Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Nyelarasake Two iPhone One Komputer

Carane Nyelarasake Two iPhone One Komputer

Kanggo sawetara wong sing arep kanggo enggo bareng musik antarane rong iPhone, padha bisa nemokke kahanan sing nalika padha nyoba kanggo nyelarasake loro iPhone karo komputer siji, kabeh ing loro iPhone bakal padha, Kejabi music, nanging Tanggalan lan Kontak. Iku bilai yen loro iPhone sing duweke beda kedhaftar. Kanggo pangguna supaya kahanan iki lan sink loro iPhone kanggo komputer siji bebas, Software Wondershare wis dirilis Wondershare TunesGo. Iku alat iPhone desktop profesional. Fungsi liyane utawa kurang padha iTunes, nanging ngidini kedhaftar kanggo enggo bareng file ing antarane piranti iOS lan komputer tanpa mbusak data wae. Ayo kang njupuk dipikir ing carane kanggo nyelarasake loro iPhone kanggo komputer siji karo TunesGo Wondershare .

Langkah 1. Instal piranti lunak TunesGo

Klik tombol Download download TunesGo versi nyoba. Saiki loro versi Windows lan Mac kanggo TunesGo Wondershare kasedhiya kanggo download. Pilih siji nengen kanggo komputer. Ing ngisor iki, aku bakal musataken carane kanggo nyelarasake loro iPhone kanggo komputer siji karo Wondershare TunesGo (Windows). Kanggo pangguna Mac, sawise ngundhuh lan nginstall aplikasi ing Mac, maca carane nggunakake Wondershare TunesGo (Mac) .

Download Win VersionDownload Mac Version

Langkah 2. Sync loro iPhone kanggo komputer siji

Ing langkah iki, sampeyan bisa nggunakake TunesGo Wondershare apa akèh iku gumantung ing waé.

Music utawa video saka komputer kanggo salah siji saka loro iPhone Sync
Sawisé nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPhone piranti karo komputer lan mbukak TunesGo, sampeyan bisa ndeleng iPhone nuduhake ing jendhela utama TunesGo. Banjur klik Media ing kolom sisih kiwa kanggo mbukak jinis-jinis file media. Klik Music tab. Pilih Tambah Gambar utawa Tambah Folder sawise sampeyan klik segi telu ing Tambah ing ndhuwur jendhela. Browse komputer kanggo songs lan ngupload menyang iPhone. Yen musik sing lagi arep dikirim menyang iPhone ing iTunes, please sinau carane nransfer mung music saka Library iTunes kanggo iPhone. Kanthi langkah padha, sampeyan uga bisa nransfer video saka komputer kanggo iPhone uga.

sync two iphones to one computer

Music Share utawa video antarane loro iPhone
Ok, iku uga kelakon sing lagu sing lagi arep nuduhake antarane loro iPhone sing disimpen ing salah siji saka iPhone. Ing kasus iki, karo TunesGo Wondershare, sampeyan duwe opsi loro kanggo entuk goal.

Solusi # 1
Nyambungake iPhone sing ngandhut songs sing arep bareng karo komputer liwat kabel USB. Miwiti TunesGo. Klik Media ing sisih kiwa saka jendhela utama. Klik Music tab kanggo ndeleng kabeh songs ing iPhone. Pilih songs wanted lan klik Ekspor . Ing dhaptar gulung-mudhun, pilih Ekspor menyang My Computer . Golek papan ing komputer kanggo nyimpen iki songs diekspor. Lan banjur nyopot iPhone lan nyambung iPhone liyane. Klik Media . Ing Music jendhela, klik Tambah Gambar utawa Tambah Folder kanggo ngimpor songs diekspor sadurungé.

Solusi # 2.
Sambungake loro iPhone karo komputer liwat kabel USB. Loro-lorone mau bakal katampil ing sisih kiwa saka jendhela. Yen sampeyan arep kanggo nuduhake songs utawa video saka salah siji iPhone liyane, klik Media . Ing Music utawa Movie jendhela, klik triangle ing Ekspor . Ing dhaptar, pilih Ekspor menyang (jeneng liya iPhone). Mekaten! Wigati: Solution # 2 saiki mung kasedhiya kanggo Wondershare TunesGo (Windows), ora versi Mac.

syncing two iphones to one computer

Waca carane gampang iku kanggo nyelarasake loro iPhone karo komputer siji. Karo TunesGo Wondershare, panyelarasan loro iPhone karo komputer siji tau results ing kontak ilang. Apa ora ngundhuh versi nyoba kanggo duwe cobi sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top