Kabeh TOPICS

+

Carane Nyelarasake iPad Music Photos Aplikasi Buku lan liyane Content kanggo Mac

Aku wis panyelarasan iPad karo iMac kanggo rolas sasi. Nanging saiki arep diselarasake karo sandi MacBook Air. Carane aku bisa nindakake iki tanpa rusak apps, data lan buku lan sapiturute loro Macs sing mlaku ing OS X Lion, iPad ing iOS 5.1.1. Kabeh sing mlaku ing akun iTunes padha.

Kacilakan Mac ndadekke bab mundhut data gedhe? Njaluk Mac anyar, nanging boten ing? Aja padha sumelang. Yen sampeyan wis disimpen data ing iPad, sampeyan bisa nyelarasake musik, video lan foto saka iPad kanggo Mac effortlessly. Kabeh sing shoould nindakake iku kanggo nguripake menyang iPad kanggo Mac transfer alat kanggo bantuan. Punika tengen siji - Wondershare TunesGo (Mac) .

Ing Wondershare TunesGo (Mac) ngijini sampeyan nyelarasake kabeh musik lan dhaptar lagu karo muter counts, ratings, sandiwara'aneka tunggal'-by, etc saka iPad kanggo iTunes ing Mac OS X, kalebu Mavericks, karo klik prasaja lan music sink, video, lan foto saka iPad kanggo Mac . Iku babar blas resiko-free, tau mbusak wae song, video utawa foto nalika panyelarasan iPad karo Mac. Lan alat iki utamané mbiyantu nransfer songs sing nyekel saka wong liya utawa diundhuh langsung saka internet. Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo mangerteni carane kanggo nyelarasake iPad isi kanggo Mac.

Yen sampeyan duwe PC Windows, cobanen Wondershare TunesGo (Windows). Bisa nindakake iku luwih saka versi Mac. Kanthi bantuan, sampeyan bisa nyelarasake music file, dhaptar lagu, video, foto, kontak lan SMS saka iPad menyang komputer Windows.

Download mac versionDownload win version

1. Sync Music, Videos, lan Photos from iPad kanggo Mac

Tindakake langkah ing ngisor iki kanggo mangerteni carane kanggo nyelarasake iPad isi kanggo Mac. Saiki, nginstal alat iki ing Mac. Banjur, mbukak.

sync ipad to mac

Langkah 1.  Sambungake iPad kanggo Mac liwat kabel USB

Nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPad kanggo Mac. Sawise Wondershare TunesGo (Mac) ndeteksi iPad kasil, iku bakal nampilake iPad ing jendhela miwiti.

sync from ipad to mac

Langkah 2. Sync iPad musik, video lan foto kanggo Mac

Kabeh songs, videos, lan foto ing iPad bakal katampil ing Music, Video and windows Photo mungguh. Pilih file Wanted, klik Ekspor , Ekspor utawa Ekspor menyang iTunes . Iku gampang banget kanggo entuk goal.

sync ipad with mac

2. Sync iTunes Store dituku apps, nuduhake TV, buku lan liyane kanggo Mac

  1. Miwiti iTunes.
  2. Klik-tengen iPad ing Piranti ing kolom sisih kiwa-tangan ing iTunes.
  3. Saka dhaptar gulung-mudhun, pilih Transfer Tumbas . Banjur apa sing wis tuku saka iTunes Store kanggo iPad bakal ditransfer kanggo iTunes Library ing Mac.
  4. Yen pangiriman wis rampung, klik-tengen ing iPad maneh lan pilih Gawe serep .

sync from ipad to mac

Wigati: Sadurunge sink iPad karo Mac, please miwiti iTunes ing komputer Mac. Menyang iTunes> Gawe ... , klik Piranti tab, dipriksa Nyegah iPods, iPhone, lan iPads saka sinkronisasi otomatis.

Iki bab carane kanggo nyelarasake iPad isi kanggo Mac mini, iMac, MacBook Pro lan MacBook Air nalika sampeyan arep kanggo mbangun utawa mbangun iTunes Library ing komputer Mac anyar. Kanthi nggunakake cara iki kasebut ing ndhuwur, sing ora bakal ilang iTunes non item sing dituku lan diundhuh saka langsung songs Internet utawa ditampa liwat email.


Watch Video kanggo Sync iPad Content kanggo Mac

Coba Wondershare TunesGo (Mac) kanggo nyelarasake iPad songs, video lan foto kanggo Mac saiki!

Download mac versionDownload win version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

Top