Kabeh TOPICS

+

Microsoft Outlook ndadekake urip kita grafik supaya sampurna. Iku dianggep minangka manager kontak / tanggalan, email pangirim / panrima, manager tugas, lan sapiturute Yen sampeyan penggemar Outlook kraton lan duwe iPhone, kaya iPhone 6S, sampeyan bisa uga sethitik bingung bab carane kanggo nyelarasake Outlook karo iPhone. Aja padha sumelang. Iku ora angel. Ana lagi 3 cara kang ngijini sampeyan nyelarasake iPhone karo Outlook tanpa musuhan.

Part 1. Sync Outlook karo iPhone dening Nggunakake TunesGo Retro


Ana lagi akeh management software iPhone kang ngijini sampeyan kanggo nyelarasake kontak Outlook kanggo iPhone. Antarane wong-wong mau Wondershare TunesGo Retro (Win) stands metu. Karo, sampeyan bisa kanthi gampang nyelarasake kabeh utawa kontak Outlook Milih karo iPhone effortlessly.

sync iphone contacts to outlook
Nyelarasake kontak saka Outlook kanggo iPhone, lan kosok balene.
Gabung duplikat kontak ing iPhone sadurunge / sawise sinkronisasi karo nul mundhut kualitas.
Kontak Impor / ekspor / saka VCF, Windows Live Mail, Windows Book Address.
Nambah utawa ngowahi kontak ing iPhone saka PC lan klompok karo ease.
Music sink, video, foto lan pesen antarane iPhone lan PC.
Dhukungan iPhone 6s (plus) / 6 (Plus) / 5 / 5C / 5s / 4 / 4S / 3GS mlaku iOS 9/8 / 7/5/6.

wong wis diundhuh

Langkah 1. Sambungake iPhone kanggo piranti lunak

Kaping kabeh, nginstal TunesGo Retro ing komputer lan mbukak. Sambungake iPhone piranti menyang komputer liwat kabel USB. Sawise iku disambungake, TunesGo Retro bakal ndeteksi iPhone langsung lan nampilake ing jendhela utami.

Wigati: Kanggo nggunakake TunesGo Retro nyalin kontak saka iPhone Outlook, sampeyan kudu nginstal iTunes ing PC page.

sync outlook with iphone

Langkah 2. kontak Sync iPhone karo Outlook

Ing wit direktori kiwa, klik Kontak . Ing kategori kontak, milih kontak memori iPhone utawa akun, kaya iCloud. Iki ndadekke munggah jendhela Manajemen kontak. Pilih kontak wanted lan klik tombol Impor / Ekspor . Ing dhaptar gulung-mudhun sawijining, milih Ekspor Kontak kapilih utawa Ngekspor Kabeh Kontak . Banjur pilih kanggo Outlook Express utawa kanggo Outlook 2003/2007/2010/2013 .

Kanggo nyelarasake Outlook karo iPhone, sampeyan uga bisa klik Impor / Ekspor > Impor kontak saka komputer > saka Outlook Express utawa saka Outlook 2003/2007/2010/2013 .

sync outlook calendar with iphone


Cara 2. Sync Outlook karo iPhone liwat iCloud Control Panel


Langkah 1. Ngundhuh lan nginstal iCloud Control Panel ing komputer.
Langkah 2. Run lan mlebu ing ID lan sandhi iCloud.
Langkah 3. Ing jendhela sawijining utami, obah Kontak, Tanggalan, & Tugas karo Outlook .
Langkah 4. Klik Aplikasi . Ngenteni wayahe. Nalika iku rampung, kontak, Tanggalan lan tugas ing Outlook bakal dadi diakses ing iCloud.
Langkah 5. On iPhone, tunyuk Setelan > iCloud . Mlebu ing akun iCloud. Banjur, nguripake ing Kontak, Tanggalan kanggo nyelarasake kanggo iPhone.


sync outlook contacts with iphone


Cara 3. Sync Outlook karo iPhone dening Nggunakake Exchange


Yen sampeyan duwe Microsoft Exchange (2003, 2007, 2010), Outlook, sampeyan bisa nggunakake Exchange kanggo Nyelarasake iPhone karo Outlook karo tanggalan lan kontak.


Tindakake langkah sing gampang ing ngisor iki:

Langkah 1. Nggawe akun Outlook kanthi nggunakake Exchange.

Langkah 2. On iPhone, pindhah menyang Setelan > Mail, Kontak, Tanggalan > Tambah akun banjur pilih Microsoft Exchange.


sync iphone calendar with outlook


Langkah 3. Ketik email, jeneng lan sandhi pengguna lan klik Next .

Langkah 4. iPhone saiki bakal hubungi Server Exchange lan sampeyan kudu isi ing alamat server ing lapangan Server. Yen sampeyan ora bisa nemokake jeneng server banjur njaluk bantuan saka Outlook Nemokake Kula Server Jeneng .

Sawise ngetik kabeh rincian bener, sing saiki duwe pilihan kanggo milih apa jenis informasi sing arep diselarasake karo akun Outlook. Sampeyan wis tak pilihan antawis
• Email,
• Kontak
• Tanggalan
• Cathetan

Tutul Simpen kanggo nyelarasake tanggalan iPhone karo Outlook, utawa kontak iPhone sink karo Outlook, utawa nyelarasake apa sing arep.

Top