDroid serves minangka alternatif on-air kanggo SnapPea, kang menehi daya prasetel kanggo ngatur kabeh media lan isi liwat browser web. Ora mung iku free nanging uga cepet banget lan dipercaya. Karo AirDroid, kabeh isi gampang diakses saka sembarang panggonan remot.

Pros:

  • Pindhah audio lan video file, dokumen, tetenger, acara, foto lan kontak saka telpon Android piranti menyang komputer liwat platform AirDroid.
  • Ngijini sampeyan kanggo trek telpon lan dikunci mudhun mbatalake sanajan iku ilang dicolong utawa.
  • Ngilangke metu data ing telpon Android lan tablet mbatalake.

Cons:

  • Kudu jaringan komputer uga telpon Android piranti.

snappea alternative

2. Mobogenie

Alternatif SnapPea iki - Mobogenie punika lunak manager Android lengkap karo akèh fitur. Wis kabeh fitur kang ngebaki meh kabeh kabutuhan Manajemen Android. Kene iki dhaftar panjarwa Pros lan cons.

Pros:

  • Nyedhiyani sampeyan karo pusat sumber ngendi sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal app free.
  • Sunting kontak ing telpon Android piranti liwat PC. Nambah kontak anyar, ngowahi kontak lawas lan mbusak gedhe-gedhe undesired ing proses prasaja lan cepet.
  • Pindhah musik lan video saka lan menyang Android devide gampang.
  • Ngijini sampeyan kanggo ngresiki munggah pesen sing ngemot iklan lan kabar.
  • Gawe serep kabeh data lan dibalèkaké ing sembarang wektu.

Cons:

  • Antarmuka pengguna punika dicokot sluggish lan perlu sawetara dandan serem.

alternative to snappea

3. MoboRobo

MoboRobo , lunak salib-platform kanggo Smartphone, bisa digunakake kanggo ngirim kontak antarane piranti Android lan iPhone. Kejabi, iku empowers sampeyan ngatur musik, video, gambar, app lan liyane.

Pros:

  • Transfer kontak saka iPhone Android lan cara sanes.
  • Duwe tengah sumber kanggo app mbukak, wallpapers, dering lan musik.
  • Duwe manager SMS inbuilt liwat sing bisa maca lan ngatur kabeh SMS.

Cons:

  • Iku ora alat dewekan lan mbutuhake instalasi driver kanggo digunakake.

alternatives to snappea

4. Android Panglima

Android Commandar , alternatif SnapPea prasaja lan èfèktif wis dirancang kanggo Windows lan manager produktif kanggo piranti Android bosok. Wis macem-macem gedhe komponen terpadu kang wis nyelarasake bebarengan kanggo aspèk kayata file njajahi, Alexa piranti, Manajemen aplikasi, tondo asto app lan kabisan sumunar. Kene sawetara saka Pros lan cons.

Pros:

  • File media Sync antarane piranti lan PC lan bisa nompo iku karo sawetara klik.
  • Gampang ngatur SMS lan kontak, lan bisa mindhah data ing antarane memori telpon lan kertu memori kertu SD.
  • Nuduhake informasi hardware piranti Android lan sekat ing.
  • Wis antarmuka grafis uga dibangun.
  • Allow pilihan antarane apps siswa, sistem, lan nganyari minangka mode instalasi lan uga sak suwene proses Busak instal.

Cons:

  • Ngatur piranti Android mung bosok.

top 5 alternative to snappea

5. Wondershare MobileGo for Android

Ing SnapPea alternatif pungkasan sing kita duwe ing daftaripun dalem punika wiyar dipigunakaké Wondershare MobileGo for Android . Piranti lunak iki wis fitur manajemen isi lengkap bebarengan karo sawetara functionalities béda uga. Ing tembung liyane, wis kabeh fitur Manajemen isi kang saiki ing sembarang perangkat lunak Manajemen Android lan wis antarmuka panganggo prasaja lan interaktif.

Pros:

  • Ngonversi musik lan video kanggo format loropaken telpon Android piranti -MP3 & MP4.
  • Siji klik kanggo kontak serep, log telpon, tanggalan, app lan liyane kanggo komputer, lan mulihake gampang.
  • Kurban pusat sumber inbuilt kanggo ngundhuh app, musik lan video.
  • Ngatur apps, kalebu nginstall, uninstalling, ngekspor lan enggo bareng.
  • Impor kaping file vCard, lan sink Outlook karo telpon Android karo ease.
  • Nampa lan ngirim pesen teks langsung saka komputer, lan nyumerepi metu telpon lan teks tinimbang.
  • Kontak Transfer, app lan file media saka siji piranti Android liyane.

Cons:

  • Dibandhingake Snapper, ora kurban serep otomatis. Sampeyan kudu serep kanthi manual.

alternative for snappea

Kanggo pangguna Mac, monggo menyang versi Mac - Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac)

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top