Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > Carane Nyelarasake Music kanggo iPad karo Ora Mundhut

Carane Nyelarasake Music kanggo iPad karo Ora Mundhut

Duwe Bunch saka musik ing perpustakaan iTunes, lan arep kanggo nyelarasake musik iPad, kaya iPad mini? Nanging, sampeyan ngerti sing saben wektu sampeyan nyelarasake musik iPod karo perpustakaan iTunes, sampeyan bakal kelangan songs iPad ditambahaké sadurunge. Bisa murungake akèh. Nanging, mungkasi kang sad. Punika rawuh alat Versatile dijenengi Wondershare TunesGo (Windows). Alat iki apik dirancang ngijini sampeyan kanggo nyelarasake musik lan dhaptar lagu ing komputer lan perpustakaan iTunes kanggo iPad seamlessly. Saliyane kuwi, alat iki bakal ngowahi song wae karo format sing ora kompatibel, kaya AAC, WMA lan OGG, lagu ing format MP3.

Minangka pengguna Mac, sampeyan bisa nyoba Wondershare TunesGo (Mac) . Kanthi bantuan, sampeyan bisa nyelarasake musik ing Mac kanggo iPad karo ease.

Download alat iki kanggo nyelarasake musik ing iPad.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: Kene, sampeyan bisa mriksa iPads didhukung, syarat sistem lan liya-liyane .

Carane kanggo nyelarasake musik iPad

Ngisor iki guide lengkap babagan sinkronisasi music kanggo iPad saka komputer lan perpustakaan iTunes. Kaping kabeh, nginstal lan mbukak alat iki ing komputer. Banjur, sampeyan njaluk jendhela iki.

sync music ipad

Langkah 1. Sambungake iPad karo komputer kanthi nggunakake kabel USB

Nggunakake kabel USB iPad kang kanggo nyambung iPad karo komputer. Alat iki bakal kanthi otomatis ndeteksi iPad sapisan iku disambungake. Sawisé iku, sampeyan bisa pratinjau media, foto lan file liyane ing iPod saka jendhela utami.

sync music to ipad

Langkah 2. Sync music kanggo iPad

Saiki, klik "Media" ing kategori iPad. Ing baris ndhuwur, klik "Musik" kanggo njaluk jendhela music. Klik "Tambah" kanggo nggawa serep jendhela file browser. Browse komputer nganti sampeyan nemokake music sing arep diselarasake. Klik "Open" kanggo nyelarasake musik iPad.

Utawa, ing "Tambah" iku segi telu kuwalik. Klik iku, lan sing njaluk dhaftar narik-mudhun sing nawakake sing loro pilihanipun. Siji "Tambah Folder", liyane iku "Tambah File". Klik salah siji kanggo nyelarasake file musik utawa folder musik iPad.

sync music on ipad

Apa yen sampeyan arep kanggo nyelarasake dhaptar lagu favorit ing komputer utawa ing perpustakaan iTunes? Iku gampang banget. Klik "Lagu" ing sidebar ngiwa kanggo nampilake kabeh dhaptar lagu ing iPad ing panel tengen. Klik triangle ing "Tambah". Uga, sampeyan duwe opsi loro: "Tambah iTunes Library" lan "Tambah dhaptar lagu saka komputer".

Kanthi ngeklik "Tambah dhaptar lagu saka komputer", sampeyan bisa nelusur komputer lan sink Panjenengan dhaptar lagu kanggo iPad. Yen ngene kaya kanggo nambah dhaptar lagu saka iTunes perpustakaan, klik "Tambah iTunes Library". Ing jendhela sembul, milih dhaptar lagu Wanted lan klik "OK" kanggo nyelarasake kanggo iPad.

sync songs to ipad

Wigati: Versi Mac ndhukung panyelarasan dhaptar lagu kanggo iPad, nanging ora nuduhake dhaptar lagu kaya versi Windows ora. Kejabi, iku ora ndhukung nambah musik utawa dhaptar lagu ing iTunes kanggo iPad.

Sing paling guide lengkap babagan sinkronisasi music kanggo iPad. Saiki, mriksa iPad. Music ditambahaké sadurunge kudu mempertahankan ing iPad. Iku apik tenan, ora iku? Kanthi alat iki, sampeyan ora perlu liyane padha sumelang ing bab rusak songs nalika sinkronisasi file musik utawa dhaptar lagu kanggo iPad.

Coba alat iki kanggo nyelarasake songs kanggo iPad!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top