Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iTunes > Carane Nyelarasake iPad karo iTunes lan Ilang Nothing

Carane Nyelarasake iPad karo iTunes lan Ilang Nothing

Iku apike kanggo nyelarasake iPad karo iTunes. Siji bab sing bisa entuk manfaat sing bisa nyelarasake audio lan video saka iPad kanggo iTunes kanggo serep. Kejabi, nalika sampeyan kelakon ilang perpustakaan iTunes kanggo kacilakan komputer utawa nyolong, sampeyan bisa langsung mbangun iku. Nanging, sadurunge sink, sampeyan kudu ngadhepi kasunyatan sing iTunes bakal mbusak data ing iPad lan ngimpor apa ana ing iTunes ing komputer kanggo iPad.

Kanggo nyelarasake data saka iPad kanggo iTunes karo nul mundhut, sampeyan kudu helper apik - Wondershare TunesGo (Windows) utawa Wondershare TunesGo (Mac) . Mbantu sampeyan nyelarasake file musik, dhaptar lagu, film, podcast, iTunes U, audio, video music, TV nuduhake ing iPad kanggo iTunes.

Download program iki supaya iPad sink iTunes.

Download Win VersionDownload Mac Version

Loro versi Windows lan Mac versi apa uga ing panyelarasan iPad karo iTunes. Kene, Aku arep kanggo fokus ing TunesGo Wondershare. Kanggo pangguna Mac, apa proses padha minangka versi Windows ora.

Wigati: Wondershare TunesGo ndhukung sink iPad karo retina tampilan, iPad 2, iPad Air, iPad New, etc kanggo iTunes. Dipriksa kabeh iPads didhukung lan iOS kene .

Carane kanggo nyelarasake iPad karo iTunes

Nginstal lan miwiti TunesGo ing komputer. Miwiti kanggo nggawa serep jendhela iki.

Wigati: Loro saka panyelarasan iPad kanggo iTunes, TunesGo uga empowers sampeyan nyelarasake iPad kanggo komputer .

sync ipad with itunes

Langkah 1. Sambungake iPad menyang komputer nganggo kabel USB

Sambungake iPad ngene kaya kanggo nyelarasake karo iTunes menyang komputer kanthi nggunakake kabel USB. Sawise pendeteksi iPad, Mobile Go kanggo Ios bakal nuduhake lan data ing jendhela utami.

sync ipad to itunes

Langkah 2. Sync iPad kanggo iTunes

Ing ngisor baris ing jendhela utami, klik "Copy iDevice kanggo iTunes". Ing jendhela gulung-mudhun, klik "Mulai". Banjur, kabeh data, kalebu musik, film lan audio kang dicenthang ing jendhela. Mung supaya data wanted dicenthang. Banjur klik "Salin menyang iTunes".

how to sync ipad with itunes

Loro saka panyelarasan iPad kanggo iTunes nganggo metode iki, sampeyan mungguh bisa sink milih musik, film, music videos, etc kanggo iTunes. Ing sidebar kiwa, klik "Media". Ing baris ndhuwur, klik saben tab kanggo nyelarasake musik, film, podcast, iTunes U, audio, video musik lan TV nuduhake kanggo iTunes.

  • Yen sampeyan klik " Smart Ekspor menyang iTunes ", program iki bakal Nyaring data sing wis ing iTunes ing komputer, lan nyelarasake kiwa.
  • Kanthi ngeklik ing segi telu kuwalik ing " Ekspor menyang ">" Ekspor menyang iTunes Library ", sampeyan bisa nyelarasake kabeh utawa dipilih data kanggo iTunes mungguh. Nanging, sampeyan bisa nyelarasake data sing wis padha ing iTunes.

Rong cara kasedhiya. Cukup milih siji sing seneng.

syncing ipad with itunes

Kanggo nyelarasake dhaptar lagu iTunes, sampeyan bisa klik "Lagu" ing sidebar kiwa. Sawise milih dhaptar lagu ngene kaya kanggo nyelarasake. Klik segi telu ing "Ekspor menyang" banjur klik "Ekspor menyang iTunes Library".

Wigati: Wonershare TunesGo (Mac) ora ndhukung sinkronisasi playlist lan info musik, kaya ratings, muter counts, kanggo iTunes ing wektu kang.

ipad sync itunes

Download TunesGo kanggo nyoba panyelarasan iPad karo iTunes.

Download Win VersionDownload Mac Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top