Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Nyelarasake iPhone Kontak kanggo Outlook

Carane Nyelarasake iPhone Kontak kanggo Outlook

Hey wong lanang aku wis ora becik HD metu ing Aku, lan Aku ilang kabeh kontak Outlook sing padha panyelarasan kanggo telpon. Apa ana cara kanggo njaluk kontak ing telpon kanggo nyelarasake karo Outlook 2007? Aku weruh pilihan kanggo "sijine kontak anyar digawe ing iPhone menyang klompok (dropbox) nanging grayed metu ing iTunes. Sembarang bantuan ngormati kaya aku ngene tenan sengit kudu Ketik kabeh kontak sing .... Thanks. Derek.

Kanggo njamin keamanan kontak, sampeyan bisa uga kudu nyalin kontak iPhone kanggo Outlook kanggo serep. Ing artikel iki, kita pirembagan bab carane nyalin kontak saka iPhone Outlook karo Wondershare TunesGo Retro , cara paling gampang kanggo gawe serep kontak iPhone karo iTunes . TunesGo Retro iku sawijining transfer kontak iPhone gampang kanggo nggunakake. Karo, sing saged ngirim kontak ing memori iPhone, iCloud, Exchange, Yahoo! lan akun kanggo Outlook 2003/2007/2010/2013 lan Outlook Express mung 2 langkah.

Coba Wondershare TunesGo Retro kanggo ngirim kontak iPhone kanggo Outlook!

Download win version

Cara sing gampang kanggo ngirim kontak saka iPhone Outlook

Langkah 1. Sambungake iPhone kanggo program

Kaping kabeh, nginstal TunesGo Retro ing komputer lan mbukak. Sambungake iPhone piranti menyang komputer liwat kabel USB. Sawise iku disambungake, TunesGo Retro bakal ndeteksi iPhone langsung lan nampilake ing jendhela utami.

Wigati: Kanggo nggunakake TunesGo Retro nyalin kontak saka iPhone Outlook, sampeyan kudu nginstal iTunes ing PC page.

sync iphone contacts with outlook

Langkah 2. kontak iPhone Ekspor menyang Outlook

Ing wit direktori kiwa, klik Kontak . Ing kategori kontak, milih kontak memori iPhone utawa akun, kaya iCloud. Iki ndadekke munggah jendhela Manajemen kontak. Pilih kontak wanted lan klik tombol "Impor / Ekspor". Ing dhaptar gulung-mudhun sawijining, milih "Ekspor kapilih Kontak" utawa "Ngekspor Kabeh Kontak". Banjur pilih "kanggo Outlook Express" utawa "kanggo Outlook 2003/2007/2010/2013".

transfer contacts from iphone to outlook

Sak suwene proses, sampeyan kudu nggawe manawa iPhone wis disambungake menyang TunesGo Retro. Ing liya, proses transfer kudu rampung. Waca carane gampang iku kanggo ngimpor kontak saka iPhone Outlook karo TunesGo Retro. Mlebu mail Outlook lan mriksa saiki.

Coba Wondershare TunesGo Retro sapunika!

Download win version

Watch video tutorial carane kanggo nyelarasake kontak iPhone kanggo Outlook

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top