Kabeh TOPICS

+

Top 5 iTunes Alternatif kanggo Android

Nalika iTunes iku aplikasi gedhe kabeh-mubeng, kasunyatan iku ing platform Android bisa banget hard kanggo nggoleki alat padha siji iki. Nanging, ana sawetara pribadi sing bisa mbantu njaluk proyek rampung lan ngatur file karo ease. Mesthi, saben wong menehi sampeyan karo pesawat menarik pilihanipun ing kabeh kaping, lan sing bound kanggo appreciate asil.

Ing artikel iki kita arep kanggo saiki sing Top 5 iTunes Alternatif kanggo Android kanggo ngatur piranti Android, aplikasi sing bakal ngidini sampeyan kanggo njaluk paling metu saka pengalaman panggunaan Android lan sing mesthi bakal appreciate nggunakake ing kabeh kaping.

1. Wondershare MobileGo

Wondershare MobileGo iku aplikasi gratis sing ngijini sampeyan kanggo ngatur isi klebu ing piranti seluler, dadi Android utawa iOS, kang punika saestu becik ngomong paling. App ora proyek lintang nalika nerangake nyediakake sampeyan karo cara sing apik kanggo ngatur esensial seluler piranti, lan ing wektu sing padha uga ndadekke sawetara fungsi linuwih sing bound kanggo appreciate ing kabeh kaping.

Ora mung iku, nanging sampeyan bisa nggunakake app kanggo ngoptimalake telpon kanthi ningkatake kacepetan piranti, reresik file ajur uga nyambungake nirkabel kanggo desktop lan transfer kuwi lan saka iku.

Pros
banget gampang kanggo nggunakake lan dipercaya
Akeh fungsi mbiyantu

Cons
antarmuka bisa sethitik bingung ing kawitan kanggo panganggo anyar, amarga persil saka fungsi
Download kene: http://mobilego.wondershare.com/

Wondershare MobileGo

2. AirDroid

AirDroid ngijini sampeyan kanggo rampung ngatur telpon saka PC utawa Mac, gumantung kabutuhan, lan ing wektu sing padha uga nawakake antarmuka online uga. Ora mung iku, nanging sampeyan uga njaluk manager iTunes-padha kanggo telpon Android ing dhewe, supaya nggunakake app iki idea apik banget lan menarik yen arep ngakses file sing perlu lan isi Android ing proses profesional.

Pros
Bisa diakses saka web lan ora perlu instalasi, kajaba sing arep
Ikon sing gedhe lan gampang banget kanggo akses

Cons
Wis akeh kewan omo, utamané yen sampeyan nggunakake versi web
Download kene: http://web.airdroid.com/

AirDroid

3. MOBILedit Lite

Aplikasi iki ngidini sampeyan ngakses isi sing perlu cepet lan linuwih lengkap. Ing wektu sing padha, iku ngijini sampeyan kanggo njaga mripat ing isi sampeyan bisa ndeleng ing telpon, serep uga nyediakake sing kemampuan kanggo ngirim teks lan nindakake nganyari ing sembarang wektu.

Sampeyan kudu tuku lisensi kanggo app lan bakal biaya EUR 19.00, utawa sampeyan bisa nggunakake versi winates kang kurang sawetara fitur, iku nganti sampeyan.

Pros
Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe serep, ngirim file lan nyalin isi cepet

Cons
Kadang telpon ora bisa dideteksi mlaku lan sampeyan kudu nyambungake kaping pirang-pirang nganti kerjane
Download kene: http://www.mobiledit.com/

Mobiledit Lite

4. Samsung Kies

Samsung Kies punika lunak digawé khusus kanggo piranti Samsung sing ngijini sampeyan kanggo ngatur telpon saka desktop, ora ketompo yen sampeyan duwe komputer Windows utawa Mac. App dianggo seamlessly lan menehi sampeyan karo ton saka kuwi apik sing arep kanggo appreciate. Iku gampang kanggo nginstal, lan nyambungake telpon cukup gampang, senajan yen sampeyan pamula sampeyan bisa uga kudu kepunjulen dening carane akeh fungsi bisa ditemokake kene. Samsung Kies gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake.

Pros
Kawelasan karo piranti Samsung lan solusi lengkap kanggo telpon kuwi

Cons
Iku bisa dadi sethitik mbatesi lan ana sawetara kewan omo ana kene
Download kene: http://www.sammobile.com/kies/

Samsung Kies

5. Samsung Sync Manager

Samsung Sync Manager punika solusi free digawé khusus kanggo pangguna telpon Samsung sing arep ngatur telpon Android sing cepet lan karo efficiency lengkap. App ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kontak, uga nambah acara menyang tanggalan utawa nindakake macem-macem iku. Iku gampang kanggo nggunakake app, nanging ana masalah panyambungan sawetara sing kudu ironed metu supaya sampeyan kanggo oleh asil paling apik.

Pros
Manager telpon paling apik kanggo Samsung kedhaftar, karo fungsi gedhe kayata otomatis sinkronisasi, Manajemen, aman lan liya-liyane

Cons
Sampeyan perlu kanggo njaluk digunakake kanggo amarga antarmuka banget bingung paling wektu
Download kene: http://www.htc.com/us/software/htc-sync-manager/

HTC Sync Manager

Top