Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > Carane Nyelarasake Movies iPad

Carane Nyelarasake Movies iPad

Kaya nonton film ing iPad? Yen mengkono iku, sampeyan bisa nyelarasake film kanggo iPad saiki banjur. Kanggo nyelarasake film kanggo iPad, iTunes dadi metu helper apik. Nanging, sampeyan cetha yen nyelarasake film kanggo iPad karo iTunes, sampeyan bakal kelangan film nyelarasake pungkasan wektu. Mangkono, yen dienggo kanggo nyegah film sadurungé ing iPad nalika panyelarasan anyar gedhe-gedhe, sampeyan kudu takon kanggo sawetara bantuan.

Ing kasus iki, Wondershare TunesGo Retro (Windows) utawa Wondershare TunesGo Retro (Mac) rawuh kanggo bantuan Panjenengan. Iku kaya alat becik karo sing ora mung bisa nyelarasake video kanggo iPad, nanging tansah gedhe-gedhe ditambahaké sadurunge. Kejabi, alat iki mbantu sampeyan ngowahi video kompatibel gedhe loropaken iPad.

Download alat iki ing PC lan video sink kanggo iPad.

Download Win VersionDownload Mac Version

Wigati: We ate njupuk versi Windows alat iki minangka conto. Sampeyan bisa njupuk langkah padha nalika sampeyan nggunakake versi Mac. Mangga dipriksa iPads sing Wondershare TunesGo Retro kompatibel karo .

A guide lengkap babagan carane kanggo nyelarasake film kanggo iPad

Ngundhuh lan nginstal alat iki ing PC. Mbukak. Banjur, mindhai guide lengkap babagan sinkronisasi film kanggo iPad. Sawisé iku, coba iku dhewe.

sync movies to ipad

Langkah 1. Sambungake iPad karo PC sawise mlaku alat iki

Sawise mlaku alat iki, sampeyan bisa nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPad karo PC. Banjur, alat iki cepet ndeteksi iPad lan nampilake ing jendhela utami.

sync videos to ipad

Langkah 2. film Sync kanggo iPad

Ing sidebar kiwa, klik "Media". A garis pandhu arah nuduhake munggah ing ndhuwur. Klik "Film" kanggo nggawa serep jendhela film. Kabeh film ditampilake ing kene. Klik "Tambah". Browse PC ing jendhela browser file pop-up. Banjur, nyelarasake film kanggo iPad.

how to sync movies to ipad

Yen alat iki ndeteksi film sing iPad kompatibel karo, iku bakal pop munggah jendhela, takon sampeyan apa ngene kaya Ngonversi. Yen ya, tindakake cara kene.

Ing pojok sisih ndhuwur, klik tombol 2. Ing dhaftar narik-mudhun, milih "Setelan". Klik "Video Convertion". Kene dhaptar kualitas telung video: mababang Kalidad, kualitas normal lan high quality. Pilih siji lan klik "OK".

how to sync videos to ipad

Banjur, klik "Ya" Ngonversi film. Aja manawa iPad wis disambungake sak konversi video lan transfer.

syncing videos to ipad

Wigati: Kejabi film, alat iki bisa nyelarasake music videos, nuduhake TV, Podcast, iTunes U kanggo iPad.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top