Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPod > Sync Music saka iPod kanggo iTunes

Sink Music saka iPod kanggo iTunes

Aku duwe komputer anyar lan aku arep ngimpor music sandi mati iPod sandi dhateng iTunes sandi. Aku wis nyetel munggah ora nyinkronake kanthi otomatis lan aku wis ditransfer music sandi dituku. Komputer ora bakal nuduhake kula samubarang file ing iPod supaya carane aku njaluk mau menyang iTunes? Aku kudu mbukak kabeh mau? Komputer sadurungé durung duwe Cloud supaya iPod iku serep sandi.

iTunes uga dianggo ing sinkronisasi dituku musik ing iPod kanggo iTunes. Kanggo isi music liyane, sampeyan kudu goleki solusi. Yen sampeyan lagi isih scratching sirah bab iki, sampeyan bisa duwe rujukan kene. Coba Wondershare TunesGo (Windows) utawa Wondershare TunesGo (Mac) . Iki iPod kanggo iTunes alat transfer music ngijini sampeyan music sink saka iPod kanggo iTunes seamlessly.

Download alat iki kanggo njaluk mangertos kanggo nyelarasake iPod music kanggo iTunes.

Download Win VersionDownload Mac Version

Carane kanggo nyelarasake musik saka iPod kanggo iTunes

Bagean utamané ngandhani carane kanggo nyelarasake music saka iPod kanggo iTunes langkah dening langkah. Ngundhuh lan nginstal alat iki ing PC.

sync music from ipod to itunes

Wigati: Mangga dipriksa kabeh didhukung iPod model, iOS, audio & video format lan liyane .

Langkah 1. Sambungake iPod kanggo PC sawise mlaku alat iki

Ing kawitan, mbukak iki iPod kanggo iTunes transfer alat ing PC. Nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPod kanggo PC. Iki iPod kanggo iTunes transfer music bakal ndeteksi iPod sanalika bisa.

how to sync music from iPod to itunes

Langkah 2. songs Sync saka iPod kanggo iTunes

Ing jendhela utami, klik "Copy iDevice kanggo iTunes" ing ngisor baris. Jendhela njedhul munggah. Klik "Mulai". Banjur, file media, kalebu musik, film lan Podcast, ditampilake ing jendhela. Pilih "Musik" lan "Dhaptar lagu" utawa pilih salah siji. Klik "Salin menyang iTunes". Alat iki bakal miwiti kanggo nyelarasake musik iTunes.

sync songs from ipod to itunes

Kejabi ngeklik "piranti Copy kanggo iTunes", sampeyan bisa uga music sink ing musik lan dhaptar lagu jendhela.

Kanggo nyelarasake iPod music kanggo iTunes, sampeyan bisa klik "Media"> "Musik". Kene rong pilihan ana kanggo nyelarasake musik iTunes. Siji "Smart Ekspor menyang iTunes", liyane iku "Ekspor menyang".

Yen sampeyan arep kanggo loncat karo muter awak songs wis ing iTunes lan nyelarasake kiwa, sampeyan bisa klik "Smart Ekspor menyang iTunes". Iki tansah saka songs sink bola-bali. Yen sampeyan arep kanggo nyelarasake songs selektif lan ngidini duplikat songs, sampeyan bisa nyoba segi telu ing "Ekspor menyang"> "Ekspor menyang iTunes Library".

sync ipod music to itunes

Yen luwih seneng nyelarasake dhaptar lagu kanggo iTunes, sampeyan bisa nindakake iki. Klik "Lagu" ing sidebar kiwa. Pilih dhaptar lagu ing jendhela playlist. Banjur, klik segi telu ing "Ekspor menyang". Pilih "Ekspor menyang iTunes Library". Sak suwene proses, lali iPod disambungake.

how to sync songs from ipod to itunes

Sing kabeh babagan carane kanggo nyelarasake songs saka iPod kanggo iTunes. Saiki, mbukak iTunes kanggo seneng musik ing ing Go.

Download Win VersionDownload Mac Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top